INTERVIEWS

Eftersom att jag fick reda på att jag vann ca 1 vecka innan galan så var vi alla vinnare för årets Elle-gala på en pressvisning tidigt fredag morgon på Grand. Där gjorde vi en heeeeel del intervjuer & en av dessa kan ni se ovan som jag gjorde med just Elle 🙂

Här ovan kan ni se en intervju med b.l.a mig & massa andra härliga peeps på röda mattan ifrån Elles Youtube kanal 🙂

Här ser ni en video ifrån imorse då det sändes på Nyhetsmorgon. Jag mötte nämligen upp TV4 & Emilia De Poret dagen innan galan för att snacka lite om priset, min klädsel & vi testar även lite plagg för att se vad jag var sugen på att använda 🙂

Intervju med KändisTV 🙂 Jag fick reda på att jag är KändisTvs mest klickade klipp hehe, wohooo till det!! Finns även fler videos med mig på deras kanal.

Glad söndag på er! Jag har inte riktigt haft tid än att gå igenom alla bilder ifrån galan i fredags MEN som tur är finns det massor av intervjuer med mig i både rörlig form & i text form lite överallt så jag samlade de jag kunde hitta just nu ifall ni vill titta 🙂

Än en gång SÅ tacksam för priset!! Helt galet <3

PUSS <3

20 reaktioner på “INTERVIEWS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *