ZANZIBAR

L1240251

L1240290

3L1240330-janni-deler-zanzibar

2L1240327-janni-deler-zanzibar
Bilder snodda av Janni 🙂 

Godkväll på er!!

Jag befinner mig just nu i UNDERBARA Zanzibar med ett gäng as härliga människor för att fota för solglasögon märket Chimi. Vi ska vara här i 8 dagar och sola, bada, göra massa aktiviter samt då jobba också så ser riiiiiktigt fram emot dessa dagar! Riktigt paradis här kan jag lova!!

Som jag skrivit innan (eller har jag det?!) så är jag mega dålig bloggare här då alla mina kamera laddare ligger kvar i bagaget på Arlanda (kom fram samma dag som vi skulle åka) när vi åkte ifrån Palma så inga av mina kameror har batterier + att min telefonkamera fortfarande är paj (jag vet, jag borde ha löst det nu men jag hatar att ha lånemobil). Så kan väl lugnt säga att jag inte har en enda bild jag kunnat tagit själv ifrån resan så snodde av Janni som är med här, thanks Janni 🙂

Om jag inte berättat det så kom mitt bagage aldrig fram när vi flög hem ifrån Palma i torsdags och där i låg då alltså mina laddare till mina kameror…. kris för en bloggare! Men som tur är så är ALLA kamera freaks här så får väl låna någons kamera snart och ta bilder haha!

Just nu ligger jag och Fanny som jag delar hus med i soffan & jobbar lite för att strax hoppa i sängs. Full rulle imorn med aktiviteter + att jag ska upp tidigt med Janni imorrn bitti & powerwalka så måste orka upp 🙂

Puss på er fina ni <3

14 reaktioner på “ZANZIBAR”

 • Hanna skriver:

  Vad härligt det ser ut!

  Har en liten fråga till dig som är proffs (eller någon annan som känner sig träffad) angående bilder på instagram, tex vissa selfies du tar så är själva bildrutan mycket större än den vanliga ”kvadraten” i kameran så det får plats mycket mer på bilden, hur gör man så? När bilden blir för stor kan man ju beskära men då blir det kanter på sidorna (från en sådan app).. vill att hela rutan ska bli utfylld 🙂 som din bild med texten ”mycket personligt inlägg på bloggen idag” är ett exempel!

  kram

  • Åsa skriver:

   Det är en funktion på Insta, när du laddar upp en bild så ser du en ruta nere till vänster, tryck på den så ser du den rektangulära storleken och kan välja den (fyller hela bilden i flödet sedan) eller den vanliga kvadraten.

 • Irene skriver:

  Wow ljuvligt!

 • A skriver:

  Det har kanske inte så mycket med inlägget att göra, men alltså heja dig Bianca!!! Du är så himla jordnära, enkel och härlig, och du förtjänar verkligen Elle-priset! Det är skönt att du har en så avslappnad stil till mode, jag tycker att det speglar din personlighet på ett positivt sätt. Jag är en ganska ny följare, men jag känner redan nu att du kommer bli en stor favorit hos mig 🙂 Ha en härlig resa!

 • Lisa skriver:

  Vart ifrån är din bikini på din Snapchat? Den svarta? Den är superfin! 🙂

 • Lotta skriver:

  Herregud där vill man ju vara ha så kul där nu så fina bilder du ger oss det piggar upp kram

 • Karin skriver:

  Trist att va bloggare och inte kunna ta foto!! Hoppas du får underbara dagar?

 • Monica skriver:

  Kanske bäst att lägga såna viktiga prylar i handbagaget i fortsättningen!!!

 • sanna skriver:

  Näää vad aviis jag blir på dig nu!!! Och vad trååkigt med din väska, hoppas de löser sig och till nästa gång ha sånt i handbagaget det har alltid jag! 🙂

 • mery skriver:

  Hey! I love the pull you had in the flight (saw it in jannis vlog) and in the first photo of the group. Could you share from where it is? 🙂

 • Bella skriver:

  Gud så kul! 😀

 • alice skriver:

  Hej finaste Bianca du är verkligen min förebild och jag uppskattar dig på alla sätt. Jag har en fråga och det är om du kan göra ett inlägg om hur man blir en bra bloggare. Jag har själv en blogg men har inte så många läsare så jag undrade bara om man kan få lite tips så att fler vill komma in och titta, tack i förhand❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Camilla skriver:

  Åhhh ? Bianca. ? Underbara Zanzivar ? Jag var där i December 2016 ? Har rest mycket och Zanzivar är en favorit ?❤️ Kan varmt rekommendera Hotell Breezes Beach Club & Spa ???❤️ De äger även Barza som du bodde på ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *