MY DAY

Processed with VSCO with a5 preset

Tröja ifrån h&m liknande här 

Processed with VSCO with a4 preset

AVALON

avalon

göteborg
avalon

Processed with VSCO with a5 preset

avalon 3

Processed with VSCO with a4 preset

avalon 7

Processed with VSCO with hb1 preset

Älskar min nya jacka <3 Den är ifrån mammas butik MiNillaFlemminggatan 69 och ni hittar den här

Processed with VSCO with hb1 preset

fruktsallad
Cosy day in Gbg today <3 

Godkväll hörni! Tror jag har suttit med detta inlägg i typ 4h…. fattar inte varför allt alltid ska vara så svårt för mig! Dator är verkligen inte min grej egentligen så jag har ju helt klart valt fel yrke haha!

Jag började dagen med att käka frukost och jobba iväg lite sedan åkte jag in till stan & mötte upp Phillipe + hans mamma för lite shopping i stan, hittade ingenting förutom en svart kofta på Weekday. Efter shoppingen satte vi oss ner på Avalon och åt lunch, blev en räkmacka för mig som var supergod!

När vi kom hem hade jag en Ellos haul (haul är när man visar flera kläder/produkter)  på min snapchat som tydligen var väldigt uppskattat, fick nämligen upp mot 2000 printscreens på min rabattkod så in på Ellos med er om ni vill shoppa med min rabattkod som är 355409 som ger er 25% rabatt på hela sidan!!

Till middag lagade Phillipes mama en typisk ”farmors middag” som hon själv kallade det, super smaskens var det 🙂 Nu avslutas kvällen med spel & frukttallrik, eller ja alla de andra spelar spel medan jag sitter här med datorn haha!

Hörs imorgon med outfit bilder på dagens look. Puss <3

10 reaktioner på “MY DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *