BREAKFAST

musli

frukost musli

breakfast

frukost

göteborg frukost
Love this musli <3 

Glad Fredag på er 🙂 Såhär startades min morgon, med yougurt, världens godaste musli ifrån Clean Eating, 1 banan & lite honung. Muuuuuuums!! Hade gärna toppat med lite hallon & björnbär men detta funkade lika bra det med.

Gissa vad jag bokades på nu…..?!?! Jag + 7 andra bloggare/influencers världen över ska till NEW YORK Fashion Week 8-12 Februari!!!!!! Hur fett!?! Jag känner ingen av dessa brudar men följer faktiskt alla på instagram så ska bli skit kul att få hänga med dem i några dagar, få åka tillbaka till underbara New York och få vara där på självaste Fashion Week, trodde man aldrig att lilla jag skulle få hänga där 🙂 Har pirr i hela magen nu haha! Längtar sååå mycket 🙂

NU är planerna att dra in till stan, Phillipe ska byta ett par byxor & jag ska lämna tillbaka tröjan jag köpte igår då den inte satt snyggt på mig alls :/

PUSS <3

 

3 reaktioner på “BREAKFAST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *