O U T F I T

– I detta inlägg förekommer reklam för Ellos och adlinks-

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

Jacka här // Väska Diane Von Furstenburg // Tröja h&m liknande här // Läder leggings Calzedonia (liknande här) // Mössa Wakakuu (liknade här) // Sneakers Adidas här

Såhär såg jag ut igår, mega skön outfit måste jag säga 🙂 Och jag älskar min nya väska som jag fick av Phillipe födelsedagspresent <3 Jag skulle säga att det här är egentligen min typ av klädstil, lite mer chillad med en en lite ”ballare” touch. Jag gillar ju också min mer feminina & enkla klädstil men känner att jag dras mer & mer till detta 🙂

Sista dagen idag i Göteborg innan jag drar tillbaka hem, saknar min hund nu så mycket att blir tokig! Han blev nämligen attackerad av 2 stora hundar när jag var i Zanzibar och betett sig lite konstigt sen dess så vill hem och gosa med honom nu. Plus att mamma skickade en bild till mig igår där Dino låg i min resväska som står utanför mitt rum och sover 🙂 Huuuur gos!!

Ps! Glöm inte min rabattkod 355409Ellos som fortfarande ger er 25% rabatt på ALLT på deras hemsida. Så är ni sugna på nytt smink, kläder, skor eller möbler så bör ni ta en titt iallafall 🙂

Puss <3

9 reaktioner på “O U T F I T”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *