HELGENS PLANER:

Bianca Dino
Missing my baby <3 

Jag vet hur roligt jag tycker det är med ”planer för veckan/helgen” att läsa i andra bloggar (tackar Hanna för iden) & tänkte därför sno konceptet & börja få in här i bloggen lite mer 🙂 Vad säger ni om det??

Så här kommer alltså planerna jag har hittills för helgen:

Fredag: Är ju fortfarande kvar i Göteborg så ska spendera min kväll hemma hos Phillipe & äta middag med hans familj sedan film + popcorn i soffan, så jävla mys!

Lördag: Ta tåg 06.30 på morgonen ifrån Gbg – Sthlm för att hinna hem till Dino innan mamma drar på turné igen. Phillipe flyger tillbaka tidigt till London så därför det blev ett väldans tidigt tåg för en morgontrött människa som mig 🙂

Sedan består Lördagen av mys med Dino, packa upp mina resväskor (palma, Zanzibar & Gbg) + möte med min ekonomitjej Eva & sedan är tanken att jag ska till gymmet & sedan chill kväll hemma.

Söndag: 12.00 fixa pedikyr & manikyr inför kampanj inspelning i Sturegallerian, få in en lunchdejt kanske med en vän, 17.00 fotting inför samma kampanj inspelning som sker på tisdag-onsdag, ha en sån underbar Snapchathaul (@biancaingrosso1)  med er igen tillsammans med Nakd 🙂 Skulle egentligen gått på lite visningar på söndag då Sthlm Fashion Week är börjar nu men väljer hemmakväll med Dino över allt!

PUSS <3

13 reaktioner på “HELGENS PLANER:”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *