TAKING OVER @NAKDFASHION SNAPCHAT 

Processed with VSCO with c6 preset

Top and jacket from @nakdfashion
HEJ VÄNNER!!! Mitt schema de senaste 3 dagarna har varit minst sagt hektiska så jag har inte alla haft tid för att ens öppna datorn 🙁 så irriterad på mig själv och jah ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen!!

Anyway! IDAG tar jag över @nakdfashion Snapchat där ni får hänga med mig på Stockholm Fashion Week som är denna vecka 🙂 Så vill ni se min dag idag på Fashion Week så bör ni DEFINITIVT gå och följa de på snap @nakdfashion 🙂

Vi ska även filma en Vlogg för deras Youtube-kanal så jag har med mig en kameraman som följer med mig runt idag samt en grym tjej ifrån Nakd, båda ifrån Australien så det är engelska som gäller hela dagen idag hehe, kul dock, älskar ju att prata engelska haha! Jag tror ju typ att jag är ifrån L.A när jag snackar haha!!

Riktigt hektiskt dag idag men fan va kul det är med modevisningarna, kolla in allas outfits & träffa vänner 🙂

Hörs på deras snap <3 Puss!!

17 reaktioner på “TAKING OVER @NAKDFASHION SNAPCHAT ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *