DAISY GRACE

51ea28f8-5be8-4d3f-a4dd-2bfb5ee38a70.jpg

blomvägg

Igår var det dags för sista dagen på Fashion Week, jag kunde inte gå då jag just nu spelar in en reklamfilm som ska rulla på TV mycket snart så det är full rulle här i 2 dagar från morgon till kväll 🙂

MEN jag kunde självklart inte missa att gå på Daisy Grace middag som de hade igårkväll. Så direkt efter plåtningen åkte jag hem, bytte om på 15min och tog sedan en taxi snabbt tillbaka till stan.

bf9f697c-2c6c-417f-bf2a-b0c899ba8703.jpg

39564f79-bd3a-4186-9352-4227831b069c.jpg

Jag tror jag anlände sist av alla haha men hann ändå fota framför denna ursnygga blomvägg. Hur fin <3 Btw jag har löshår i (ifrån plåtningen) så ni inte tror att mitt hår helt plötsligt växt ca 20 cm haha!

bord

daisygrace

Vi alla satt vid runda bord och till min stora förvåning satt jag bredvid Thomas aka ”William” ifrån SKAM. Vid mitt bord satt även, Chloe Schutterman, Molly Petterson Hammar, Awa, Thomas, hans kompis Valera samt hans stylist Pontus 🙂

Förstår att ni kanske ville ha en bild på oss 2 men jag ville verkligen låta honom vara under middagen och bara få vara Thomas utan en massa snack om SKAM & massa bilder. Han berättade att han knappt lämnat hotellet då han inte kunnat gå på stan utan att folk hoppar på honom… hur sjukt!

Vi svenskar kan vara liiiite för galna ibland, man måste respektera folks privatliv och plats. Fråga alltid innan om en bild istället för att kasta sig på folk, det är mitt tips 🙂

kompis

hotshots

6adba7c5-e15d-4a69-8c6e-997337e708e6-1.jpg

Läderkjol liknande här // Top MissGuided här // Skor Na-kd (jag kommer inte in på deras sida men det är deras egna märke så ni hittar dessa säker 🙂  // Väska Anine Bing liknande här // Choker Na-kd

 Foto: Karin Törnblom 

53fbf6c2-7e01-41e3-8c0b-d0f827514e19-1.jpg

Det var riktigt skönt att ha kommit ifrån en plåtning & blivit sminkad av Sveriges BÄSTA sminkös @nathalieberzelius <3 Tror jag aldrig blivit så nöjd!!

Foto: Karin Törnblom

fisk

hanna&amanda

dessert

fest

daisygrace

501bdbc7-5f48-4706-9577-2b73ff160f01.jpg
Tack Hannah & Amanda för en grym kväll!! 

Goddag gott folk! Första gången på typ 4 dagar jag äntligen kan sitta ner med datorn…!! Eller ja jag sitter ner nu mellan plåtbingarna, passar på med Sofie plåtas 🙂  Sjukt hektiska dagar jag har haft alltså!!

Det har varit svinkul och jag uppskattar allt jag får vara med om men jag måste säga att jag är ganska slut! Det har varit konstant filmande & fotande nu så ska ta en riktig paus ikväll och bara chilla i soffan 🙂 Sen får jag ju panik när jag inte kan uppdatera här för att tiden inte finns till att redigera & blogga liksom. Tar ju så mycket längre tid än vad man kanske kan tro…!! 1 blogginlägg tar ju ca 2h liksom 🙂

Menmen, Daisy Grace eventet igår vad magiskt och jag hade sååå kul verkligen!! Fick dansa med mina härliga vänner Fanny, Awa, Molly, Sara och massa fler 🙂 Folket i denna branschen är MAGISKA individer som sprider sååå mycket glädje och ger mig så mycket inspiration <3

Efter middagen och festen där så drog vi ett gäng till modeveckans avslutsfest som RMH höll i där det var ett drös av balla peeps. Tydligen så var Kaney Wests stylist dj för kvällen och jesus vilken grym musik det spelades!! As fett!! Jag drog hem ganska tidigt då jag skulle upp tidigt imorse (06.40) för att fortsätta med reklamfilms inspelningen som pågår just nu.

PUSS <3

12 reaktioner på “DAISY GRACE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *