BENJAMIN – GOOD LOVIN

IMG_8584
IMG_8582
IMG_8581
IMG_8583
IMG_8579

IMG_8578
Bara 10 dagar kvar tills Benjamin är med i årets Melodifestivalen med låten – Good Lovin <3 

HALLÅÅÅÅ!!!! Ni har väl inte missat att min älskade talangfulla lillebror Benjamin ska vara med i årets Melodifestivalen!! Denna helg (lördag) drar det igång i Göteborg och nästa helg är det dags att bege sig till Malmö där Benji ställer upp med låten ”GOOD LOVIN”.

Benjamin hade aldrig riktigt planerat att ställa upp i Mello då det inte riktigt är hans plattform egentligen MEN de från Mello hörde hans låt och blev tydligen helt förälskade, erbjöd honom en plats i år och efter mycket om och men tackade Benjamin Ja, faktiskt bara 10timmar innan pressvisningen ägde rum haha! Vi är alla är sååå pepp och jag hoppas att ni alla hejar på Benji nu <3

Hans låt är HELT JÄVLA MAGISK!! Hört att den redan blivit en stor snackis bland produktionen för Mello, att alla tokälskar låten och inte kan sluta gå runt & nynna på den 🙂 Det är ett bra betyg kan jag lova!! Jag ÄÄÄÄÄLSKAR denna låt och den är Benjamin!! Ju mer jag lyssnar på den desto mer älskar jag den!! Han håller just nu på att sätta ihop ett riktigt FETT nummer tillsammans med koreograf och dansare, det kommer bli så jädrans coolt!

Jag är såååååååå sjukt taggad att få se Benjamin göra det han älskar mest och det han är absolut bäst på!! Att skriva sin egen musik (han har skrivit denna låt själv)  & sedan framföra den med hans fantastiska utstrålning & röst 🙂

SÅ boka upp soffan Lördag 11 Februari och gör er redo att snälla snälla ringa & rösta på denna grymma pöjk <3 Och medan vi väntar på att den dagen ska komma tycker jag ni ska följa Benji på Instagram @benjaminingrosso & Snapchat @ingrossob för att följa honom <3

PUSS <3

7 reaktioner på “BENJAMIN – GOOD LOVIN”

 • Evve skriver:

  Tänker definitivt hejja och rösta på honom! Vet liksom redan att det kommer bli KANON!! Haha^^
  Har du själv tänkt ställa upp någon gång i framtiden? Jag vet att du nämnt att du inte direkt gillar att sjunga framför folk, men av de små klipp man hört dig sjunga sjunger du asfint!! Sjunga kan du absolut göra så det är väl bara nerverna då:) Men det vore grymt om du och Benjamin gjorde nått tillsammans! Nu när han blivit så väl rotad inom musiken har du ju ett superläge att kanske joina honom i nått:)
  Kram Evve

  • bianca skriver:

   Åh vad roligt att höra 🙂

   Nej jag har inte tänkt att ställa upp tyvärr, jag har alldeles för mycket scenskräck att sjunga framför folk :/ Men tack fina du för de fina orden angående det lilla du hört av min röst <3

   Det hade varit skitkul att göra något tillammans med honom men han kör sin grej nu och vill köra solo så vi får sjunga tillsammans här hemma för oss själva istället 🙂

   Kram!

 • Bella skriver:

  Det ser vi fram emot! 😀

 • Emma skriver:

  Har han och hans tjej gjort slut??
  Ska rösta!! Vad kul för honom!

 • :D skriver:

  Hej!
  Jag undrar när good lovin kommer upp på spotify 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *