BOOK OF MORMON

BookofMormon_Bjorn

I lördags var jag & Benjamin och såg min U N D E R B A R A morbror Linus när han minst sagt briljerar som huvudrollen i succé musikalen ”Book Of Mormon”China Teatern. En föreställning som varit hyllad runt om i världen som den bästa musikalen som någonsin sätts upp! Den har varit den musikalen som man aldrig kan få biljetter till då den alltid är slutsåld.

IMG_8610

IMG_8608

IMG_8607

Förväntningarna var skyhöga då folk varit lyyyyriska över den sedan premiären i veckan och WOOOOOW asså WOOOOOW var bra den var!!!!!!!! Kan säga att det var 2h timmar av ren skrattfest & intensiva applåder hela tiden Man såg liksom hur folk hoppade ur stolarna av garv så JA denna kan varmt rekommenderas helt enkelt 🙂

bigOriginal

Bästa duon! Så jävla roliga tillsammans!!

23855307-8f52-49da-be52-8327ab9c1a84.jpg

Processed with VSCO with c4 preset

Sååå jävla stolta över våran fantastiska morbror Linus som regerar i hans drömroll på China Teatern!!!

benjamin & awa

Efter föreställningen mötte vi upp vår gamla barndomsvän Awa (vi alla gick på dagis tillsammans) & ni vet säkert vem gömman är 🙂

DSC02087

Vi började med lite drinkar på Taverna Brillo, sedan tog vi vårt pick och pack & drog till…

spybar drinkar

SpyBar för att dansa och ha en grym kväll!!

spybar

spybar bianca

Efter SpyBar drog detta gäng på efterfest till kl 07.30 på morgonen…. Jag träffade på en gammal familjekompis som jag stod och hade deaptalk med (ni vet sådär fylle deaptalk haha) i flera timmar tills jag nästan somnade ståendes haha.

Processed with VSCO with c4 preset

Bästa Charlie <3 

Ja som ni ser ovan så hade jag en A W E S O M E lördag i helgen som började med att jag + brorsan tog oss in till stan, närmare bestämt till China Teatern (ligger precis bredvid Berns) för att kolla på när morbror Linus briljerade som huvudrollen i ”Book Of Mormon”! Och ja, ni läste väl ovan vad vi själva & vad alla andra har tyckt hans skådespeleri och röst…!!! M A G I S K är ordet och vi alla är såå stolta!! Så glad för Linus att han får göra detta 🙂

Kan verkligen rekommendera er att gå och se ”Book Of Mormon” och börja boka NU för biljetterna verkar redan börja bli slutsålda, folk står liksom i kö utanför på helgerna för att få biljett haha! Så poppis och bra är den 🙂

Kvällen avslutades sedan med drinkar + utgång med min & Benjis gamla dagis kompis Awa + massa andra på Taverna Brillo, SpyBar & sedan mega sen efterfest som man ångrade dagen efter kan jag lova! Inte för att jag drack något där men att gå och lägga sig 08.00 på morgonen är inte att rekommendera liksom haha 🙂

NU blir det middag med familjen och sedan fortsätta jobba, har lite samarbeten nästa vecka som ska fixar osv 🙂

PUSS <3

20 reaktioner på “BOOK OF MORMON”

 • s skriver:

  Var kommer den svarta pälsjackan ifrån? <3

 • A skriver:

  Vad är det för jeans du har på dig? Ser riktigt snygga ut 🙂

 • Josefin skriver:

  Alltså såg några snabba bilder på din outfit på snap och höll på att dö. SÅ SNYGG DU ÄR! Vart kommer allt ifrån haha? 😀

 • Isabelle skriver:

  Vad kommer jeansen ifrån som du har på bilden tillsammans med Linus och Benjamin?

 • Olivia skriver:

  Du are just so funny, absolutely love reading your blog. Also, your new header is GORGEOUS.

  Puss och kram

  http://www.oliviavranjes.com

 • Ida skriver:

  Hej fina, fina Bianca! Jag har några frågor som jag själv har lite svårt med och är därför nyfiken hur det har gått till för dig eller vad man ska säga. Du har sagt tidigare att du aldrig haft ett förhållande förut och att Philipe är din första pojkvän. Vad beror detta på (att du inte haft nån pojkvän tidigare)?Och har du någonsin varit kär i någon annan? Är du en person som blivit dissad eller har dissat tidigare killar? Och den sista frågan, hur är du i början när du tex började träffa Philipe, är du lite blyg/svår/framåt osv, tror du förstår vad jag vill komma fram till hehe

  Tack för att du är du och för att du är så öppen. Massa pussar och kramar!!!

  • bianca skriver:

   Jag har aldrig dejtat innan Phillipe och det är därför jag inte haft något seriöst förhållande innan. Jag har haft 1 kille innan som bjudit ut mig på dejter en del gånger men då var jag endast 17 år gammal och inte vågade gå på någon dejt eller ses bara han och jag så det rann ut ur sanden.

   När jag träffades Phillipe så hängde vi väldigt mycket han, jag + min kompis Siri tillsammans as mycket innan vi sågs själva för vår första dejt och då kände jag mig mer trygg i att ses själv med honom just för att jag var så säker på mina känslor för honom 🙂

   Jag är nog en person som dissar mer än att ha blivit dissad hehe. Det är många killar som blivit lite små betuttade i mig men jag har tappat intresset ganska snabbt. Jag har blivit råå dissad av 2 killar jag gillade jätte mycket i högstadiset & 1 på gymnasiet.

   Jag var nog ganska soft början av vårt förhållande. Jag var ganska tydlig med mina känslor, spelade inte så mycket spel och var ganska enkel liksom 🙂 Tog in honom snabbt i familjen, gjorde min fin hela tiden haha & försökte vara så söt & härlig som möjligt 🙂

   Hoppas du fick svar på dina frågor <3

 • vilhelmina skriver:

  varifrån kommer den svarta bodyn du hade på dig ute? 🙂

 • E skriver:

  Den rosa fluff-jackan du hade från Billieandme på Elle-galadagen. Vart kan man hitta den? Den är sååå fin!

  • bianca skriver:

   Jag fick den av mamma i födelsedags present så jag vet inte exakt, men jag antar att de har en hemsida där du köper den 🙂

 • Amanda skriver:

  Bianca! Var kommer de rosa klackarna ifrån? Har försökt hitta sånna huuuur länge som helst <3

 • sanna skriver:

  ASSÅ DINA JEANS!!! jag dör va snygga dem är på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *