PLANS FOR THE WEEKEND

IMG_8857
Solglasögon här Foto: @fabianwester

Glad Fredag vänner! Den här veckan verkligen sprang förbi, tiden går fort när jag man roligt 🙂 Jag tog alldeles för lång sovmorgon imorse men somnade i sängen med kläder på och missade då helt att ställa klockan så somnade med hög tofs & lång tjocktröja på mig kl 11.00….! Hatar att vakna så sent, känns som man förlorar en hel dag då, menmen!

Det är helg igen och tänkte därför skriva helgens planer till er här, såg att ni gillade det så tänkte försätta med det:

Fredag: Ledig hemma så ska spela in 2 videos 🙂 1 till min YouTube-kanal (ska svara på era frågor) + 1 till ett samarbete nästa vecka 🙂 Sedan ska jag försööööka ta mig till gymmet + städa. Vår nedervåning ser fanimig helt kaos ut just nu så måste ta tag i det!

Lördag: Vill ta mig ut på en långpromenad eller ta mig till gymmet + att jag bestämt att återgå till mina mer hälsosamma rutiner, mår ju så mycket bättre av det så nu är det dags igen att ta tag i mig själv 🙂 Lördagkvällen kommer förhoppningsvis spenderas med bästa gänget ifrån Zanzibar med middag + utgång! Vi snackar ju varje dag på vår WhatsApp grupp så vi måste ju ses facetoface nu också, längtar så efter alla!!

Söndag: Kommer nog vara ganska trött haha… men har ingenting planerat så antar att det blir en ganska chill dag men vet dock att jag ska packa eftersom jag åker till New York nästa vecka 🙂

PUSS <3 

11 reaktioner på “PLANS FOR THE WEEKEND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *