SUNDAY THOUGHTS

abdbf7e3-0d95-4bb5-9d6e-6cfaf73f2f00.jpg
Top MissGuided här // Jeans Topshop här // Bälte IvyRevel här 

Det är en trött Bianca idag som skriver haha! Lite för hårt igår och det får man ta igen idag kan jag lova! Blivit mycket festande för min del denna vecka, lite för mycket egentligen, är ju inte van att festa såhär ofta… men kul är det dock haha!

Idag är en sådan dag då tankarna springer runt i mitt huvud (kan man uttrycka sig så?!). Jag har kommit till en punkt i mitt liv då jag börjar tänka och känna annorlunda från vad jag normalt brukat tänka/känna. Jag vill inte längre bli mamma (alltså självklart snart men inte nu nu som jag alltid velat förr) jag vill inte längre bo kvar i Sverige… jag vill resa, träffa nya människor, uppleva massor & bara suga in nya upplevelser varje dag!

Vet inte varför jag börjat känna såhär men jag känner mig liksom inte nöjd med min tillvaro just nu, jag trivs inte utan är hela tiden ute efter mer mer mer och mer! Kan kanske vara för att denna vinter gör att man ledsnar på livet generellt men det enda jag tänker på just nu är vart jag resa härnäst liksom. New York kommer ju otroligt passande så att säga haha (åker på Tisdag) 🙂

Jag har helt enkelt är väldigt konstig känsla i min mage hela tiden och det ända jag kan tänka på just nu är att flytta utomlands, i några månader för att få ny energi. Det kommer ju såklart inte hända då jag har Dino men aaa det är lite så Biancas tankar går just nu. Kände för att skriva av mig lite 🙂

Hörs här senare med bilder från gårkvällen men väntar på att få lite bilder av Kenza så ni får se mer av igår senare idag helt enkelt. PUSS <3

17 reaktioner på “SUNDAY THOUGHTS”

 • Pernilla skriver:

  Förstår precis hur du känner. Kände likadant för några år sedan då jag va tillsammans med min dåvarande pojkvän. Han ville vara kvar men jag behövde få mer erfarenheter och utvecklas som människa ensam. (Säger inte att man behöver göra slut) men han stöttade inte mina drömmar så de funkade ej men de va de bästa jag någonsin gjort, att våga resa på egen hand, se världen, utvecklas och få inspiration. Sverige är för litet för en sådan resa! Nu vet jag hur mycket jag hade gått miste om om jag inte vågat ta mig ur mitt bekväma skal.

 • Evve skriver:

  Att stanna upp och reflektera är jätteviktigt att göra, och ens tankar och drömmar skiftas konstant. Att bilda familj är ju en jättefin dröm, men mitt råd är att tänka mer på dina resdrömmar du nu nämner här ovanför!:) Jag är 24 och har hört såå många ggr om att jag fortf är ung, att jag borde ut och resa mer eller göra annat som inte kräver att jag är helt fast på hemmaplan, vilket man på sett och vis är om man t.ex. har familj. Man kan ju givetvis bosätta sig utomlands för det ändå men du förstår nog vad jag menar^^ Men vad du än väljer att göra härnäst hoppas jag att du blir lycklig oavsett!
  Kram Evve:)

 • Sanna skriver:

  Känner verkligen igen mig så i det du skriver.
  Känner mig typ orolig och ängslig inför framtiden, är liksom onöjd med min tillvaro i livet just nu. Vill göra så mycket att det istället blir ingenting.
  Tycker det är så bra att du stannar upp & känner efter vad du känner och tänker.
  Man måste verkligen göra allt man vill göra nu, medans man kan. Tänk att bilda familj & sen kommer allt ikapp en, att man istället då känner att man inte gjorde allt det man ville göra, tex resa, upptäcka. Att man då känner ångest och oro för att man inte gjorde allt man ville göra. Man vill ju känna sig lite färdig på upplevelser när man väl stadgar sig ordentligt liksom om du förstår vad jag menar! Klart man kan göra allt det när man har familj, men det är ju inte på samma sätt.
  Kram på dig

 • Julia skriver:

  Hej fina bianca!

  Vilken storlek brukar du ta i kläderna från missguided? 🙂

  Kram!

 • Malin A skriver:

  Va fin du är, Bianca! Du är min blogginsperation, du gör så att jag vill fortsätta & blogga osv..❤❤ Älskar verkligen din blogg???
  P.s. Om du kollade in min blogg, skulle det vara en dröm & att du skrev någon kommentar?

 • G skriver:

  Tycker att du ska börja plugga! 🙂 Kan vara något du skulle kunna göra i USA. Bästa investeringen.

 • Irene skriver:

  Vad hände med din lägenhet?

 • Hanna skriver:

  Kolla gärna in min blogg <3
  Vill ni läsa en Stockholms tjej på 17 år som har en blogg som innehåller allt från mode, modelljobb, event, hauls, mat och såklart åsikter och trender.. så är min blogg perfekt för er !
  http://www.nouw.com/shansi

 • Emmie skriver:

  Åh fina Bianca! Du kommer gå hur långt som helst!!! Kika gärna in på min blogg!!!
  http://nouw.com/emmieahl
  Kram <3

 • anette skriver:

  Du är ung och självklart så ändras tankarna,sunt att ses sig om nu och göra massor innan man skaffar familj.
  Hur tänker du med kärleken din då?
  Ni är ju ett super par.och han ser ut att vara så ödmjuk och go.
  Var rädd om det!

 • Är så kul att läsa Din blogg och allt Du får vara med om! skulle vara jättekul om Du ville gå in och kika på vår blogg http://madebyw.se.
  lycka till med Dina tankar, vi flyttar för ett år till LA i höst som är något vi drömt om länge.

 • Jenny skriver:

  GÖÖÖÖR DET! Jag har pluggat en termin i Boston och sen jobbat ett par månader i New York. Man växer SÅ mycket som människa och allt det där du saknar där hemma – vänner, familj, pojkvän, stockholm osv – det finns kvar igen. Det är bara att packa väskan och åka hem om man ångrar sig. Och PS. Dino som är en liten vovvis får du ha med dig som handbagage på flygplan om du köper en liten ”väskbur” åt honom. Då sitter han med dig under sätet. Det enda du behöver göra är att skaffa pass till honom 🙂 KBK!!! <3

 • Evelina skriver:

  Jag kände exakt samma sak för 3 år sen, jag var tsm och sambo med min kille i 6 år och kände mig instängd, har livet inget mer att ge? Ska vi bara sitta hör och vänta till barnen kommer och vi blir gamla?! Så jag drog till USA i 2 år och hade mina bästa år någonsin! Nu ör jag tillbaka i Sverige med så mycket ny energi och har precis börjat plugga på universitetet och har såå kul!! Dock gick jag och min kille isär när jag var i USA men det var de värt. Har upplevt och lärt mig så mycket och framför allt vuxit som person! Nu fyller jag snart 25 och känner mig mer och mer säker och tillfredsställd med livet:) ibland tror jag bara att man behöver komma bort ett tag och uppleva lite nya grejer för att uppskatta vardagen igen!
  Älskar din blogg! Keep up the good work!
  Jag tror på dig!
  Kram Evelina

 • Hanna skriver:

  Från en som snart är 30: helt normala känslor i 20- årsåldern! ? Det är liksom meningen att man ska ut och göra världen, samla på sig erfarenheter, lära känna sig själv, växa och sedan landa gött när man känner sig färdig 🙂 så har det varit för mig! Åtminstone rent själsligt.

 • anette skriver:

  Men måste man gå isär bara för det?
  Bra killar växer inte på träd kan jag säga.

  va rädd om kärleken och lev ändå.

  • Sanna skriver:

   Vem har sagt att man ska behöva gå isär?
   Live life, upptäck, res, gör allt det du vill göra, studera eller det du känner för! Sen när man vill stadga sig med sin partner o skaffa barn kan allt detta inte vara lika lätt längre!

 • Suada skriver:

  Åh fina Bianca, du har så fin kropp och så vacker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *