NIGHT OUT

utekväll 1

utekväll2

utekväll4

img_8886.jpg

Bild lånad av Kenza 🙂

utekväll6

utekväll5

utekväll8

DSC02213

Alex tog över min kamera och tog ca 43 selfies haha!

utekväll3

Sinnessjuka pommes <3 Kunde ha ätit upp hela skålen!!

utekväll7

Vi försökte ta en selfie men min kamera är inställd på att någon skit så det tar 3 låååånga sekunder för att ta en selfie så det var svårt att inte börja skratta där ett tag haha!

b88155b4-dd2a-4ce1-a153-24432f055648.jpg
Men det blev bra tillslut :/

I lördags mötte jag upp detta gäng ovan (Charlie var med men var tvungen att dra till SpyBar för att jobba) för middag + utgång. Vi började kvällen på Sixten och Frans där vi käkade middag. Jag tog biff med grönkål och lite annat, jag har ju lite svårt för sån där finmat men det var gött, speciellt pommesen!!!

Efter middagen som bestod av mest skratt (döör för detta gäng) så drog vi till Mono för lite drinkar innan vi tog fram vår inre Beyonce och drog och dansade på SpyBar! Hade svinkul!! Det slutade med donken & hemgång nån gång vid 04.00….! Tänkte precis skriva att nu får det vara nog med utgångar men drar ju till NewYork imorrn sååå vi får väl se hur det går haha!

Nu ska jag börja packa! PUSS <3

3 reaktioner på “NIGHT OUT”

 • UNGA skriver:

  ÄR DU MELLAN 15-19 ÅR OCH KÄNNER DIG NEDSTÄMD, DEPPIG OCH OROLIG? Eller känner du någon som stämmer in på den beskrivningen?

  Ville bara tipsa om att det snart kommer erbjudas en psykologisk behandling via nätet helt kostnadsfritt ! Ni kan anmäla er och läsa mer om projektet på http://www.unga.nu.

  Behandlingen ges inom ramen för ett forskningsprojekt vid Linköpings Universitet och anmälan är öppen veckan ut!

 • E skriver:

  Vad använder du för kamera? 🙂
  Är inne på att köpa en kompakt systemkamera men är osäker på vilken man ska köpa!

 • Ida skriver:

  Hur kan du hålla dig så fin i formen när du inte tränar så jättemycket och äter mycket pasta och pizza till exempel?

  Hur ser din kost ut om dagarna? Hade vart superkul om du gjorde en ”what I eat in a day” vlog sen när du kommit igång med din youtube kanal. Hade även varit kul ifall du vloggat nu under dina dagar i New York!!! Älskar dig blogg och du är fan världens finaste. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *