ARRIVED IN FRANKFURT

lufthansa1

lufthansa3

842fcf3e-0a2d-4c12-b55c-677906ce05f3.jpg

lufthansa

lufthansa2

bc3d3f2e-8aeb-49a9-9c3a-38c7bff2fa1e.jpg

lufthansa4

a24dc557-fe1f-486d-981a-17a43f95c5ef.jpg
Hello Frankfurt 🙂 

Godkväll på er!

Det blir ett sent inlägg här idag men jag har inte haft tid innan förrän nu att ta upp datorn och sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men nu ligger jag i sängen på hotellrummet och kan i lugn och ro sätta mig och redigera dessa bilder så ni får upp något idag iallafall 🙂 Förlåt att de är lite oskarpa (IGEN) men det är något jag verkar göra fel när jag exporterar bilderna för så fort de kommer in här på WordPress så blir de oskarpa…. gör mig galen!

Iallafall, fick träffa hela gänget nyss som jag ska hänga med i några dagar nu i NY, alla är typ ifrån Tyskland så jag inte sådär jätte lätt att komma in i gruppen haha! Men som tur är är Victor Frisk med också så har någon jag kan snacka normalt med (alla här är ganska stela tyvärr) + att Awa kommer till NY typ imorrn också så ska bli as FETT!!

Nu ska jag sova & förbereda inför en lång men svinrolig flygtur imorgon 🙂 Det blir ju modevisning redan PÅ flygplanet!!

PUSS <3

6 reaktioner på “ARRIVED IN FRANKFURT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *