ELLOS BEAUTY

ellos1

ellos2

Mitt samarbete med Ellos fortsätter och jag har nu fått testa på lite produkter ifrån deras beauty sortiment och ska visa er hur jag lägger min bas make up 🙂 Här ovan är produkterna jag kommer använda ifrån Ellos hemsida HÄR 

ellos4

Jag börjar med att lägga en corrector concealer, denna ifrån Shiseido HÄR 

Denna har jag just för att få bort mina mörka ringar under ögonen som jag typ är född med (tack pappa). En corrector concealer har oftast en rosa touch i sig just för att rosa nyanser tar bort blåa färger i ansiktet.

ellos5

Blandade ut den som vanligt med den berömda beauty blendern <3

ellos6

Efter det går jag in med concealer ifrån BareMinerals HÄR. Jag är ett stort fan av BareMinerals och Ellos har ett stort utbud av just deras märke 🙂

img_8932-1.jpg

Och detta är hur jag lägger min concealer. Använder den alltså både för att täcka röda pigment, ringar under ögonen men också för att skapa en typ av contouring 🙂 Detta blandas också med min beauty blender.

ellos7

ellos8

Istället för foundation så körde jag på foundation i puderform från BareMinerals HÄR

ellos9

Jag tog färgen Medium Beige men eftersom jag fortfarande har kvar färg ifrån Zanzibar så blandade jag med färgen Medium Tan som jag redan hade hemma, ni ser ju ovan att jag diggar BareMinerals haha!

img_8934-1.jpg

Det blev väldigt ett väldigt jämt och naturligt resultat om ni frågar mig, snabbt gick det också!

ellos10

ellos11

Efter foundation gick jag direkt på brunpuder för att ge lite lyster och en kysst färg i ansiktet, och som ni ser ovan så fortsatte jag spåret med BareMinerals. Använder den dagligen och jag absolut älskar den <3

Ni hittar den HÄR + alla sminkborstar som Ellos har HÄR

IMG_8935

IMG_8936

Sådär! Då var man lite brunare igen 🙂

ellos16

ellos14

Tack vare Ellos har jag också hittat mitt nya favvo rouge, och detta är ifrån GloMinerals.

Ni hittar det HÄR

ellos15

Och detta är borsten jag använder för att lägga min rouge. Den är ifrån Real Techniques och ni hittar alla deras borstar HÄR

IMG_8937

IMG_8938

Man kanske inte ser så bra för bilderna verkar ha blivit suddiga på vägen samt att ljuset var ganska kasst. Men rouget ger en väldig naturlig finish och passar både när man är blek som brun 🙂

ellos17

För skugga på ögonen så tänkte jag att det vore kul att testa Ellos egna märke. Här testar jag deras eye shadow palett som ni hittar HÄRJag beställde Shimmer Nudes och färgerna som kom var en aningen kallare än vad hade hoppats, men det blev jäkligt snyggt ändå!

ellos18

Dessa är penslarna jag använde 🙂 Som ni ser så älskar jag sminkborstarna ifrån Real Techniques 🙂

IMG_8939

Färgerna syns inte alls här och då körde jag ändå på mycket haha! Men det var lätta att blanda ut och passade extremt bra tillsammans 🙂

Jag trodde inte riktigt på paletten när jag klickade hem den då den är så billig, kostar liksom endast 99 kr!!!!! Men jag blev som sagt glatt överraskad över hur fina färgerna var samt hur fina det just var tillsammans! Så en perfekt palett att ta med sig när man reser liksom 🙂

ellos19

Efter ögonskuggan lagts på gick jag in med mina favorit mascaror just nu! Dessa är grymma tillsammans kan jag lova!

Jag börjar den svarta ifrån MaxFactor som är perfekt för att separera fransarna, ge det en svart bas och som ger ett extremt naturligt intryck för att sedan gå in på den gröna ifrån Loreal som är perfekt för att ge den där extra wow effekten.

Ni hittar dem HÄR

IMG_8940

IMG_8941

Ni är många som alltid frågar vart jag gör mina fransar, och det är helt mina egna. Jag har turen att få väldigt långa & böjda fransar men de hade inte alls varit lika snygga om det inte vore för dessa 2 mascaror!

ellos20

Avslutningsvis så fixade jag till läpparna lite med dessa, sjukt imponerad på hur länge de höll på läpparna utan att smetas runt 🙂

Ni hittar dem HÄR & HÄR

IMG_8942

IMG_8943

Och såhär blev resultatet! Superenkelt, fräscht och höll länge 🙂

IMG_8944

IMG_8945
Älskar när man hittar nytt smink som man verkligen gillar direkt 🙂 

Ursäkta för de suddiga bilderna men kameran verkar inte riiiiiktigt hitta fokus såg jag nu i efterhand….suck 🙁  Men makeup:en blev väldigt fin iallafall och det är väl det som räknas haha!

Mina favoriter var det matta läppstiftet, såklart mascaror, Id pudret samt Ellos eye shadow palett faktiskt! Färgerna passade mina ögon perfekt!!

Nu ska jag även ge er en härlig rabattkod också! Anger ni koden  355403   får ni 20% rabatt på allt inkl möbler och varumärken!*  🙂 Wohoooo!!

PUSS <3

Inlägget är i samarbete med Ellos

25 reaktioner på “ELLOS BEAUTY”

 • Matilda skriver:

  Så himla kul inlägg! Du är såå fin! <3

 • Malin skriver:

  Fint! Kul med konkreta tips ? men vilken färg har du på läppstiften? Kram

 • Emma skriver:

  Vart är tröjan ifrån? 🙂

 • Amanda skriver:

  Men WOW vilka fransar!!!!

 • Lena skriver:

  Men alltså dina ögonfransar…… wow

 • Emelie skriver:

  Så fin! Vad är det för färg på läppstiftet du har? 🙂

 • LISA skriver:

  Så himla fin! <3 ville bara fråga vart din fina tröja är från

 • Maria skriver:

  Hej!
  Vart är din vita topp ifrån? så himla fin!

 • Fanny skriver:

  Åh vad fint det blev! Har varit sugen på att testa bareminerals och nu blev jag ännu mer sugen!! 🙂

 • Emma skriver:

  Hejsan!
  Emma heter jag och är en otroligt driven och samarbetsvillig kvinna och ”ensam-singel mamma-varannan vecka”) på 32år.
  Du och din familj verkar ju vara så himla sköna. Jag och min 9åring, känner igen oss mkt i dig och din mammas relation. haha! Vi följde er på tv, på familjen Wahlgren och älskade det! Ni är grymma! Du är grym!

  Jag har nu varit sjukskriven i ca. 4 månader. Och detta pga. separation från barnens pappa, gammal nackskada som blev värre med mitt arbete på nystartad förskola, tunga lyft, oengagerade kollegor, osv. Sen fick jag en ryggsträckning nu för 4 veckor sedan.

  Jag har verkligen haft alla odds emot mig den senaste tiden, but im still standing strong. 🙂
  Mitt driv och vilja kan krossa allt i min väg, när jag verkligen tror på något och vet vart jag vill. Göra allt och kollar ut alla möjliga sätt för att nå just dit.

  Jag har länge känt att jag vill starta nåt eget, men finns ju många sätt att gå till väga för att genomföra det.
  Jag har alltid trott på mig själv, medans andra inte gjort det. Och det vänder jag till min fördel, för jag kommer bevisa för alla att jag faktiskt kan, att jag faktiskt ha den kraften, viljan och lusten. (skrattar bäst-som skrattar sist, eller hur?!) 🙂

  Man kan om man vill- det är lite av mitt motto, och ingenting är omöjligt- finns lösningar på allt.

  Också känt på mitt arbete, att det är inte här jag vill ”landa”, jag känner mig absolut inte ”klar” nu. Jag vill ha inspiration, utvecklas mer, vara mer nyfiken, få mer kunskaper och kunna påverka min lön, samt få mer tid till barnen.
  Jag undrar om ni har något online arbete till mig? Eller något långsiktligt samarbete i skjortärmarna?
  Älskar kläder, smink, olika produkter, prylar, inredning, träning, familj, vänner, barn osv osv.

  Jag har en nystartad blogg just nu, men har bloggat till och från i många år.

  Jag har alltid varit och kommer alltid att söka efter egna vägar för att kunna förverkliga min störta dröm som också är mitt mål- att ev. kunna leva på sociala medier, eller arbeta hemifrån med någonting som jag håller varmt om hjärtat, även delta i möten osv. Har så mycket som jag intresserar mig av. Och samtidigt ha mer tid över till mina barn.

  Hoppas att ni tycker att jag låter intressant, och hör av er inom det närmsta!

  Jag väntar här på er, att ni ska svara mig och förhoppningsvis öppnar en helt ny värld för mig.

  Jag gillar det sättet att arbeta- träffa många inspirerande människor, drivna, som har stora drömmar och mål i livet, som vill göra världen och människor en tjänst, hjälpa, kunna styra lite själv och arbeta hemifrån, delta i mässor/evenemang/möten osv.

  Blogg: http://nouw.com/emmanordqvistt
  E-post: [email protected]

  Vi hörs! 🙂
  Kram/Emma Nordqvist

 • Mia skriver:

  Koden funkar inte. Skulle beställa concealern och står då att koden bara är giltig på vissa produkter. Brukar ofta vara strul med koder från Ellos tyvärr…

 • Linn skriver:

  Minitips är att zinkbrist kan ge mörka ringar under ögonen. Hög konsumering av spannmål kan ibland slå ut zink 🙂 kram

 • Bella skriver:

  Så vacker! 😀

 • Enna skriver:

  Måste testa mascarorna!

 • Hannah skriver:

  beauty blender for life! <3 och asså dina fransar!!! avundsjuk deluxe på dem asså

 • Lisa skriver:

  Hej!
  Var hittar jag sminkborstarna som du håller i handen?
  Har letat…sen är det flera länkar som inte funkar

  Med vänlig hälsning
  Lisa

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca!
  Vilket härligt inlägg, blev jätte inspirerad
  ! Du blev ursnygg!
  Kram Charlotte

 • Amanda skriver:

  Åh vad fint det blev!! 🙂

 • David skriver:

  Concealer och counturing har märkt att det blivit jätte populärt på senaste tiden.
  Och vilket grymt resultat det blir när man framhäver sina kindben osv. Man kan ju iaf säga att man kan få sjukt bra resultat på sin makeup iaf ??

 • Julia skriver:

  Har du torr eller fet hy? Skulle du vilja ge tips om produkter för sådan hy du har i så fall 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag har torr hud 🙂 Så mitt tips till dig är att använda produkter som enbart har mycket återfuktande i krämen osv. Samt använda både Toning Lotion – Återfuktande Serum – Återfuktande Kräm för att hålla din hud så återfuktande som möjligt 🙂

 • Rebecka skriver:

  Kan inte du starta en youtube kanal.<3<3<3

 • Olivia skriver:

  Hej,
  Vilken nyans har du på corrector-concealern?

  Hälsningar,

  Olivia 🙂

 • amanda skriver:

  hej fina bianca <3 har du någon ny rabatt på ellos snart? du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *