MIXED FROM N.Y

— Detta inlägg innehåller adlinks — 

1af7ded9-df19-4202-922f-873225c8f85e.jpg
42789e09-41f8-453c-bb53-35170895b23c.jpg
2d57c63d-20ee-450a-9f3c-e8afbe625856.jpg

Asså jag äääääälskar denna tröja!! Köpte den på h&m för några år sedan och har använt den effektivt sen dess! Tröttnar aldrig <3

Ni hittar likände här 

twohands

twohands3

b94105f4-e334-4afb-b269-ea9d600d907b.jpg

twohands1

twohands2

En av dagarna så startade vi dagen med att ta oss ut i snökaoset och bege oss till det berömda frukost/brunch stället TwoHands 🙂

Jag beställde in deras granola med yoghurt & bär samt en avokadotoast. Det var jättegott men kanske var lite snålt med yoghurt för det var mest granola i min mun så blev ganska torrt haha, och avokadomackan var jätte smaskig 🙂 Precis så som en avokadomacka ska smacka antar jag!

DSC02402

Vi gick förbi Leica butiken i Soho och var ju bara tvuuuuugna att gå in och kolla på våran (min & Viktors) drömkamera, the famous Leica Q 🙂

IMG_9009

Processed with VSCO with p5 preset

bianca outfit

Tröja liknande här  // Byxor här här  // Kappa Zara liknande här // Väska gammal ifrån Zara // Mössa eller vad det nu heter ifrån IvyRevel // Skor liknande här  

IMG_9010

Och i denna lilla påse till höger så ligger min nya superstar kamera Leica Q i och vilar gött 🙂 Så jäääävla happy!! Så nu ska alla andra kameror säljas då denna är den absolut bästa!

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Man kommer ju sakna lite att vakna upp till detta 🙂

Processed with VSCO with c6 preset

bianca pizza

Lite New York pizza är ju aldrig fel! Dessutom inte när det minusgrader och extrem snökaos ute haha! Då är det bästa sättet att hålla sig varm på kan jag lova 🙂

DSC02419

Där satt vi ett bra tag, det var alldeles för kallt & blåsigt ute!

IMG_9157

Vi försökte oss på att se så mycket vi kunde av New York. Viktor ville se Times Square men det var som vanligt inte så najs där, gillar verkligen inte Times Square! Men såklart roligt att se för första gången liksom 🙂

DSC02473

DSC02471

DSC02475

Vi var på Redkens huvudkontor för att lära oss allt om årets trender, hur Redkens produkter fungerar + att vi fick hjälp med hår & make på plats 🙂 Jag hade precis fixat mitt hår & make så de fick bara ge mitt face en liten uppfräschning.

bianca new york

Hatt IvyRevel // Byxor Topshop // Tröja Zara 

DSC02485

DSC02478

Efter vårt besök på Redken tog vi oss till Facebook/Instagrams huvudkontor i New York där vi fick gå runt och se hur alla jobbade. Sjukt cool då det var väldigt ungdomligt och avslappnat! Inte alls stelt! Folk gick på rullband vid deras bord, satt & åt godis överallt, och hela känslan var mer som att komma in till ett gymnasium haha!

Vi fick även ha ett möte och träffa Instagrams modechef som går på alla de bästa visningarna och som har BÄST koll på hur man förökar sina instagram följare på bästa & snabbaste sättet, sugna på att få veta??? Lärde mig så mycket haha! Även fast jag är nöjd med de följarna jag har så var det kul att höra hur Instagram uppmärksammar dig som profil ifall du göra vissa specifika saker 🙂

DSC02493

DSC02494
Och självklart tog jag med mig Awa & Viktor till min absoluta favorit italienare i stan, nämligen Eataly!! Deras pizza är SINNES! Mina batterier dog efter att denna bild togs, men ni som följer Awa på Instagram fick följa på en lång jävla LiveStream på hennes insta haha! 

Vi delade på denna + varsin focaccia till förrätt, sedan tog vi varsin pasta (jag tog deras ragu som tyvärr inte var lika god denna gång som förra gången) & sen tog vi glass efter. Våra magar var proppfulla och jag tvungen att knäppa upp både mina knapp & dragkedja haha!

Här ovan har ni som sagt lite blandade bilder ifrån min kamera & bilder jag snodde ifrån Viktor telefon. Vi hade några super softa dagar i NewYork även fast vädret var sämst först & sista dagen. Riktigt roligt att få lära känna Viktor också samt att Awa kom till The Big Apple så jag fick hänga med den bruttan också 🙂

Nu är jag på hemmaplan igen och det är dags att gå tillbaka till vanliga arbetsrutiner! Hörs senare.

PUSS <3

12 reaktioner på “MIXED FROM N.Y”

 • Astrid skriver:

  Vad använder du för ögonskuggspalett till din sminkning?

 • I skriver:

  Har du tagit bilderna med Leicakameran? 🙂

 • Sara skriver:

  MEN ÅÅH ?? Leica Q – verkligen drömmen! Ser fram emot måånga bilder med den i din blogg framöver. Så sjukt kul ?

 • Jo skriver:

  Skämtar du med mig när du har på snapchatfilter i form av en jäkla hund el kanin när du ska göra en sminkvideo på snapchat? Så fjantigt och oprofessionellt.
  Dessutom typ första gången du gör en sminkvideo, inte ens en riktig trots att det är det enda dina läsare vill att du ska göra? Haft bloggen i flera år & inte ett enda videoinlätt på ditt jäkla sminkande som alla tjatat om. Tycker din blogg är så oseriös och du är sååå lat, släpper iväg inlägg när du känner för det. Om bloggande är ditt yrke har du verkligen sååå mycket att lära från de andra, du har endast en känd blogg pga ditt namn och inget annat. Synd

  • Bianca skriver:

   Jag ber om ursäkt för det men jag mår inte så bra just nu så mitt ansikte var extremt svullet och inte ville inte att folk skulle märka det. Hoppas du kan förstå och acceptera det! Menade absolut inte att jag inte tyckte jag var fin utan filter utan det var endast för att dölja vissa personliga saker…

   Kram

   • anette skriver:

    Alla Hjärtans dag och mår dåligt,det beror nog antagligen på dig och P,för varje gång du skriver så så har det hänt ngt,och inte ngt på insta från er till varandra.
    Ett råd,berätta så slipper du få den frågan ett antal ggr.
    OM det är så,så gör det nog ont i era hjärtan.
    Kram

   • Carro skriver:

    Bianca.. Be inte om ursäkt för det du inte behöver. Stå på dig! Det är alldeles för många som försöker anpassa sig till alla andra i omgivningen. Jag har varit egen företagare i många år och i början kunde jag bli stressad av att försöka vara alla till lags. Idag vet jag bättre. De som kommer till mig och de som läser din blogg gör det av egen fri vilja och för att DU är DU!!
    Och du JO. Kan man inte ge konstruktiv kritik utan att försöka såra så ska jag ge dig ett råd. Var tyst.

    Ha en trevlig dag Bianca och all kärlek och respekt till dig!

 • ISA skriver:

  den där staden <3 känns som den är magisk oavsett väder och årstid!

 • Felicia skriver:

  Hej fina du!!! Kan du inte berätta lite mer om din nya kamera? Vill så gärna se resultatet och veta mer, så fin är du! kram

 • Michaela skriver:

  gud vilken underbart mysig tröja det ser ut att vara 😀

 • Bella skriver:

  Älskar den röda tröjan! 😀

 • Emma skriver:

  Åh Two Hands är min ’local’ här i NYC, bor i Tribeca. Kul att du hängt i mina hoods, titta förbinoch värm dig hos oss nästa gång, galet väder i veckan!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *