SPREAD LOVE

alla hjärtans dag bianca

Blus ifrån Zara som tyvärr inte finns i butik längre // Solglasögon Chimi här (adlink) // Byxor här (adlink)

Happy Valentines Day <3 

Idag är det alla hjärtans dag och vare sig du har någon pojkvän/flickvän eller inte så är detta ändå en viktig dag tycker jag då man sprider ett viktigt & positivt budskap. En dag då man ska sprida kärlek och visa uppskattning för de som du älskar mest omkring dig <3

Det är så lätt att tappa bort sig i sociala medier just nu när likes, följare & kommentarer verkar betyda mer än mänsklig beröring så snälla fokusera på det som är viktigaste i livet, kärleken till dina nära & kära!

Jag ska verkligen passa på att verkligen visa uppskattning & tacksamhet idag till alla som jag älskar och som älskar mig! Jag ska även känna lycka över att jag är frisk, i gott skick, har ett tak över huvudet, jobbar med extremt positiva & kreativa människor samt att jag har alla er som stöttar & tror på mig varje dag. Ni är ju bara bäst <3

Kärlek till er alla <3 Puss!

9 reaktioner på “SPREAD LOVE”

 • Louise skriver:

  Vart är blusen ifrån? Supersöt!

 • Chanapha skriver:

  Bra skriven! Håller med dig <3

 • Josefin skriver:

  Vilket fint inlägg! Det är verkligen pinsamt lätt att fokusera på sociala medier och uppmärksamheten där, men ibland, som dagar som denna, får man upp ögonen att det som faktiskt är viktigast är ju att visa kärleken till de som älskar dig tillbaka, även om det inte är en partner!

  Måste bara säga att din stil imponerar mig varje dag, du har såå otroligt fina kläder! Hoppas du får en fin dag!

 • Frida skriver:

  Skickar lite extra kärlek till dig idag. Tycker du är en sån fantastisk person som verkligen inspirerar! Är en lite kraftigare(kurvigare) tjej som länge hatat mitt utseende. Men du inspirerar mig till att älska mig själv och verkligen vara den jag är för du är så himla äkta, du är inte någon typisk bloggare utan du har en sån fantastisk personlighet som lyser om dig och allt med dig verkligen utstrålar självsäkerhet och du verkar vara en sån godhjärtad person! Sluta aldrig vara du <3 du är en underbar förebild.

 • Olivia skriver:

  Agree with exactly everything you just said! We definitely should spread love to all of our loved ones not just significant others. Happy Valentine’s day babe!

  http://www.oliviavranjes.com

 • E skriver:

  Har du och Philippe gjort slut?! :'(:'( …….

 • Ruzanna skriver:

  WOW verkligen superfint skrivet av dig! 🙂 och det är så sant allt! <3

 • Elin skriver:

  Vart är blusen ifrån??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *