MY TUESDAY FROM MY PHONE

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Började dagen med att åka in med mamma till stan, hon hade ett event i sin butik i Mood Gallerian så jag tänkte att det var ett utmärkt tillfälle för mig att käka frukost/lunch på Egoist & samtidigt jobba lite 🙂

Jag tog in deras youguty med bär samt deras E X T R E M T goda ost & skink macka <3 Alltså herregud vad god den var!! Det var med  senap & sallad i och bröder var sådär perfekt varmt så allt bara smalt i munnen, mums!

Processed with VSCO with c4 preset

Efter lunchen så gick vi lite på stan, förbi Sturegallerian där mamma plockade på sig 2 par nya klackar som var sviiiin snygga! Men jag har tappat allt sug för shopping nuförtiden så blev inget för mig 🙂 Kollar inte ens på grejer längre, duktig haha!

Dino, jag & Oliver satt och väntade i en soffa medan mamma kollade runt, precis som på gamla goda tiden 🙂

puma bianca

Jag invigde mina Puma sneakers. Ääääälskar att inviga nya vita sneakers, dont you?!

Efter att gå runt i lite mer butiker (vi gick in i LV butiken då mamma vill köpa sig en Louis Vuitton hundväska haha, vem fan bryr sig hur en hundväska ser ut…?) så blev vi hungriga igen (det blev middagstid) så vi tog oss till Sabai Song för middag. Deras ”chicken in a basket” är sviiin god!!

Nu ligger vi alla i vår gigantiska nya soffa vi precis fått (den är så jävla skön, skönare än min säng haha) och ska strax kolla på Paradise Hotel innan vi hoppar i säng. Imorrn blir det tidig morgon till frissan sen ska jag & mamma dra iväg och träna. Ska äntligen försöka komma igång regelbundet med träningen nu 🙂

Puss på er, hoppas ni hade en fin dag <3

8 reaktioner på “MY TUESDAY FROM MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *