INTERIOR INSPO

IMG_9289
IMG_9299
Photos taken from WeHeartIt 

Godmorgon!

Sitter just nu i frisörstolen hos mina bästa frisör @hair_by_linda_gillstrom Serenity Stockholm som ni vid detta laget borde veta ligger mitt i stan på Riddargatan 10 🙂 Älskar detta ställa <3 Jag ska klippa topparna samt slinga lite slingor då min utväxt har varit grov sedan jag senast slingade mig i september. Jag har ju låtit håret fått vila nu i ca 5 månader och det har blivit så mycket bättre! Detta är vad jag har gjort:

1.Druckit mycket vatten

2.Ätit mycket lax, blåbär & spenat

3.Försökt hålla mig borta ifrån lockfångar, platttångar & hårfönar

4.Låtit håret självtorka samt gjort fler inpackningar än vanligt

5.Tvättat håret 2 gånger i veckan och har alltid i mycket hårolja i topparna samt bra produkter i håret varje gång

6.Sover med fläta, händer inte varje natt men försöker iallafall 🙂

7.Gått på Priorin tabletter (finns att köpa på Apoteket för ca 600kr)

Så time for a little touch up 🙂 Bilderna ovan blev jag kära i igår när jag satt och scrollade lite på WeHeartIt och var ju bara tvungen att sätta ihop ett collage till er! Helt sålt på dessa färger ovan, stört såld!

Hörs senare, puss <3

5 reaktioner på “INTERIOR INSPO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *