GETTING SH*T DONE

Processed with VSCO with j4 preset

bianca strand

 

bianca strand 1

Calzedonia bikinitrosor här  // T-shirt Fanny Lyckmans 

Torsdag idag och tyvärr så skiner icke solen idag 🙁 Fick lyckokänslor igår när himmelen var klarblå och solen sken, våren kom fortare tack!!

Just nu sitter jag och jobbar på här hemma, tar tag i mailen, planerar samarbeten & bokar in tider för lite olika saker. Måste börja bli bättre på planeringen nu, har ju världens bästa team på Tourn som verkligen gör allt för mig och är svin duktiga på att boka möten, planera allt in i minsta detalj och alltid ha en långsiktig plan för mig. Är sååå tacksam för allt de gör men då måste ju jag också steppa upp mitt game och vara lika effektiv i mitt planerande osv! Nu är man vuxen så då finns det inga ursäkter 🙂

Hörs senare, puss <3

23 reaktioner på “GETTING SH*T DONE”

 • Lina skriver:

  Fina Bianca!
  Tänk om det vore fredag ändå???

  Tack för en härlig blogg!

 • Daniella skriver:

  Vill inte förstöra din dag, men det är torsdag 😉

 • Chanapha skriver:

  När ska du börja med youtube? Kram <33

 • tanja skriver:

  Inte vara taskig men varför lägga upp bilder som riktar sig mot det sexistiska. Jag menar har du inte en pojkvän? hur skulle han känna sig. Det finns gott om idioter bakom skärmen som blir besatta av hur du ser ut på bilderna. Speciellt din rumpa! Jag menar inte att såra dig men vill bara påminna att du är medveten om det. Sen är det ju ditt val, men bara så du vet.

  • Bianca skriver:

   Jag brukar aldrig lägga upp sådana bilder men att visa sin rumpa lite har aldrig skadat någon 🙂 Om folk sedan gillar den eller inte struntar jag fullständigt i 🙂 Jag ville lägga upp bilderna för att jag tyckte de var fina och så är det med 🙂

  • e skriver:

   Vad spelar det för roll om hon har pojkvän eller inte? Hon lägger upp de bilderna som hon vill, och de bilder som hon tänker att läsare/följare vill se….
   Du, Tanja, får absolut tycka att bilderna är sexistiska.. Dock tycker jag det inte har någonting med att göra om Bianca har pojkvän eller inte (bilderna hade väl varit lika sexistiska om hon vore singel som i ett förhållande?) Som du skriver nu tolkar jag det som att hon borde skyla sin kropp för hon har pojkvän?
   Ja, idioter bakom skärmen finns det många av…. men dom är ju dessvärre också där oavsett om man har pojkvän eller inte.

   Bianca: Jag blev inspirerad av dina bilder! Så snygg vill jag också vara på semestern i sommar 🙂

 • ISA skriver:

  aa så känner jag med ibland. Nu fan måste jag ta mig i kragen, haa 😉 hoppas du fått lite gjort idag!

 • Rita skriver:

  Varför komma med negativa kommentarer till så fina bilder!! Jag skulle nog tro att din pojkvän är jävligt stolt över att ha en sådan fin flickvän! Fy fasiken va snygg du är, //65 årig tant.

 • Linnea skriver:

  OMG du är en så stor förebild för mig och du är så spontan i allt du gör och det in ponerar mig så stort.LYSM följ mig på insta linnearenvall_04 snälla

 • Camilla skriver:

  Jattefina bilder! Du ar verkligen photogenic! Far en at langta till sommaren och lattkladda dagar.

 • Irene skriver:

  Vad hände med lägenhet?

 • sonia skriver:

  hej snyggaste!
  *önskeinlägg*
  tror inte jag är ensam om över att undra hur du äter/tränae/rör på dig rent generellt. inte en ”gottis”dag. utan hur majoriteten av dina dagar ser ut.
  du är rktigt tight och snygg och det tror – och hoppas jag du med ser!

  stor kram!

 • Chris skriver:

  Hej
  Jag undrar om jag har missat videon med svar till alla frågorna som du skulle göra? Eller har du inte gjort den ännu? ?

  • Bianca skriver:

   Hej! Nej det har du inte 🙂 Jag har bara inte haft tid än att fixa med redigering osv 🙂 Kommer så snart som möjligt! Puss!

 • Johanna skriver:

  Fina bilder! 🙂

 • Veronica skriver:

  Jäklar i min lilla låda vad vacker du är 🙂

 • men skriver:

  Varför ska tjejer stå o visa upp rumpan i alla sociala medier för??! vem vill se nåns rumpa egentligen..? tycker det är lite konstigt..och synd
  (inget personligt mot just dig Bianca)

 • P skriver:

  Men oj…nej….varför liksom?

 • Nathalie skriver:

  Bästa Bianca! Jag bara undrar hur du startade din blogg? Hade du någon speciell mall? WordPress exempelvis, eller hur gjorde du? Behöver komma igång med min blogg. Men vet inte vart jag ska börja. Puss och kram, Älskar dig!??

 • Sara skriver:

  Hej Bianca, jag undrar om du beställer hem dina badbyxor fr¨n Sverige från calzedonia eller om du köper de i butiken? För enligt min dator så msåte man bo i Uk 🙁

 • Vendela skriver:

  Fina Bianca ❤️

  Du är skit snygg💙💜 jag älskar dig super mycket❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *