FROM MY PHONE

Jag, mamsen & Benji har njutit av käka frukost ute en del denna vecka, älskar att lyxa till mornarna med att äta frukost ute 🙂 Här är vi på Gataue som ligger på Lidingö. Vi alla tog in varsin ost & skinkmacka samt delade på en bulle. Mackan var god men inte alls lika god som den på Egoist 🙂

Vi har invigt vårt enorma nya soffan här hemma. Mamma är överlycklig!!

zara blogg

Var inne på Zara i onsdags, hade träffat lite tjejkompisar på Escalier så efter det drog jag ner och fick med lite saker hem 🙂 Hittade så mycket fint! Äntligen är Zara tillbaka med fina grejer 🙂 Däremot ska jag I N T E börja shoppa igen för jag sparar till lägenhet så detta fick bli sista gången detta  halvår jag gick hem med en stor fylld påse…:/

skridskor

Vi har åkt skridskor i Kottlasjön här på Lidingö. Jag var skräckslagen att jag skulle åkt genom isen och varken jag eller mamma kunde ta oss fram haha, säääämst på skridskor var/är vi!

cleaneating

Vi fick hem det sjukaste budet ifrån Katrin Zytomierskas egna märke Cleaneating! Jag har nämt här på bloggen & instagram att jag är ett stort fan av hennes musli samt knäckebröd och titta ovan vad hon skickade till oss som tack!!! HELT GALET!! Vi fick 4 stora lådor med musli, knäckebröd, kokosolja, choklad osv… <3

Vi är i himmelen!! Jag har redan ätit upp ett paket knäckebröd & mammas testade igår att baka sitt eget bröd med hennes ingredienser man får i en liten box. Det enda man gjorde var att fylla på med vatten och vips så har du ett as gott bröd med nästan 0 kalorier!! Hur bra?!

I lördags mötte jag upp ett gäng vänner för brunch på MissClara Hotel 🙂 Vi beställde in typ allt på menyn men detta var det enda jag hann fota av innan alla blev som djur och hoppade över maten haha!

Miss Clara är kände för sin brunch och den brukar vara MAGISK, men tyvärr så var den inte lika god denna gång. Kan ha varit ett stressat kök för det var smockat med folk just i lördags. Det är min gudmor som äger hotellet + att min bror har stått i köket på Miss Clara så jag vet att alla andra gånger jag käkat deras brunch så har det varit en upplevelse utan dess lika!

Så kan varmt rekommendera att äta där, även fast det inte var exakt lika bra just denna gång 🙂

Efter brunchen träffade jag upp lite andra vänner för kaffe på Creme och sedan tog jag mitt bakis jag och knallade hem till Melina & Jacob (de jag åt brunch med innan) för middag med resten av brunchgänget 🙂

Det serverades friterade kyckling, ris & friterade blomkål, MUMS!! Friterad kyckling kan vara det bästa jag vet <3

Igår hade vi ett helt gäng gäster hemma hos oss på söndagsmiddag. Medan mamma & Benji var iväg och handlade mat så städade jag + dukade bordet för alla 12 🙂 Big family!

Det var vår familj, mammas bröder samt min farbror Vito & hans familj 🙂

Älskar dessa tallrikar!! De är ifrån inreda.com 🙂

Vaniljgäss & jordgubbar, bästa desserten!! Synd att man är allergisk mot jordgubbar dock så man måste sitta & klia käften i 1h efter haha, men det är det värt! 

Där har ni lite bilder ifrån min nya Iphone 7 plus som jag tagit denna vecka 🙂 Den är helt magisk denna kamera alltså! Den tar riiiiiktigt bra bilder asså <3 Ja som ni ser så har det varit mycket häng med kompisar & mycket mat denna vecka, så mys!!

Just nu ligger jag hemma i vår gigantiska soffa och tar tag i mailen samt kollar tv, en riktig chill dag idag men kände mig inte på topp imorse så bestämde mig för att vila idag 🙂 Blir en ganska hektisk vecka så behöver det.

PUSS <3

35 reaktioner på “FROM MY PHONE”

 • Nathalie skriver:

  Bästa Bianca! Jag bara undrar hur du startade din blogg? Hade du någon mall? WordPress exempelvis, eller hur gjorde du? Behöver komma igång med min egen blogg men vet inte hur. Puss och kram, älskar dig!??

 • Malin sundgren skriver:

  Var är soffan ifrån ? ???

 • Sanna skriver:

  Den svarta toppen??? vartifrån? ?

 • Sara skriver:

  Det är verkligen inte nästan 0 kalorier i Katrins bröd, däremot kolhydrater 😉 Det är snarare nästan mer kalorier i det där brödet än i vanligt bröd. Men orka bry sig om kalorier, gott är det iaf 🙂

 • Soffan skriver:

  BIANCA!!! Vad har du gjort??? Du ser inte ut som dig själv längre??? Blont hår och ljusa ögon, det ser för konstigt ut. Det passar inte din hy alls :/ Du som var så himla fin i mörkt hår med dina naturliga ögon. Den nya färgen på håret kan jag köpa men ta bort linserna!!!

  Sorry men man måste få rosa OCH risa!!!

  Trevlig kväll! 🙂

  • Bianca skriver:

   Haha jag har inga linser utan det är endast ljuset som gör att mina ögon ser ljusare ut 🙂

  • Matilda skriver:

   Nej man måste inte alls få risa och rosa om andra människors utseenden. Vad fan, blir arg! Vad ger dig rätten att tycka och tänka om vad Bianca har för hårfärg och ögonfärg. Jeeesus, när ska vi sluta kommentera varandras utseenden på detta sätt? Inte konstigt att det är ett sådant utseendehets. Bianca du är grym och du får vara och se ut hur tusan du vill, det är ju din person man väljer att följa – inte ditt utseende. Gudars, blir så irriterad 😛

   • Soffan skriver:

    Matilda, klart man får!!! Om man som Bianca väljer att blogga och visa upp olika hårfärger och outfits så vill hon ju per automatik ha något slags återkoppling…självfallet. Och man kan inte bara skriva ohhhh va fint osv utan man måste få vara uppriktig. Jag tycker Bianca är otroligt vacker men tycker att hon passar bättre i mörkare färger. Men nu när jag sett fler bilder på Bianca i den nya hårfärgen så måste jag säga att det faktiskt passar henne. Så Bianca, det är snyggt…men jag gillar det mörkare bättre 😉

 • Lisa skriver:

  Party toppen du hade på dig i helgen som var lite slapp, beige/grå och axel lös, vart är den ifrån? ?

 • Agnes skriver:

  Var är mössa ifrån?

 • Axel skriver:

  Förstår inte hur man vågar åka på isarna? De har ju varit plusgrader jättelänge ju?

 • Madeleine skriver:

  åh va roligt med massor av mobilbilder 🙂 Och som du säger är det grym kvalité på bilderna för att vara en mobil!

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca, hur ofta träffar du din pojkvän?? Känns som om ni inte sett varandra på snart en månad och hur klarar ni att ha ett starkt förhållande så långt ifrån varandra så länge? ÄLSKAR DIG, kram

 • Emma skriver:

  VAR E DEN SVARTA MAG TOPPEN IFRÅN??

 • Eva skriver:

  Härliga bilder Bianca! Ditt nya hår är supersnyggt och er nya soffa sååå fin. Det skulle vara snyggt med ett soffbord i betong till den, fint med grått till rosa, eller kolla in soffbord Colombia på furniturebox det tror jag skulle passa in perfekt hos er, skrev det till din mamma men kommentaren gick ej fram. Ni har det så fint och vilken jättefin dukning, mysigt.

 • Ida skriver:

  Kan du inte visa alla kläder du köpte från zara? ☺️

 • Evelina skriver:

  Hej Bianca, jag har haft en ätstörning en längre period men vet inte hur jag ska göra för att bli bra.. Vågar inte berätta för varken min familj eller vänner, hur vågade du berätta? Kram

  • Bianca skriver:

   Hej fina du!! Låter förjävligt men det enda sättet att våga prata om det är att absolut inte känna något pinsamt med den sjukdomen du har. Du ska inte skämmas för det eller känna att någon dömer dig. Påminn om att detta är något mycket viktigt och personligt ism du vill berätta och att du önskar att ingen ska döma dig eller bli arg på dig utan ha förståelse för dina känslor & vad du går igenom just nu.

   Hoppas allt löser sig fina och bara att skriva av dig här om du vill prata 🙂 Jag finns här <3

   • Evelina skriver:

    Åh, tack för att du svarar ❤️ Jag har bulimi och det har gått lite upp och ner men nu känns det som att jag aldrig kommer bli helt frisk, att jag kommer tänka så här som jag gör resten av livet, för asså hur ändrar man ens på sina tankar, dom kommer ju bara?! Jag står ganska nära min bror så ska försöka våga berätta för honom i helgen.. Tack igen och stooor kram!

 • ISA skriver:

  KUL när du delar dessa mer vardagliga inlägg! hurra för frulle ute förresten, skulle vilja köra på det varje dag 😉

 • E skriver:

  Snälla kan du inte visa vad du fick med dig från shoppingen???

 • Julia Larsen skriver:

  Så härliga bilder! Har du provat gateaus semlor (om du äter det)? De är riktigt goda! 🙂

  X,
  http://jmll.se/

  • Bianca skriver:

   Jaa det har jag 🙂 De var inte alls så gott som jag trodde tyvärr! Testade precis på Roy Fares nya bakelser som är en bladning på kanelbulle & semla… SÅ GOTT!!!

 • Emelie skriver:

  Såg att du skrev att du är allergisk mot jordgubbar, vilket min syster också är. Men hon brukar doppa jordgubbarna i kokande vatten i någon sekund bara innan man äter dom, så slutar det klia i munnen. Ett tips bara, kanske fungerar för dig också. Jordgubbar är ju det bästa som finns! Kram

 • Minna skriver:

  Hej Bianca! Kan inte du göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Kram 🙂

  • Bianca skriver:

   Gud jag är sååå dålig på det! Lägger jag upp mobilbilder så är de redigerade i mobilen med hjälp av VSCO-appen 🙂 Annars redigerar jag mina bilder i Photoshop vilket jag verkligen är S Ä M S T på!!

 • Anna skriver:

  var är de fina tallrikarna ifrån? 🙂

 • sara skriver:

  jag kan inte hitta den svarta tröjan som du hade köpt på zara, vill du länka till den? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *