MEETINGS

Just nu, möte på Creme 🙂 

Goddag på er och glad Onsdag 🙂

Idag har varit en dag då möten står på schemat! Jag var på ett jätteroligt och intressant möte med min agent Vanessa imorse, får se hur allt blir om jag tackar ja osv men det blir väl en dröm som blir sann.. 🙂 Och nu sitter jag på möte nr 2 på mitt favvo ställe CremeNybrogatan. Ska strax hem och hämta Theo på skolan och sedan hem & fortsätta jobba.

Har så jäkla mycket som händer nu i vår så måste börja planera mitt liv. Kommer typ inte få en enda dag ledigt nu på några månader….! Skulle nästan behöva anställa en assistent haha. För att jag ska klara av allt så måste jag 1. Städa mitt rum och organisera alla mina grejer så det inte är kaos! 2. Planera saker i förväg & boka in plåtningar, möten osv. 3. Jobba överallt förutom hemifrån, jag kan liksom inte få allt gjort när jag sitter hemma. Måste antingen sitta på ett cafe eller börja sätta mig på Tourns kontor, det ligger ju ändå mitt i stan så lika bra att börja ta över någon arbetsplats där haha. Får sån jäkla bra feeling när jag är med alla som jobbar på Tourn ändå så blir bara win win för mig 🙂

PUSS <3

5 reaktioner på “MEETINGS”

 • Emma skriver:

  Asså jag rekommenderar VERKLIGEN att börja åka till deras kontor. Man får så mycket mer gjort OCH man får in rutiner plus det bästa är att man känner sig så duktig (haha)..

  Jag va bara hemma o försökte men kom ingenstans. Sen började jag få in att exempel planera in tiderna hag ska vara på kontoret/skolan för att plugga osv.

  Pröva en vecka, stor skillnad 🙂 snälla vlogga också! Dör av längtan tills du lägger upp ett klipp liksom. Haha

 • Alva skriver:

  Hej Bianca! Älskar din stil och önskade så gärna att du kunde ha en bloppis på din blogg! Skulle slå till direkt;)

 • Hanna skriver:

  Hej!! Är så nyfiken på hur ditt och din kulles förhållande funkar?? Var länge sen du träffade honom.. hur håller ni lågan uppe?? Kram på dig

 • Josefin skriver:

  Åh så kul med en massa möten! Härligt att det är mycket planerat för dig, trots att det kanske blir mycket, så hoppas jag att du får göra superroliga grejer! Lycka till med allt! 🙂

 • Elin skriver:

  Jag har precis samma problem, att försöka få saker och ting gjort funkas sällan när man sitter hemma. Måste också hitta ett mer effektivt place! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *