MÅL 2017

ATT BÖRJA TRÄNA KONTINUERLIGT: 

 • Hitta en form & rytm som passar mig. Ge mig ut och dansa igen också!!

BÖRJA LAGA MER MAT:

 • Jag är faktiskt extremt bra på att endast laga nyttig mat när jag får stå i köket och måste även säga att mina nyttiga rätter är svingoda. Ska dela med mig mer av mina matrecept till er.

SLUTA SPENDERA ONÖDIGA PENGAR:

 • Sluta spontanshoppa! Även fast detta år har varit ett jädrans bra år för mig ekonomiskt så har jag småshoppat här och där extremet mycket detta år, så mycket att jag inte ens klarar av tanken på hur mycket det är jag shoppat för. Kan väl säga att jag hade kunnat betala insats för en lägenhet för de pengarna….

+ sluta åka så mycket taxi och därmed bli bättre på att komma i tid så jag slipper ta taxi & uber överallt.

SÄTTA UPP TYDLIGARE ARBETSTIDER:

Eftersom att jag kan ta med mitt jobb överallt och jobba närsom under dagen så kan det ibland lätt så att jag blandar ihop ”ledig tid” med ”jobbtid”. Och jag som mår bäst av rutiner måste börja sätta tydliga timmar under dagen då jag jobbar och timmar då jag är helt ledig. Det får liksom inte bli så att jag vissa dagar jobbar heeeeela dagen och vissa dagar inte jobbar alls. Måste hitta tidpunkter som funkar liksom.

BLI BÄTTRE PÅ ATT FÖRSTÅ MIN KAMERA:

 • Jag har ett kameragear värt kanske 70.000kr och jag fattar fortfarande så mycket mindre än vad jag borde eftersom jag använder kamera dagligen. Vill verkligen bli bättre så jag kan bli en kameraproffs detta år och ta AS FETA bilder!! Köpte ju en Leica Q nu i New York så ska fokusera på att lära mig allt om den och sälja alla andra kameror så är ni intresserade så maila mig till [email protected] 🙂

LÄGGA UPP MER OUTFITBILDER:

 • Hitta en tjej som kan jobba nära med mig och fota av mina looks några dagar i veckan! Vill så gärna få in mer outfit bilder här i bloggen.

SPARA PENGAR:

 • Eftersom att jag detta år ska köpa lägenhet så gäller det att börja spara NU!! Jag står ju för varenda liten krona själv då jag mamma & pappa inte hjälper mig så det blir dyrt, jävligt dyrt……!!! Det ska ju vara ca 600.000kr skattade pengar vilket är ca 1.2miljoner kronor som ska in på företaget + att man ska kunna leva & köpa inredning också..!

BLI BÄTTRE PÅ ATT TA TAG I SAKER:

 • Min absolut sämsta egenskap är att jag skjuter upp saker så som att svara på mail/sms/samtal osv vilket gör att folk ofta har svårt att få tag på mig. Tror det kommer ändras dock om jag verkligen tar tag i mina arbetsrutiner bättre.

HYRA ETT KONTOR:

 • Jag är sååååå jäkla sugen på att hyra ett kontor i stan. Jag kan inte jobba hemifrån då jag blir otroligt slapp av det och soffan/tvn lockar för mycket, behöver en arbetsplats att gå till! Skulle göra det med mamma & vår ekonomitjej Eva men tror inte det kommer bli av så är ni några bloggare där ute som läser min blogg, hojta till om ni är sugna på att hyra kontor med mig 🙂

HA EN STOR OUTLET:

 • Jag har vidrigt mycket kläder, så mycket kläder att man nästan kan säga att jag har 5 garderober här hemma + typ 4 stora resväskor nerpackade med kläder jag inte får plats med någonstans. En outlet är PÅ TIDEN då garderoben skriker att den behöver tömmas!!

GÖRA OM VÅR NEDERVÅNING:

 • Innan jag flyttar hemifrån så måååååste vi få i ordning vår nedervåning där jag & Benjamin bor för drar jag därifrån kommer det aldrig ske. Just nu är den full med resväskor, garderober & soffor som inte ska vara där & jag vill göra en total makeover & få det super fräscht! Vi flyttade ju förut från ett gigantiskt hus till ett litet hus utan att knappt sälja några möbler så ni förstår att vissa saker liksom inte får plats här hemma…!

KÖRA HÅRT PÅ YOUTUBE:

 • Om det är något jag verkligen vill bli satsa på så är det Youtube! Jag är stöööörsta Youtube-nörden själv & har nu köpt allt som behövs för att ha en klockren kanal och snaaaaaart ska ta mitt arsle ur sanden och få detta gjort!! Första vloggen är redan under redigering 🙂

Det kommer vara allt mellan vloggs, makup-tutorials, sitdowns där jag snackar med er osv!

37 reaktioner på “MÅL 2017”

 • Karin skriver:

  Åh jag är såå taggad på din youtube kanal! Är också beroende av youtube och Du är så skön!!! Är taggad ???

 • amanda skriver:

  negervåningen? ursäkta?

 • Jaman skriver:

  negervåning? är det där ni håller slavarna?

  • Bianca skriver:

   Hahah råkade skriva fel! Särskrivning delux?!?!

   • Nina skriver:

    Förstår att det var en ”typo”, men vad har det med särskrivning att göra? ? Särskrivning är när man skriver isär två ord som egentligen ska sitta ihop. Te.x Jätte stor = särskrivning av jättestor ?

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Har du några planer på att ta körkort? Om inte varför?
  Jag gillar din blogg och ser framemot att du kanske skaffar dig en lägenhet så att vi får följa med på den resan med inredning osv 🙂

  Ha en jättebra kväll! :)))

 • Mathilda skriver:

  Asså, haha! Bästa felskrivningen ;D
  Garvade ihjäl mig när jag läste detta!

  Synd att jag inte bor närmare, det hade vart så kul att hjälpa dig att fota.
  Du får säga till om du behöver hjälp när du är i Göteborg 😉

 • anonym skriver:

  Har du och din pojkvän gjort slut? Jag såg att ni ej följer varandra på instagram längre, vad hände?? Hoppas du mår bra kram

 • M skriver:

  Och ta tag i din ätstörning? <3 Det är det snällaste du kan göra mot dig själv.

 • kajsa skriver:

  Tråkigt att det har tagit slut mellan dig och P. Ni verkade vara gjorda för varandra men som sagt ni har ju hela tiden haft distans så jag kan förstå att det blir jobbigt i längden. Hoppas att ni hittar tillbaka till varandra senare då han flyttar hem till Sverige och är klar med skolan.

  På din fb står det att du inte har förhållande längre, du och han följer inte varandra på instagram, det är därför jag är säker på att et är slut.

  Kram på dig

 • Malin skriver:

  Ja kör YouTube! Tror det kommer bli asgrymt! <3

 • Chanapha skriver:

  Visst har du en nikon d610? Är intresserad av att köpa den 🙂

 • Anette skriver:

  Sorgligt,måste ju hänt ngt speciellt eftersom du var där efter NY och sen tvärslut. Ni som var så kära och hade så fint förhållande. Kramar till er bägge.

 • Jessy skriver:

  yeeess, mer recept! 😀

 • Alexandra skriver:

  Åh känns som jag är mer peppad på detta än vad du är haha. Ända sedan Wahlgrens värld har jag velat se mer av dig! Du är så härlig person som sprider energi och som verkar ha stor potential inom det du vill åstadkomma! Hejar på dig och ser fram emot att se mer av dig detta år! <3

 • Rasmus skriver:

  ÄLSKAR din idé med YouTube, det hade passat dig P E R F E K T.
  Du är en sån stor förebild, keep doing what you do best- att vara dig själv.

 • Sanna skriver:

  Men Gud så trist om det är så. Hoppas du mår bra Bianca <3 uppbrott är aldrig lätt. Kram

 • G skriver:

  Vad jobbar du med? Dina arbetsuppgifter?

 • Josefin skriver:

  Så härligt med mål! Det är något som jag verkligen behöver sätta upp själv också! Lycka till med din youtube förresten, här har du någon som kommer älska alla dina videos, du är så härlig och duktig! Annars så önskar jag dig en trevlig fredag imorgon! 😀

  Kram!

 • Malin skriver:

  Vilka bra mål! Önskar oxå jag tog tag i saker bättre och jobbade mer målinriktat.
  Bodde jag närmare hade jag gärna ställt upp som outfit fotograf 🙂
  Trevlig fredag!!

 • Alexandra skriver:

  Asså vad folk är sjuka! Ni som skriver om hennes förhållande, varför gör ni det? Vad har ni för er om dagarna? Det är helt sjukt att hålla på att kolla om de följer varandra på sociala medier. Sjukt att säga sig vara säkra på sånt som ni tror. En blogg är för att ta en paus från vardagen och komma på andra tankar och INTE hålla på som vissa av er gör! Låt Bianca vara och ta tag i era liv istället!!

  Nu till det jag ville säga 🙂 Så härlig med mål! Det låter spännande att renovera nedervåningen, du får lägga upp före-efter bilder! Och superkul med youtube!
  Kram och ha en trevlig helg:)

  • anette skriver:

   Vi sjuka får ju följa henne när det är ok med dem,bilder,kärleksförklaringar etc,,tycker inte det är konstigt alls att man frågar vad som hänt.
   Då skulle man ju inte sätta ut ngt om sitt privatliv,det är nog mååååååååååååååååååånga som vill veta,men många vågar inte fråga.
   Jag är ärlig däremot.
   Denna familj är den jag följer mest överallt,,har alltid följt Pernilla,så det är inte av elakheter jag frågar.
   Jag sköter mitt och du Karin e vad du hette sköter ditt!!!!

   • Malin skriver:

    Jag tror knappast Bianca har missat frågorna om henne och pojkvännen. Ändå väljer hon att inte svara, och det får man faktiskt lov att acceptera oavsett hur nyfiken man är. Oavsett om anledningen är att hon inte anser att vi har med det att göra eller att de kanske har det jobbigt just nu och hon inte orkar/vill prata om det. En blogg innebär pusselbitar av en persons liv. Ingen skyldighet att dela med sig av precis allt.

   • Alexandra skriver:

    Haha Karin? Jag förstår att vissa kan vara nyfikna men det handlar om hur man frågar. Personligen tycker jag att om man vill veta kan man skriva typ ”När ska du åka till London?” men inte hålla på att att skriva ”sorgligt,tråkigt”osv. Vi vet så lite om hennes liv. Varför hålla på med att spekulera om andras liv?Om det har hänt något då får hon välja om hon vill berätta eller inte.

 • marie skriver:

  Att spara pengar till en lägenhet kan ta sin lilla tid, kanske bra idé att hyra en till att börja med. Särskilt eftersom du skrivit att du gärna vill resa mer och ev flytta utomlands en tid. Då är det lättare med att bara säga upp lägenheten och inte behöva vänta på försäljning. Att flytta hemifrån medför ofta att man blir mer mogen och ansvarsfull, det är ett naturligt steg att ta men kan vara känslosamt för både barn och föräldrar. Önskar dig all lycka till i framtiden.

  • Sara skriver:

   Hon kan nog ta det beslutet själv, är säker på att hon tänkt igenom det noga. Herregud

  • Sofia skriver:

   Att hyra lägenhet i Stockholm är att kasta pengar i sjön. Bättre då att spara de pengarna till kontantinsatsen.

   En sak till svårt att träna kontinuerligt 🙂 då skulle du träna hela tiden. Du menar kanske regelbundet?

 • Sanna skriver:

  Måste bara säga att det är sååå kul att ni gör en ny säsong, ska bli så kul att få kolla igen!! Älskade seriöst det programmet, jävlar vad man skrattade!

 • Tina skriver:

  Hej! Vilka bra mål, man blir inspirerad själv att göra likadant, att sätta upp mål för året. En outlet låter toppen då du ofta har kläder som är slut online eller i butik så det tycker jag absolut att du ska göra! 🙂 Din klädstil är helt sjukt snygg så det skulle nog fler uppskatta.
  Ha en bra helg 🙂

 • Rosa skriver:

  Ett tips gällande kontor är att kolla på hemsidor som hyr ut kontor centralt per dag så man själv kan bestämma hur länge/när man är där 🙂 jag hjälper dig gärna med filmning/fotning om du skulle behövde inför din youtube kanal haha! Fortsätt vara den positiva människan du verkar vara, du och hela din familj är glädjespridare! //Rosa

 • Cara skriver:

  Vi har ett mysigt litet kontor på nedreplan i Birkastan där de sitter lite olika människor. Vi håller på med Casting av reklamfilmer och filmer och sådant och lite annat.

  Hojta till om du vill att jag kollar upp priser och sådant.

 • Elina skriver:

  Hej finis! Fullkomligt ääälskar din blogg! ?

 • Matilda skriver:

  Gud vad roligt att du ska börja med youtube!! Men snälla kör på svenska och inte engelska som alla andra bloggare gör ?

 • Erik skriver:

  Inspirerande lista. Ärlig, djärv och personlig. Ska ta tag i mig själv och göra en likadan. Behövs verkligen för struktur och känslan av att vara på rätt väg. Var Leican som gjorde att jag hamnade här. Funderar själv på att köpa en, men det är big money för mig. Samtidigt är det kameran för en ebtusias och Street Photo. Vilket jag älskar. Är du nöjd med din Leica? Keep it up sis! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *