THIS WEEK SO FAR

Jag sa ju att jag INTE skulle shoppa mer men gick förbi Zara ( fråga mig inte vrf jag ens gick in) men hittade illafall denna snygga tröja 🙂 Hittade också ett mörkblå höga stövlar som jag tog med mig också… det var det sista för detta år!

Mössan är ifrån Wakakuu.com men såg nu att den var slut där :/ Kan säga till när den kommer in igen!

bianca cafe

Mötte sedan några tjejkompisar för lunch på Holy Greens som ligger i Mood Gallerian. Det är ett super fräscht ställe där du väljer din egna sallad och jag tog denna gång en falafel sallad med rödbetshummos 🙂 Super smaskens & super nyttigt.

Har haft många möten denna vecka och ett av dem hade jag på Creme där jag fuskade till det och tog in en varm kanelbulle, satan vad gött det var! Sååå värt det 🙂 Varm kanelbulle med ett iskallt glas mjölk kan ju faktiskt vara bland det bästa som finns!!

img_9657.jpg

be97fc56-30f4-4c8a-8246-dbe23cde6231.jpg

Igår bjöd Joanna Fingal in på middag där vi fick testa spanska viner som var super goda (även fast jag inte gillar vin). Vi var ett super härligt gäng <3

c14193ce-fed7-4606-85f9-b7528bde3198.jpg

Förutom gött vin så bjöds det även på lite plockmat, åt en as god skagenröra som låg på en av dessa mackor! Skagenröra är liiiivet!!

img_9653.jpg

Tack för en as trevlig kväll Joanna!! Jag både skrattade & hade djupa samtal och det är exakt sådana middagar som jag älskar, när man pendlar mellan skratt & gråt 🙂 Så jävla kul att träffa min ”brother from another mother” Sara också <3

Sen har vi hittat ett nytt grymt ställe här på Lidingö som heter Baton Rouge Grill & Deli & ligger i Bagageby 🙂 Deras koncept är att det är ekologisk korv som man får välja mellan kött, fågel & vegetarisk korv + att de har supergod frukost. Kan varmt rekommenderas 🙂 

Såhär har lite min vecka sett ut hittills. Det har varit mycket god mat, filmande, möten & häng med vänner & familj. Så en jäkla produktiv vecka som har gått extremt fort! Det enda negativa är att jag inte tagit mig till gymmet en enda gång… jag har sagt varje morgon att ”idag ska jag fanimig gå till gymmet” men det har alltid slutat i att jag antingen inte hunnit eller valt soffan & vänner före..! Ska bli ändring på det!

Nästa vecka dock drar jag till Paris med Ysl Beauty så blir väl inte så mycket träning då men veckan efter det MÅSTE jag börja haha!

NU ska jag stänga ner datorn & fortsätta filma. Hörs senare fina ni <3 PUSS!

17 reaktioner på “THIS WEEK SO FAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *