W E E K E N D

I fredags mötte jag upp Siri på middag & vin på Taverna Brillo. Efter middag vi ätit klart kom även Emilia & slog sig ner med oss 🙂

Som ni kanske vet så är jag inget stort fan av Taverna Brillo så det blev endast 3 förrätter att dela på. Friterad bläckfisk, mozzarella & stekta zuccinis 🙂

Måste dock säga att deras tomater är sinnessjukt goda!! Älskar riktigt stora tomater, mycket mer än små cocktail tomater.

Jag hade på mig ny topp ifrån Na-kd.com här (adlink)

Kvällen slutade ganska tidigt för mig dock, vi satt där och snackade i några timmar, mötte sedan massvis av gamla vänner på Taverna (det verkar ju vara stället alla träffas innan på drinkar innan man fortsätter kvällen) men när klockan slog 00.00 så hoppade jag in en Uber hem 🙂

IMG_9715

Igår (lördag) var det ju Mello-dags igen, vi hade lite gäster hemma i form av Benjamins dansare & team som jobbar med honom nu under Mello så jag & mamma åkte iväg & köpte pizzor till alla, det blev självfallet vårt absoluta favvo ställe 450Gradi här på Lidingö 🙂

De har BÄSTA vita pizzan med salsiccia, fetaost (tror jag) , rödlök, baslika <3 Det är seriöst bästa pizzan i världen för mig 🙂

Det var en god kväll, helt klart! 

Lite såhär har min helg sett ut, mycket mat & vänner än en gång! Men  jag älskart <3 Jag är ledsen att jag är dålig på att ta bilder just nu, mitt huvud är någon annanstans just nu men jag lovar att jag ska bli bättre! Speciellt i Paris nu denna vecka 🙂

Apropå Mello, HUR SJUKT att Loreen gick till 2a chansen igår & inte direkt till final?!?! Kanske var att folk där ute trodde att alla andra röstade på henne och därför inte ringde, för hennes låt var ju sinnessjukt fet!!

NU har jag precis ätit en sen frukost/lunch här hemma, blev äggröra på nyttigt knäckebröd och ska snart ta mig ut på en promenad med Dino sen MÅSTE jag till gymmet!! Vill springa & kötta idag!!

PUSS <3

13 reaktioner på “W E E K E N D”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *