SPRING OUTFIT

unnamed

ellos bianca 1

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

ellos bianca 2

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

 Skor HÄR / Jacka HÄR / Tröja HÄR

Mitt samarbete med Ellos fortsätter och denna gången var det dags för mig att styla en vårig outfit, kände att jag ville styla något som passar både för en middag ute med gänget och en dag på stan bara. Skorna & jackan gör ju att den passar för både tillfällen + att den känns mycket mer vårig tack vare den fantastiska jackan! Beiga vardagsklackar är ju ett måste i min garderob och mina hade levt ett långt liv så var dags för ett par nya 🙂

Herregud vad jag har fått mycket komplimanger för denna jacka <3 Älskar den! Perfekta jackan när man inte orkar ha ”roligaste” outfiten, då är det bara att slänga på sig denna ljusa & fina jacka så ser man genast härligare ut 🙂 Denna tröja (som för övrigt är på rea nu!) är också en ny favvo, den är sååå skön! Jag både reser & bär den till vardags. Mina byxor är tyvärr slut på lager men dem kommer tillbaka i slutet av mars men ni kan hitta ett par liknande HÄR.

Och apropå vår så har det kommit in massa fina vårnyheter på Ellos hemsida, det börjar ju sakta men säkert gå mot ljusare tider och då är det dags att fylla garderoben i samma färg tema, jag kommer iallafall göra det 🙂

Som alltid har jag en rabattkod till er – just nu kan du använda erbjudandekoden 355427 och få 20% rabatt på din beställning* inkl mängder av varumärken och möbler! Villkoren hittar ni på Ellos hemsida.

PUSS <3

Inlägget är i samarbete med Ellos

18 reaktioner på “SPRING OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *