INGROSSO20

bianca nakd
Jumpsuit ifrån Na-kd.com här  (adlink)

Hello ifrån Paris!! Innan middag igår så hade jag en liten haul på min snapchat (@biancaingrosso1) & på min Instastory tillsammans med Na-kd.com. Jag visade upp några av mina senaste godbitar därifrån bla denna snygga byxdress som faktiskt bar igår på kvällen, hur jävla snygg?!

Just nu har jag en rabattkod till er där ni får 20% på ALLT på deras hemsida!! Ange koden INGROSSO20 och shoppa loss 🙂 Koden gäller fram till ikväll <3

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på stan med gänget här i Paris, hörs senare.

PUSS <3

38 reaktioner på “INGROSSO20”

 • Mimmi skriver:

  Kan du inte skicka länk på tröjorna? Super snygga!

 • Hanna skriver:

  Alldeles för urringad, blir vulgärt och slampigt.

  • Therese skriver:

   Tur att smaken är som baken! :)) Skitsnygg jumpsuit och du passar jättebra i den Bianca!

  • sara skriver:

   Och har man inget snällt att säga så är man tyst. Har inte din mamma lärt dig det?

   • Hanna skriver:

    Dags att vakna, världen funkar inte så, tyvärr. Och ärlighet varar längst. Hört talas om ”Kejsarens nya kläder”?

    • Matilda skriver:

     Fräscht med lite slutshaming, ännu fräschare när en kvinna förtrycker en annan -.- Kvinnor ska ha varandras ryggar, inte trycka ner varandra med sånt där skit. Dags att vakna, din kvinnosyn hör hemma i stenåldern, den hör inte hemma i samtiden.

     • Hanna skriver:

      ”Förtrycker”? För att jag tycker klänningen är för urringad, vilket jag inte var ensam om heller? Så otroligt överdrivet, och man behöver inte va nån löjlig über-feminist för att leva i nuet. Alla kan inte gå omkring och va ja-sägare.

     • Malin skriver:

      Smaken är olika, alla gillar inte samma saker. Löjligt att man ens ska behöva påpeka det. Jag läser många bloggar, inlnd håller jag med bloggaren och ibland inte. Det blir bara fånigt med dessa fans som är såna enorma ja-sägare. Vill köpa allt som den personen har på sig, ha receptet på all mat som just hon äter och alltid alltid slänger beundrande ord till personen. Har ni ingen självrespekt och egna åsikter utan måste kopier rakt av vad en bloggare gör?

     • Hanna skriver:

      Äntligen en normal männinska, tack Malin.

  • caroline skriver:

   Förstår att outfiten inte är för alla, som många andra outfits man ser på bloggar och sociala medier. Vem har någonsin bestäm vart gränsen till slampigt går? Varför är det ”slampigt” att visa lite hud? Hade du reagerat likadant om en kille bar ett v ringat linne? Förstår inte varför vi kvinnor ska klanka ner på varandra och använda ord som ”slampigt” som endast blir till en nackdel för alla oss andra kvinnor i slutändan då det bidrar till en ond spiral om att det är okej att använda dessa ord. Jag personligen älskar att visa lite hud och vill helst gärna inte bli kallad för ”slampa” pga det. Löjligt! Vem har bestämt hur en ”slampa” ska se ut av? Vart gränsen till en slampig outfit går? Det dömmer du pga en bild? Det hade räckt med att du skrev att enligt din egna smak visade outfiten för mycket hud eller bara hållit tyst. Brukar inte kommentera men fan vad arg sånt här gör mig!

   • Hanna skriver:

    Det är väl fullkomligt självklart att det är MIN smak jag talar om och inte nån annans, JAG tycker det visar för mycket av brösten, det är det vulgärt betyder, alla fall i min värld. Och det var ju på en middag hon bar denna, om en man hade kommit med en lika öppen skjorta så skulle det ALDRIG ha accepterats, kanske hårig bringa, och det hade jag kallat för ÄCKLIGT! Smaklöst och inte ok helt enkelt. Har inget med ”vi kvinnor” att göra, och nä, det är inte ”lite hud”… Ditt problem är nog att du tog åt dig väldigt mycket av kommentaren, det får du lösa på egen hand, jag har rätt till min åsikt, punkt.

    • Therese skriver:

     Det är klart att du har rätt till en egen åsikt. Det är inte det det handlar om. Klart att du får tycka att den är för urringad enligt din smak, alla tycker ju olika och det är helt okej. Det handlar om hur man väljer att uttrycka sig och om det man säger är nödvändigt. Det hade räckt med ”lite för urringad för min smak” om man nu ens känner att man måste påpeka det, men att skriva att det ser ”slampigt” ut menas likaväl med att Bianca ser slampig ut. Vilket du får tycka isåfall men en himla onödig grej att kommentera.

  • Sanna skriver:

   Vad har du för syn på dig själv och kvinnor egentligen? Är man slampig för man visar lite hud, varför sexualiserar du brösten ens? Det är inte stenåldern snälla, usch vad provocerad jag blir.
   Bianca du är skitsnygg, visa din snygga kropp! Skit i alla kärringar från 1800-talet

 • Märta skriver:

  Sjukt snygg! I love it!! 🙂

 • Karin skriver:

  Tycker med att det är för mycket visa brösten. Tänk när man sitter ner!!

 • Emma skriver:

  Snygg! Synd att man har så hängiga tuttar bara, jag måste kunna ha behå 😛

 • Cornelia skriver:

  Den är så himla snygg! Hur är den i storlek? Har för mig att sist jag beställde från NA-KD så var storleken mindre än vanligt! 🙂

 • Ida skriver:

  Hejsan! Tycker det är synd att du inte lägger ut så många inlägg när du reser, man vill ju se så mkt som möjligt live liksom. Inte samma sak när inläggen kommer upp när du är hemma igen, går in på din blogg ofta och det är något jag märkt nu bara. Förstår ju såklart att man vill njuta, men det är dem inläggen jag personligen tycker är roligast att läsa ?

 • Amina skriver:

  Så jäkla snygg Bianca 🙂 Ta ingen skit från någon (tror inte att du gör det men ibland så kommer nättrollen åt en i alla fall på något sätt). Tack för inspiration!

 • Sigrid skriver:

  Hej! Såg haulen du la ut på instagram i förrgår och undrar lite om din knallrosa supersnygga resväska. Vad är den i för storlek (kabinväska eller modell större?) och märke? Tack för att du delar med dig av din vardag Bianca. Ha en fin torsdag!

 • Linnea skriver:

  Hej, i vilka program redigerar du dina bilder?
  🙂

 • Gabriella skriver:

  Tjejer ta och tagga ner lite. Jag förstår att vissa av er (tonåringar?) ser Bianca som en felfri gudinna. Men vet ni, det är inte livsfarligt att alla inte håller med henne om allt. Man kan läsa hennes blogg utan att bli starstruck och vilja göra allt som hon gör. Själv är jag snart 29 år och kan tänka själv. Tycker Bianca är en företagsam tjej och verkar också omtänksam och familjekär. Det betyder inte att jag alltid tycker som hon och måste smöra. Ha det fint!

  • A skriver:

   Stor skillnad på att inte hålla med och att säga att någon klär sig slampigt och reproducera strukturer som talar om att kvinnor ska passa sig för hur de ska klä sig etc för att inte vara för slampig och vulgär. Liksom, i mina ögon är det så sjukt omodernt att man fäller sådana kommentarer om andra människors val av kläder. Jag är 24 och kan tänka själv. Jag undrar bara vart du tycker att man smörar bara för att man säger ifrån mot folk som man själv anser skriver onödiga saker? Det måste ju få vara tillåtet precis som det är tillåtet för folk att skriva sådana kommentarer. Det handlar ju bara om att stå upp för någon annan, det är ju inte att smöra. Hade gjort det för vem som helst.

  • anette skriver:

   Så bra skrivet,,har man en BLOGG,så måste man väl inte tycka som alla eller tycka allt B gör är bra,ok fint osv.
   Herregud världens uppståndelse för att någon tycker annorlunda.
   Barnsliga tycker jag ni är. 40+.

 • rebecca skriver:

  hej! älskar din blogg och du är så sjukt inspirerande <3
  Läser oftast din blogg via bloglovin, men senaste dagarna dyker det upp nyheter 24 artiklar som inlägg. Tänkte bara att det kanske finns något att göra åt saken 🙂 PUSS du är bäst!

  • J skriver:

   Har sett samma sak på Bloglovin, dvs artiklar som dyker upp som inlägg i Biancas gamla blogg/under hennes namn.
   Dessutom nästan alltid inlägg om andra bloggare…

 • Emma skriver:

  Denna outfiten var sinnesjukt snygg och du ser så vacker ut

 • A skriver:

  Hej!
  Jättesnygg jumpsuit, passade dig otroligt bra!
  Jag har lite frågor:
  1. Har du och din pojkvän gjort slut?
  2. Du skrev att du vill flytta hemifrån, vart vill du bo?
  3. Hur ser en vanlig dag ut för dig?
  4. Hur gör du för att hålla ditt hår så fint och så livfullt?
  Kramar!

 • Annika skriver:

  Skitsnygg :-)Och du med!
  Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *