MIXED FROM PARIS

KenzaZouiten_Paris-travel-1

Bild lånad av Kenza

Hur trevligt var det inte detta när jag checka in på mitt rum i Paris. En hel drös med godisar ifrån YSL 🙂 Både plånbok, smink & produkter för hår samt parfym, allt en tjej kan drömma om <3

paris2

Ett jätte mysigt ställe som vi åt lunch på igår var Hotel Costes. Ett av Paris mest berömda ställen med bra mat, fin inredning & utmärkt ställe om du vill kolla in folk. Fan va snygga peeps som satt runt om kring oss, alla i snygga outfits & hair on fleek hehe. Stället skrek dock pengar & lyx men det var väldigt mysigt ställe 🙂

Deras pasta var faktiskt jättegod & deras lax är underbar <3

Kenza var sugen på att köpa en ny väska & det blev en SVINSNYGG Chanel väska, så jävla avis haha! Ni får se den sedan när hennes V-logg ifrån Paris kommer upp 🙂

mat3

I onsdags var det dags för YSL-Beauty Event & kvällen började med middag på en av L´Avenue restaurangerna där jag tog in deras burrata som var fantastiskt som förrätt, deras fried schrimp till varmrätt + svingoda desserter som jag delade med Stella <3 Mums!

Efter middagen hoppade vi in en taxi som tog oss till eventet där det vankades champagne, gratis läppstift som man kunde ta ur en läppstift-automat, så ball! Alla mina influence-idoler var där men musiken var inte sådär jättebra så vi drog istället.

Här är jag förresten med världens bästa Stella (Kenzas fotograf) på YSL- Beauty eventet<3 Fasen vilken härlig italienare hon är, vi klickade bra som fan och vi kändes nästan identiska efter några dagar när vi fått lära känna varandra. Vi har gått igenom mycket samma & är extremt lika både i sättet vi tänker, äter & fungerar haha. Hoppas på att få hänga mer med Stella <3

Drinkar2

Efter eventet drog jag, Dani, Kenza & Stella till Buddha Bar för lite drinkar & tjejsnack, slutade dock tidigt och med deaptalk istället för utgång haha!

Men iallafall, i förrgår när jag var gick vi ut efter YSL-eventet och hade bord på ARC där vi festade till rejält! Dansade tills alla typ somnade haha (ja jag syftar på dig Kenza haha). Nej men vi var alla ganska trötta + att det var så jädrans varmt & lite luft inne på klubben så man blev ganska slut i kroppen av det. Rolig grej dock är att vi hade bord brevid hela modeeliten Kendall Jenner, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Nick Jonas, Jasmine Sanders etc…

Asså hur vackert är inte Paris då?!?! Så jädrans fotovänligt haha!

KenzaZouiten_Paris-Market-c-1

Utanför Buddha Bar 🙂 Bild lånad än en gång av Kenza 

KenzaZouiten_Paris-lavenue-5

Bild lånad av Kenza 

Vi käkade lunch på L´Avenue en av dagarna vilket jag varmt kan rekommendera. Inte bara för att maten är god utan även för atmosfären inne på restaurangen och för spottingen. Det här är nog Paris mest trendigaste restaurang och när vi väl satt där och åt så kom det in den enda kändisen efter den andra haha! Kendall & Hailey satt något bord bakom oss och åt lunch, efter ett tag kliver Nick Jonas & Bella Hadid in det med och det slutade liksom inte haha. Kändes som vi satt i ett hav av världens största modeller 🙂

Jag blir inte starstruck av människor så för att de är ju just bara det, vanliga människor! Men det var sjukt att se hela det där paparazzi kaoset på riktigt liksom. Blixtrar överallt, vakter som går mer paraply över de, bilar som står redo med öppna dörrar & allas blickar på dem. Måste vara så jävla jobbigt att stäääändigt bara iakttagen alltså…

Snyggabrudar.se 😉

Skor

IMG_9959

Fasen vad skönt det var med sol & vårkänslor! Snälla våren kom till Sverige NUUU!

paris

Glad Fredag på er! Nu är jag hemma igen och har äntligen lite tid att landa med datorn och fokusera på jobb! Jag har väldigt mycket i huvudet på sista tiden både privat & jobbmässigt så jag behövde verkligen ta en liten paus i Paris och bara få njuta av en tjej-trip 🙂 Hoppas ni förstår <3

Men iallafall, här har ni lite blandade bilder ifrån Paris 🙂 Jag har lite mer bilder men de får komma senare. Sitter just nu på Tourns kontor och ska stänga ner datorn nu och redigera outfit inlägg som kommer upp senare här idag 🙂 Så håll utkik!

Puss och kram mina finisar <3 Vanessa hälsar jalla också haha!

13 reaktioner på “MIXED FROM PARIS”

 • Louise skriver:

  Din tröja! Vart är den ifrån?? SÅ FIN!

 • Elena skriver:

  Åh vilka härliga bilder! Dröm <3 vart kommer din stickade tröja ifrån du hade på sista bilden? Den ser så mysig ut! Kram

 • Marie skriver:

  Åh du åkte till Paris !! En av mina favoriter stad ??? Bra beslut där !
  Bianca, vart köpte du den fina ryggsäck på bilden ? ?

  Kanske det är lite roligare om du kunde köra på en lista som att berätta vad du skall göra i sommar ? ?

  Vad sägs om en lista med ” gillar & ogillar ” ? Berätta en eller två saker varsin ?

  Många kramar till dig Bianca och vill önska dig en härlig fredag !!

 • ISA skriver:

  Men så himla lyxigt! det där budet som väntar på en, ja tack! njut av våren nu <3

 • Hej skriver:

  Hej
  Var kommer de beige klackarna du har på dig när hon pussar ditt ben?

 • Mia skriver:

  Var kommer den fina rosa jackan som du har på dig på vissa bilder <3

 • Caroline skriver:

  Har du foundation på dig på bilden på ditt ansikte? Vilket märke i så fall? Det ser helt outstanding flawless ut!!!

 • Julia skriver:

  Bianca! Kan inte du göra ett inlägg om din hudvårdsrutin? Gör du något speciellt med ditt ansikte, eller har du helt enkelt väldigt bra gener? Närbilden på ditt ansikte – din hy ser såååååå magisk ut!!!

 • Julia skriver:

  Du är så fin Bianca! Var ifrån är de svarta byxorna du hade på YSL – Beauty event? Tack för en jättebra blogg!

  • Bianca skriver:

   Hello! De var inte mina så jag vet tyvärr inte! Jag fick låna de av en stylist som stylade oss för det eventet 🙂 Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *