VÅR FEELINGS

 

S7
closeup
  
Bianca_2
jeans-trapp
porträtt
V
rosa
 
gata
sitta
skor1

Jeans HÄR // Beige topp HÄR// Hoodie HÄR // Sneakers HÄR

Jeans, jeans & mer jeans! Våren är ju alltid då de flesta uppdaterar garderoben med nya favvo jeans och jag har fallit helt och hållet för jeans på sistonde. Speciellt modellen som denna ovan när den är lite högre i midjan & lite mer boyfriend-jeans, I löööööve it!!

Mina jeans är ifrån Ellos.se som jag samarbetar med & just nu har de erbjudande på deras denimkollektion med 25% rabatt*ALLA deras jeans!! Detta gäller bara tills NU på söndag (5/3) så passa på nu innan erbjudandet tar slut 🙂 Dessa ovan som jag bär kostar tex endast 899kr så med rabatt blir de dina för 674 kr, som hittat!!

Hela min outfit hittar ni på Ellos och länkarna hittar ni ovan 🙂 Tyckte det var kul att visa er 2 olika sätt att bära jeansen på. Ett sätt med den feminina & kvinnliga beiga toppen (som även finns i svart) & mer street stylat med den korta Adidas hoodien. De båda passade ju utmärkt också till mina sneakers som är ifrån Ellos egna brand. Ett tips dock om ni köper skorna är att ta en storlek större för de var rätt små även fast jag beställde i min storlek (37).

Som tidigare har självfallet en rabattkod till er 🙂 Ange koden 355405 för 20% rabatt all inkl möbler och varumärken* ink. varumärken 🙂

I samarbete med Ellos

 

23 reaktioner på “VÅR FEELINGS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *