SATURDAY

Tröja liknande här  (adlink) // Jacka Zara, hittade den tyvärr inte på nätet och hittade igen liknade heller men den är iallafall ifrån Zara

Jag mötte upp lite vänner idag på lunch på Holy Greens igen, det har blivit lite av ett nytt favvo ställe. Det ligger i Mood Gallerian och deras sallader är så goda, stora, nyttiga & relativt billiga. Kan varmt rekommenderas! Denna gång tog jag deras ”Asiatisk Trädgård” men adderade kyckling & lite annat gött. Den var verkligen sååå god!!

bianca fika

Av någon konstig anledning har jag lyckats matcha väggarna med blåa outfits varje gång jag varit där haha. Hade även mina snygga Chimi solglasögon på mig som jag hade i håret bara. Tycker det är såå skönt när håret försvinner ifrån ansiktet lite 🙂

Ni hittar de här 

Efter lunchen mötte jag upp lite fler vänner på Escalier och drack en stor kaffe latte och snackade om livets upp&ner gångar och lite annat kul 🙂 Älskar att träffa tjejkompis och bara snacka skit!

Nu har jag tagit med mig dessa vänner hem till mig för Mello-mys! Vi har köpt lite godsaker i form av hallon, blåbär, brieost, popcorn & godis och ska bara chilla hemma är planen 🙂 Min killkompis Charlie ringde mig nyss & bjöd in mig till Drake konserten och det hade varit så jävla fett att gå på men det blir hemmamys istället haha, tant Bianca 🙂

PS! Glöm inte min rabattkod till Ellos som fortfarande är live! Ni hittade koden och all info i mitt tidigare inlägg 🙂

PUSS <3

33 reaktioner på “SATURDAY”

 • Sof skriver:

  Var köper man solglasögonen? I svenska marknaden? Vad kostar dem

 • Emma skriver:

  Tråkigt att du och Philippe gjort slut :/ usch, lider med dig. Hoppas du mår bra <33

  • Soffan skriver:

   Jaaa supertråkigt 🙁 Ni var så söta tillsammans men men livet går vidare! Och nu går vi mot ljusare tider och snart öppnar alla uteserveringar och med det kommer allt mys och skoj så det är ju PERFEKT att vara singel då!!! Tjooohooo för dig , kramar 😀

 • Frida skriver:

  Varför svarar du nästan aldrig på kommentarer på dina inlägg? Titta på kenza, hon svarar på jätte mycket och har en mycket större blogg än dig. Tycker det är lite dålig stil av dig då jag inte uppfattat dig som en dryg person men är det så att du har det tungt nu och mår dåligt så är det ju förståeligt.
  Kram på dig.

  • Frida skriver:

   Och självklart behöver du inte svara på privata saker som om förhållanden. Inte det jag syftade på 🙂

  • Sofia skriver:

   Kenza är ett proffs och riktigt bra på det hon gör. Titta bara hur många inlägg hon gjorde under Paris-resan. Det märks att hon tar bloggen på allvar. Bianca har fortfarande mycket att lära.

   • js skriver:

    Bianca är inte seriös med sin blogg överhuvudtaget, hon vill bara tjäna pengarna. Resten skiter hon ju

   • Karin skriver:

    Håller med aldrig svar på något. Privat förstår jag helt klart!

    • Frida skriver:

     Ja, känns mer värt att sluta följa henne helt nu eftersom hon inte verkar bry sig om sina följare. Vill inte ”stötta” en sådan person.

 • Jessica skriver:

  Du är verkligen en av de sötaste personerna som finns. Så himla fin är du Bianca.?

 • Irene skriver:

  Vad söt du är på bilderna!

 • Sanna skriver:

  För någon som tjänar 30k på att Blogga…så gör du inte ett bra jobb…just sayin

 • lisa skriver:

  Hej! superbra blogg! Jag ska åka till London i april med en tjejkompis. Kan inte du göra ett inlägg om vad man inte får missa? Sevärdheter, shopping, var man ska bo, restauranger osv. Skulle uppskattas! kram

 • Hanna skriver:

  Ja du Bianca, det är inte mycket action och ansträngning från dig inte. Sporadiska inlägg, känns oengagerat och massa prat har det varit länge nu om saker du aldrig tar tag i (tex din youtubekanal och många som frågat efter en sminkvideo) läste en intervju med dig i topphälsa tror jag det var, där du sa att du var så glad att du fick län direkt när du började jobba för då slapp du ställa dig på nåt café. Ja hemska tanke va, att du skulle behövt nedlåta att ha ett arbete med fasta arbetstider och lite krav på dig…. Har länge tyckt att det verkar dags för dig att växa upp. Men det verkar mer och mer vara en utopi.

 • Amanda skriver:

  Hade varit kul och veta om du och din pojkvän fortfarande är tillsammans. Eller inte kul menar jag förstås inte, utan hur du mår och hur du känner kring det. Ni som skulle vara ihop livet ut 🙁 trodde verkligen det efter att ha sett er tsm på tv 🙁 Hoppas du mår bra och att ingen är sårad. Detta är bara saker man hört på ryktesvägar ni kanske till och med fortfarande är tillsammans. Kram på dig Bianca!! Håller själv på att gå igenom ett break up så hade varit skönt att läsa lite om hur du känner man ska göra för att inte bara hemma och vara ledsen, men när du är redo! KRAM

 • Matilda skriver:

  Så himla bra blogg Bianca!! Min favorit blogg!

 • Carro skriver:

  Jag skulle inte klara en dag som bloggare! Herregud! Folk som klagar på att Bianca inte svarar på inlägg eller skriver tillräckligt ofta på bloggen?
  Har hon personligen lovat att dela med sig varenda dag av sin vardag, har hon nån skyldighet att kommunicera med läsare? NEJ.
  Hon kan lägga ner sin blogg när som helst, om hon skulle vilja.
  Va glada att ni får ta del av en inspirerande persons vardag över huvud taget (gäller alla bloggare)!
  Brukar inte kommentera bloggar men det är så sjukt tröttsamt att läsa besvikna kravlistor i dessa kommentarsfält!
  Hon har ett liv utanför bloggen o vem kan skriva intressanta inlägg varje dag?!

  Majoriteten av oss skulle knappast kunna fylla ut en blogg med intressanta inlägg eller ännu mindre orka svara okända människor på frågor…

  O det här med att hon sagt nåt om att hon tyckte det va skönt att slippa jobba på café MÅSTE INTE tolkas som ett slag i ansiktet på oss som jobbar på fasta tider…Bianca är en Wahlgren (om nån missat det)… tänk att stå på ett café och konstant bli frågad om sin familj o ha kunder som vill fota o ha sig! Inte så konstig att hon va lättad inför o slippa det.

  CUT HER SOME SLACK!

  • Eva skriver:

   Hon har ju sin lön för bloggen pga läsarna så lite svar på enkla frågor är ju inte så svårt. Självklart har hon ett liv utanför bloggen och verkar vara en väldigt fin tjej

  • Helena skriver:

   Bianca är en Wahlgren. Ja men då så! Självklart att hon inte kan ha ett vanligt jobb som vi andra dödliga. Att inte alla fattar det. Har man en mamma som varit med i Melodifestivalen så kan man självklart inte jobba som andra människor. *skakar på huvudet*

   • Sandra skriver:

    Men suck, du bittra människa! Låt folk vara och alla ni som klagar om att hon måste svara för hon får ju betalt…. det är ju inte vi som betalar hennes lön….Är så trött på ogina människor.

  • Sandra skriver:

   Bra skrivet!

 • Sara skriver:

  ALLTSÅ på riktigt önskar jag att folk kunde låta bli tangentbordet och bara läsa och vara trevlig ibland! MEN sluta klaga på någon annans arbete, och säga att hon gör fel osv osv, hon har inte bara bloggen att sköta och skulle ni få klagomål så fort ni får en paus eller måste vara ledig från jobbet lite. tror jag inte ni hade blivit mer taggad och sugen på att göra det bättre heller? än mindre komma tillbaka. Sen är det så himla föråldrat att alla ska veta allt bäst hela tiden. Nej gott folk, lite ödmjukhet och peppande kommentarer till denna tjej, det skulle nog göra hennes dag, & få er att må lite bättre med! 😀 kindness people.. kram!

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca!

  Vilken/vilka foundation använder du? Tycker att din hy alltid ser jätte fin och fräsch ut!

  Många kramar!!

 • MariaHildur skriver:

  Fina fina Bianca skit i alla dumma bitchiga kommentarer, du är såå fin som du är❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *