…..

_DSC3892

Glad måndag på er! Idag står film inspelning på schemat hela dagen så egentligen svårt att få tid med datorn då man kör hela hela tiden liksom. Men teamet har lite lunchpaus nu så jag slängde fram datorn direkt.

Och sen tänkte jag ta upp något som många av er frågat om. Det är många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Jag ber er att respektera detta och när jag är redo att prata om det så lovar jag att dela med mig.

Ibland ruskas livet om vare sig man vill det eller inte och jag försöker ta allt dag för dag, men ibland är jag inte stark och då känner jag för att varken låtsas som ingenting eller att prata om det och då stänger jag av, för min egen skull.

Tack för att ni finns <3

199 reaktioner på “…..”

 • Karin skriver:

  ❤❤❤

 • Lisa skriver:

  ❤️??

 • Fia skriver:

  Massa kramar till dig fina människa!

 • Josefin skriver:

  Vill bara skicka all min kärlek och styrka till dig! Ta all tid du behöver, och du behöver inte känna ångest om du inte uppdaterar lika ofta nu kring tiderna då livet är lite tuffare, du är bara människa, eller hur? Så ta all tid du behöver för dig själv och ta hand om dig!❤ hoppas ni har det så himla kul på inspelningen! (kan inte vänta tills det kommer uuut)

  Kram på dig, glöm inte bort att du är en sådan inspiration för mig och många andra.

 • Gabriella skriver:

  Himla tur att du inte har ett riktigt jobb då. ”När det blir jobbigt så stänger jag av helt”. Har aldrig hört andra än 90-talister uttrycka sig så. Söndercurlade som inte tål motgångar. Det ska vara kul annars får det vara. Vems verklighet ser ut så?

  • Olivia skriver:

   Dummaste jag hört någonsin. Hur har du mage att yttra dig sådär? Fyfan för sånna som du!

   • Carro skriver:

    Tack ”Oliva” tänkte precis samma sak!…dummaste någonsin.
    Tycker man gärna kan vila sina fingrar från o skriva så idiotiska o elaka kommentarer..

  • Viveka skriver:

   Vilken skitig kommentar, håll det för dig själv istället!

  • Ellen skriver:

   Gabriella, känner du att det var en nödvändig kommentar?

  • P skriver:

   Så himla onödig och iskall kommentar. Karma kommer tillbaka och biter dig i röven, Gabriella, det för den alltid?

   Ta hand om dig Bianca. Du är inte skyldig någon att prata om ditt privatliv bara för att du är offentlig.
   Kram❤

   • Gabriella skriver:

    Har inte krävt att hon eller någon annan ska prata om sitt privatliv. Bara förbannat trött på denna offerkofta. Det är ju knappast första gången Bianca har det SÅ tufft och inte orkar med någonting. Svara mig då på vilket annat jobb det är okej att bara stänga av för att man är nere, gjort slut, blivit dumpad etc. Och vad gäller karma, jag har upp- och nedgångar i mitt liv precis som alla andra. Men jag ömkar mig inte för det. Eller låter det gå ut över mitt jobb.

    • Julia skriver:

     Ursäkta mig Gabriella, men nu är det såhär att Bianca är en offentlig person och hon driver sin framgångsrika blogg.
     DET ÄR INGEN SOM HAR KRÄVT ATT DU SKA GÅ IN OCH LÄSA HENNES BLOGG!!
     Det är helt och hållet ditt eget val att klicka dig in på hennes blogg och läsa om hennes LIV.
     Om det inte passar dig, läs då inte..

     Hon har valt att än så länge inte skriva om det som just nu händer i hennes liv för hon tycker det är för jobbigt och privat att dela med sig utav, men eftersom det är MÅNGA som frågat så förklarar hon sig med en blogginlägg så att folk ska sluta fråga och förstå.

     Blir så trött på avundsjuka människor som dig.
     Det är inte många jobb man kan lägga undan ifall man känner att man inte orkar för stunden, men fatta att ha den LYXEN? Det skulle väl ingen tacka nej till.

     Passar inte hennes sätt att vara dig så behöver du heller inte läsa hennes blogg, du gör ingen som helst nytta här!

    • Hanna skriver:

     Ärligt talat så ja jag vet många tycker att bloggande och sånt inte är ett jobb men det kräver extremt mycket tid och ork så det är som ett vanligt jobb. Jag förstår gabriella vad du menar att hon kan stänga av när hon vill och det är lyx, men hon har valt detta jobb och därför har hon större flextid eller vad man säger (hon får välja mer när hon vill jobba). HON valde att jobba såhär och DU valde att jobba sådär och då får du acceptera att hon har andra villkor. Dessutom tycker jag inte att du och andra människor behöver skriva nertryckande saker på nätet, vad vinner du på det. Visst det är din åsikt men du skriver det på (jag vet inte hur jag ska säga det) inte kränkande men lite elakt sätt och vad tjänar du på det?

    • B skriver:

     Har du problem Gabriella att människor i samhället du lever i är olika. Vem fan bryr sig om du i motgångar aldrig viker dig ? Låt människor ta det beslut som är bäst för de själva, bara för att du bearbetar dina problemet bäst som du gör tyder det inte på att alla individer här väljer att göra som du gör? Du kan aldrig känna vad en människa känner, att du ens har mage att uttrycka dig om andra kvinnors känslor ! vem är du som ska komma och lägga dig i hur folk ska bearbeta sina problem och inte. Ska du sitta och skälla ut dina barn när de gråter och mår dåligt att de inte ska gråta utan gå till sitt jobb/ skola och vara olyckligt glada istället ? Och dölja allt som tynger ner dem ?

    • Josefin skriver:

     Exakt!

    • Yosse skriver:

     Sant!!! Håller med dig helt. Jag tycker att bloggare vill att man ska ta de seriöst och att de faktiskt gör ett jobb m.m men jag tycker inte att hon sköter sitt jobb som hon ska. Hon uppdaterar väldigt sällan, kommer och går när hon vill och stänger av bara för hon mår dåligt osv. Det är inte så det verkliga livet ser ut. Om man mår dåligt, har blivit dumpad, är sjuk, trött på livet så måste man lägga det åt sidan, försöka vara proffesionell och inte låta det ta över ditt ”jobb”.

    • Nelly skriver:

     Men du Gabriella, Jealousy will get you nowhere darling. Bianca är sin egen chef. Hennes blogg är hennes jobb, hon bestämmer när och om hon vill jobba. Bara för du har ett jobb där du blir styrd av någon annan. Du kanske ska sadla om och se till så att du blir nöjd med livet ditt.

    • Linnea skriver:

     Sluta följa hennes blogg då om du stör dig så mycket på henne 🙂

  • Sara skriver:

   Vad är du för hemsk människa??

  • Alexandra skriver:

   Det va de mest idiotiska jag hört så av känner mig tvungen att kommentera ditt svar. Vafan spelar det roll va för jobb man har? Klart man kan må dåligt ändå och behöva gå ifrån, oavsett om du skulle jobba på säg kontor eller förskola, ibland behöver man gå ifrån och vara för sig själv eller att man inte vill prata om det, och har man bra kollegor så skulle de förstå och respektera detta. Precis som Bianca behöver kanske en paus ifrån sin blogg. Istället för att klaga så tycker jag du ska sluta läsa bloggen och lägga din tid på annat om du nu stör dig så mycket. Lär dig respektera andras privatliv.

  • Malin skriver:

   Alltså Gabriella! På riktigt – att jämföra ”att inte tåla motgångar” med att förlora någon man älskar? Är du tappad eller? Bianca har ju förlorat sin kärlek och antagligen bästa vän. Det är ju för fan ingen motgång, det är en sorg och en förlust. Eller skulle du jämföra med att förlora en familjemedlem med en motgång? Kom igen. Hon har inte blivit av med ett jobb, misslyckats med ett uppdrag eller liknande, hon sörjer ju sin kärlek. Helt sjukt av dig att ens kommentera likt det du gjorde. Vet måååånga 80-talister och äldre som varit sjukskrivna från sina jobb efter uppbrott med sin pojk-/flickvänner. Sä skärp dig för fan och kommentera inte om du inte har något vettigare att komma med. Din kommentar är enbart patetisk.

  • carro skriver:

   Gabriella, jag instämmer HELT med dig!!! Resten som tar Bianca i försvar och hoppar på Gabriella, SORGLIGT!!!

   • Bella skriver:

    Det enda som är sorgligt här är du Carro. Det handlar inte om att ta någons parti. Men om en människa väljer att uttrycka sig så inkompetent om en människa man inte ens känner får man ta att folk säger ifrån. Trött på att folk tar ut sina bittra liv över andra. Du har la fan ingen aning vad som har hänt med B? Döm inte så fort och uttryck dig inte direkt som en 3 åring. Skäms.

  • Susan skriver:

   Riktigt lågt av dig att lämna en sådan kommentar. Läs inte bloggen om den stör dig så,.

   Massa kramar till Dig, Bianca ❤

  • Louise skriver:

   Hörrö du Gabriella! Jag är 70-talist och stänger också av om det behövs. Att fokusera på jobbet är väl bra? Vore det bättre att lägga sig under täcket och inte ta sig upp när livet är jobbigt? En del slänger spydiga kommentarer till andra, och en del gör sitt yttersta för att hålla god min.
   Att säga att man stänger av, vill vara privat för att det är jobbigt och att man går till jobbet och gör något kul – är väl väldigt långt ifrån att ta på sig en offerkofta?

   Bianca, din fina böna! kärlek till dig! <3

  • Josefin skriver:

   Exakt min tanke, Gabriella!
   Bortskämda 90-talister är det gott om

   • Nicole skriver:

    Så bara för att hon väljer att inte uppdatera alla människor om hur hennes relation ser ut, så är hon är en bortskämd 90-talist?
    Förlåt men förstår inte logiken där?
    Hon skriver väll för det första att hon ägnar hela dagen åt filminspelning? Vilket är hennes jobb?
    Hon bloggar om massa andra saker FÖRUTOM hennes relation just nu.
    Hur många människor vill skriva ut om att ens relation med någon inte är bra eller tagit slut direkt? Hur många är på toppenhumör och superglad på jobbet när något sånt har hänt? Förmodligen inte många.
    Låt Bianca ta den tid hon behöver och vill hon berätta så småningen om, fine! om inte FINE!!
    Och Bianca har chansen att stänga av när hon mår dåligt, just för att hon är i den branch hon är i, har ingen med hur gammal hon är att göra!
    Ha någon respekt för andra människors privatliv.
    Tack.

   • Bex skriver:

    Ja för ni 80-talister är så jävla coola och tar allt med en klackspark… ?

  • Linnea skriver:

   Ja ibland kan man bara vara tyst Gabriella!

  • Anna skriver:

   Vad man än jobbar med kan man för fan ha det tufft o endel kan fungera på det sättet, att man liksom stänger av. Herregud, du Gabriella kan inte vara insatt i hur psyket kan fungera. Så bitter du låter. Hur ser ditt liv ut då? Man skulle kunna tro att du är en sådan som vantrivs med ditt jobb o är väldigt bitter över det

  • lovisa skriver:

   Hur orkar du vara så elak? Förstår inte varför man känner behovet av att sprida negativ energi, ingenting gott kommer ur det. Bianca är GRYM och hon förtjänar inte allt detta hat. Så snälla, gå och gnäll någon annanstans.

  • Matilda skriver:

   ”Himla tur att du inte har ett riktigt jobb”… asså va? Måste ett jobb vara tungt och tråkigt för att anses som riktigt? Att jobba med sociala medier är ett lyxjobb ja, men det är fortfarande ett jobb. Det finns hur många jobb som helst, vissa är mer glammiga än andra. Det är väl jättebra att sträva efter att få jobba med något man verkligen tycker är roligt? Sen hanterar människor motgångar på olika sätt. Om du orkar jobba fastän du mår skit, bra för dig, men orkar man inte så är väl det bästa att fokusera på att må bättre först.

  • Marie skriver:

   Fast står det verkligen så??? Att jag stänger av helt!!! Nää läs om, läs rätt och framför allt FÖRSTÅ rätt!!! Förklaringen gäller ju frågor kring relationen,inte om arbetsdagar,tider,inlägg,icke jobb,jobb,bl.a. Bl.a. Bl.a… bara en vänlig förklaring som hon inte ens har någon skyldighet att ge oss överhuvudtaget.. Att när livet blir jobbigt,som det blir för oss alla,normala, då måsta man fake it och STÄNGA AV vissa faktorer, dvs inte svara på privata frågor man inte är känslomässigt redo att besvara!!! Ta hand om dig Bianca❤Du har ingen skyldighet till oss läsare att besvara frågor om ditt privatliv!

  • S skriver:

   Har du tänkt på att ”stänga av helt” kan också betyda psykiskt.

  • LISA skriver:

   Osar Trollfabrik Bloggbevakning lång väg om dig ”Gabriella”…

  • Emelie skriver:

   Alltså. Var du verkligen tvungen att ta det ordagrant eller? Jag ska hjälpa dig tolka! Hon menade troligtvis inte att hon lägger sig under täcket och varken jobbar äter eller skiter. Hon menar såklart att hon ”stänger av” sina känslor för att orka med att jobba, äta och skita! Om du följer en sån här blogg. Stöter du inte i både vått och torrt då? Eller, får hon bara skriva att hon är glad jämt? Skärp dig!

  • A skriver:

   Hur kan ni skriva så? Ni kanske ska ta och växa upp istället?! Hon mår dåligt och klart d kan gå ut över jobb då?! Att ni inte skäms att skriva på d sättet…jävla idioter

  • Natalie skriver:

   Och Gabriella, vad är enligt dig, ett riktigt jobb om jag får fråga?

  • Maria skriver:

   Vilken idiot du är. Fega troll!

  • Agneta skriver:

   Gabriella!!!!! usch o fy, skäms!!!

  • -Lisa E skriver:

   Bianca är en mycket klok tjej. Hon har insikter om livet och hon jobbar på, även om hon inte är anställd. Dock att det någon här skriver lite kritiskt är väl inte så överraskande. Get over it.

 • Olivia skriver:

  Ta hand om dig Bianca och styrkekramar till dig <3

 • Emma skriver:

  Usch gråter för jag lider med dig med allt. Vågade fan inte ens berätta för någon för jag skämdes så sjukt mycket för jag hade trott han var kärleken i mitt liv och sagt till alla hur kär jag är osv..

  Men nu efter 2 månader så känns det bättre. Jag har såklart ringt och gråtit tusen ggr till han innan men sen fick jag nånting och hade ingen självrespekt kvar alls.. lite jobbigt, men sakta men säkert kmr man tillbaka. Spyr på alla män och par dock.

  Mitt tips.
  Tröstshoppa som FAN. Asså det låter ytligt and it is men hjälpt som fan. Boka resor. Ha måla Att se fram emot (exempel ta körkort!!). Hade så mkt annat att tänka på.

  Men GRÅT, ssså fucking gråt ut och börja träna så får man ut allt.

  Hoppas du pratar om det öppet sen (inte för att du måste utan för att ge tips osv).. svårt. LIVET suger när det kmr till detta.

  Men man tar sig ur det. Kramar bästa Bianca. Du klarar dig också även om de känns FÖRJÄVLIGT jävla fitt jobbigt just nu <33

 • Bella skriver:

  Nu ska jag göra något jag aldrig gör/gjort och det är att kommentera på en blogg.
  Nu får ni väl ändå ge er. Snälla Gabriella, alla här i världen har till att börja med olika jobb och tur är väl det! Vissa bloggar och andra jobbar på café och så vidare. Vi lever i en fri värld där man har möjlighet att jobba med det man vill och vad som passar en. Trivs man inte på sitt jobb kan man alltid leta efter andra. Du får gärna berätta vad ett ”riktigt” jobb är? Enligt ordlistan finns inte det, bara ordet jobb och det betyder sysselsättning som leder till försörjning. Alltså ingen definition på ”riktigt jobb”.
  Bianca har väl absolut ingen skyldighet att prata om sitt privatliv med någon här. Hon har heller ingen skyldighet till någon att uppdatera bloggen ett visst antal gånger eller att svara på dryga och otrevliga kommentarer. Hon är generös och låter andra människor få ta de av hennes liv. Ett liv som har upp och nedgångar som ALLA andra. Och motgångar. Att du har mage att kritisera hur en annan person hanterar en motgång eller tuff period i sitt liv gör mig illamående. Alla hanterar saker olika för att ta sig igenom saker. Tror att det stavas avundsjuka! Jag kan också berätta för dig vad avundsjuka innebär för säkerhetsskull: den närmast sjukligt starka känslan av avund eller missunnsamhet mot någon eftersom denne äger en sak eller gör grejer man själv eftersöker.

  Så kom igen nu;
  Girls compete with each other. Women empower one another!

 • Sofia skriver:

  Hoppas det ordnar upp sig för er ? om inte så läker tiden alla sår även om det låter klyschigt ! Styrkekramar till dig ❤❤❤

 • Marie skriver:

  Fina Bianca ❤
  Hoppas det löser sig för Er, ni är sååå fina tillsammans. Man vet aldrig vad som händer men jag håller tummarna för er.
  Ta hand om Dig!
  Kram

  • Anette skriver:

   Jag håller med många här,HOPPAS det löser sig för er,kärleken är värd att kämpa för om nu inte ngt annat tråkigt hänt så klart.
   Ni var ju som gjorda för varandra,lider med dig. Du har en underbar familj och vänner som tur är som finns runt dig.

   Kram till er båda.

 • Jenny skriver:

  ??

 • Ella skriver:

  Finaste Bianca!!! Du är en sån grym och stark tjej!!

 • Linda skriver:

  Fina, älskade du! Massa kramar & kärlek till dig. Du är så himla bra så jag finner knappt ord <3
  Puss på dig!

 • Sofia skriver:

  Massa kärlek och styrka till dig vännen!! Det jobbigaste som finns att gå igenom ett break-up;/
  Hopps du inte tar åt dig av idioter som skriver! Lilla stackars Gabriella. Haha du är riktigt dum!! När hon skriver att hon stänger av så varför behöver de betyda att de går ur över hennes jobb! Kanske något hon gör för att må bättre! Men sånt fattar inte idioter som dig! Ser ut som hon jobbar på och kämpar sig igenom det. Varför får man inte själv välja hur man ska leva sitt liv oxh hur man får känna! Helt galet att det finns personer som dig! Håll dig borta från att läsa ifall du inte klarar av att läsa normala problem!
  Bästa BIANCA! Puss & kram

 • Ebba skriver:

  ❤❤❤❤❤

 • kajsa skriver:

  Kära Bianca

  Lider verkligen med dig, ni var ju som ett team. Jag hoppades verkligen att ni skulle hålla så länge att Phillipe hade också avslutat sina studier nästa år och flyttade hem så kunde ni liksom bygga upp erat liv utan den där jävla distansen. Men men livet ändrar riktning ibland trots man inte alltid har räknat med det.

  En sak ska du veta, du är jävligt stark tjej och jag ser hur du kämpar igenom men ändå är du med på olika resor med vänner. Sjukt bra gjort, menar det är bättre att göra så än att gräva sig i sina djupa tankar i ensamhet och ligga på soffan och få inget gjort. Tror du har denna erfarenhet sedan tidigare och vill inte göra om det.

  Vi alla dina trogna läsare finns med dig. ALLTID <3

  Hoppas att det blir bättre snart och ni kanske även hittar tillbaka till varandra senare i livet. Passa på och njut lite av singellivet nu då du är HELT FRI. Kärleken får komma som den kommer.

  Ta hand om dig nu! Kram

 • M skriver:

  Är det wahlgrens värld ni spelar in? ?

 • Thea skriver:

  Ja tittar på whalgrens värd i repris nu haha! De är så roligt! Du värkar vara en så härlig tjej sprida massa energi och kärlek runt dig! Kramar till dig ❤️

 • Gabriella skriver:

  Sådär, vad bra att ni fick skrika av er lite på mig då. Jag står dock fast vid min åsikt. Bianca tar ofta på sig offerrrollen och kan/vill inte göra eller prestera någonting när hon är nere. Hur många vuxna gör så? Och hur många arbetsgivare skulle tillåta det? Ja jag har också haft en del kollegor genom åren som sjukskrivit sig för minsta lilla och det är,knappast dem som fått sina vikariat förlängda eller gynnats i löneförhandlingarna. Har även haft en kollega som sjukskrevs för utbrändhet (hur man nu hunnit bli det vid 22-års ålder) och sen frikostigt delade med sig i sociala medier om shoppingrundor, krogbesök, konserter mm. Men eftersom ni nu blev SÅ upprörda över att jag är ärlig med vad jag tycker så antar jag att ni har ungefär samma arbetsmoral. Sorgligt,

  • Caroline skriver:

   Snälla, bete dig som en människa och visa respekt! Har du inget snällt att säga kan du behålla det för dig själv. Du vet ingenting vad andra folk går igenom! Alla människor är olika! Vet du hur samhället är nuförtiden? Vet du vilken press unga vuxna har? Tycker det är sorgligt att du ger dig på andra människor så här som uppenbarligen inte mår bra redan. Du får ha vilken åsikt du vill, men har du inget snällt att säga behöver du inte säga någonting alls. Tycker du inte om att Bianca bloggar om sitt liv så behöver du inte läsa. Varför kan inte en 22åring bli utbränd? Varför blir lika gärna en 45åring utbränd då? Vad är skillnaden? Båda två är människor! Sluta vara så fördomsfull!

   • Gabriella skriver:

    Vad jag vet om samhället nuförtiden? Jag är 28 år, sambo sen snart 9 år tillbaka, tvåbarnsmamma, har studerat på högskola och har ett heltidsjobb. Så ja, jag är ganska delaktig i många delar av samhället. Förstår faktiskt inte frågan. Och vad gäller utbrändhet, min kollega hade precis blivit klar med sin utbildning, jobbade två månader på sitt första jobb och sjukskrev sig sen. Kan inte riktigt jämföra det med en 35-40 åring som jobbat i många år och samtidigt pusslar med barn, vab och allt som hör livet till.

    • SANNA skriver:

     Håller med dig Gabriella. Alla har fan problem, men när du driver en blogg och tjänar 30k för det, så får du för fan ta de seriöst. Alla har inte the luxury att leka offer över varenda liten sak. Hon är sjukt privileged, men hennes jobb är ju för fan att blogga…wow.

     • Bianca skriver:

      1. du har ingen aning vad jag tjänar.
      2. du har ingen aning om hur mycket jobb det är med att driva en blogg.
      3. jag är INTE sjukt privileged
      4. spelar absolut ingen roll vilket jobb man har eller inte, det är fortfarande lika jobbigt för vem som helst när man går igenom något jobbigt.
      5. jag vill inte ha sådana som du som läsare på min blogg så tack & hej!

     • Malin skriver:

      Håller med er Gabriella och Sanna. Och Biancas svar här under bevisar ju inte motsatsen precis..

    • Sofie skriver:

     Gabriella – jag LIDER med dina barn! För det äcklar mig nästan vilken inhuman syn på livet och att förlora någon, som du har! Jag är 26 år, jurist, jobbar 70 till 80 timmar i veckan och sliter rumpan av mig för att prestera på mitt jobb, vilket jag också gör. Trots det kan jag känna med personer som inte orkar och kan prestera i alla lägen. BIANCA HAR FÖRLORAT NÅGON HON ÄLSKAR! Vad är det du inte kan förstå? Tänk om du förlorade en person i din närhet? Snälla, gör som Bianca skrev och försvinn härifrån! Du sprider bara dålig energi, och jag kan bara känna med din familj och personer i din närhet.

     • Sofia skriver:

      Finns ingen anledning att blanda in Gabriellas barn i detta. Som jurist borde du veta att du ska hålla dig till fakta i en argumentation inte spekulation.

      För övrigt anser jag att Gabriella har en poäng. Det finns hopp för mänskligheten när en ung person som hon faktiskt har förnuft att säga det som många tycker om hur ”jobbigt” livet är för många unga nu för tiden. Sedan är det ju så att om Bianca inte gillar offentligheten kan hon ju välja någon annan sysselsättning. Ingen tvingar henne att blogga. Men poängen är att hon valt det samtidigt vill hon själv bestämma när och om hon orkar blogga, beroende på dagsformen. Den ekvationen går inte ihop.

     • Gabriella skriver:

      Vad gulligt av dig att bekymra dig för mina barn. De mår dock alldeles utmärkt och har två föräldrar som älskar både dem och varandra. Men tack för omtanken! I övrigt känns din kommentar bara desperat med alla dessa versaler. Förlorat någon man älskar har nog de flesta av oss upplevt så det argumentet biter inte på mig. Har upplevt både svårigheter och framgångar i mitt liv, dock aldrig med offerkofta. Men grattis till din juristexamen och att du verkar företagsam och jobbar hårt.

     • Hanna skriver:

      Gabriella, hoppas någon påminner dig att inte ta på dig offerkoftan när dina barn eller sambo dör. Att påminna dig om att inte må dåligt eller på något sätt låta det gå ut över din vardag.

     • Gabriella skriver:

      Snygg logik där Hanna. Att jämföra en 22-årings förhållande som tagit slut, innan de flyttat ihop, skaffat barn etc med att mina barn eller min sambo skulle dö..!? Men vi kan väl göra såhär, alla här ringer imorgon till sina arbetsgivare och meddelar att ni inte kan komma på ett tag nu för erat två år långa förhållande har tagit slut. Ni har ingen gemensam bostadssituation som måste lösas, inga barn som mår dåligt och behöver tid och ingen har dött. Men ändå, nu ska inte behöva jobba när livet går er lite emot. Gör så och återkom sedan med vilken respons ni får. Ha det fint!

    • Jennifer skriver:

     Alltså du är ju patetisk. Du är 28 år och tvåbarnsmamma och du sitter och trycker ner en människa på sociala medier? Bra förebild

    • Ines skriver:

     Hej!

     Rent spontant så undrar jag bara, är det tid från ditt jobb eller dina barn du tar för att sitta och skriva spydiga kommentarer här, Gabriella? För du som jobbar och sliter och har barn osv har väl ett ganska hektiskt schema, så, vems tid är det du offrar för att få alla här att veta att du tycker livet är orättvist? 🙂

     Ta hand om dig! 🙂

     / Född på 90-talet men känner mig just nu psykiskt 30 år äldre än dig.

    • Agneta skriver:

     Oj vad duktig Du är Gabriella!!!
     Medmänsklighet???? är viktigt!!!

  • Karin skriver:

   Gabriella uppenbart förstår du inte hur det känns när livet ibland kan ta en ny vändning och när kärlek gör ont. Har du själv aldrig gjort slut med någon tidigare eller varit i en relation som tagit slut? Du borde visa respekt för andras livssituation och du vet att allt men känner behöver man inte skriva. Jag tycker du borde vara försiktig med det du skriver för vem vet en dag kanske du hamnar i samma situation. Ingen är perfekt!

   & Bianca du rockar!! Skit i alla negativa människor där ute som försöker lägga näsan i blöt!

  • Emma skriver:

   Sen när har utmattning med ålder att göra?

  • Josefin skriver:

   BRA skrivet! Bianca borde verkligen växa upp, skaffa sig ett riktigt jobb och bli vuxen.
   Sitta i en blogg och böla i tid och otid är så omoget. Bortskämd snorunge….
   Men å andra sidan, hela fam Wahlgren gör ju likadant. Förutom Hans och Christina, men de har ju lite självrespekt

   • Bianca skriver:

    hahahah asså herregud vad det finns människor!!

   • Sara skriver:

    Vad är det för fel på dig Josefin? Människor som dig och Gabriella har uppenbart aldrig upplevt hjärtesorg. Bianca har ingen skyldighet till någon och skulle aldrig spilla tårar i onödan. Hon mår dåligt. Hon har förlorat någon hon älskade högt. Sitt inte och säg att en 22 årig tjejs tårar är onödiga. Hjärtesorg gör ont i alla åldrar och bara hjärtlösa människor har ens mage att sitta och trycka ner någon som redan mår dåligt. FYFAN

   • Monica skriver:

    Vad ledsen jag blir av att läsa både det du och vissa andra skriver…….mobbare är vad ni är.Skäms på er!!!!!!

  • Lovisa Jönsson skriver:

   Hej Gabriella. Att bli utbränd handlar inte om ålder, jobb eller något annat. Att bli utbränd handlar om att man under en period kört slut på sig själv och glömt att ta hand om sig själv. Att bli utbränd på grund av jobb innebär ofta att man jobbat för mycket och hela tiden gått på helspänn. När det sen kommer ikapp betyder det att kroppen säger ifrån, för den orkar inte mer. Att bli utbränd är inget val, att bli utbränd handlar om att kroppen inte pallar mer för man glömt tänka på vad den behöver. Jag blev utbränd efter 3 månader på en resturang, och jag är 19 år. Kom inte och snacka om utbrändhet när du aldrig varit där själv och försök läxa upp folk om vad det är. Det är precis som att jag skulle skriva till dig om hur man bäst uppfostrar barn när jag själv inte har några. När man varit i situationen vet man hur det är och hur gammal man än är eller vad orsaken än är så är det ändå lika allvarligt. Männiksor som du förminskar sjukdomar som dessa eftersom deras symptom bara finns inom dem och omvärlden inte kan se vad som pågår inom dem. Jag vill inte att du uttalar dig om saker du inte har koll på för uppenbarligen har du inte gått igenom det med tanke på din inställning till det.
   Jag förstår inte heller hur du med gott samvete kan skicka iväg kommenterar som detta utan att må lite dåligt inombords? Du har självmant gått in på Biancas blogg, om hennes liv stör dig så hindrar ingen dig från att inte gå in här. Alla kan må dåligt på SITT sätt och inte alltid på ditt sätt. Vad roligt för dig att du verkar vara så himla stark som inte tar någon skit – tyvärr är inte alla så.

   • Vera skriver:

    Detta är bland det bästa jag läst, Gabriella jag tycker att du ska vara försiktig med vad du uttalar dig om. Du vet aldrig om du eller dina barn bränner ut sig, då önskar du nog att du inte möts av denna brist av respekt. Sprid kärlek och förståelse och inte hat och brist på empati! Peace!

  • Marie skriver:

   Fast vad fan har dina sjukskrivna kollegor ex kollegor med detta att göra??? Har väl aldrig läst att hon är sjukskriven från något arbete hon åtagit sig att göra???!! Du är bara ute efter reta upp andra,med dina åsikter! Inget annat, det är ju inte så att någon här,frågat efter dem?? Och jaa jag svarar endast på dina dumma kommentarer, för jag skäms över att du som kvinna(?) vill trycka ned en annan kvinna!! Men du är väl fattig på livet och har bara avundsjuka kvar att utrycka dig med! Så oklädsamt! Karma

  • Sofia skriver:

   Fast hon stänger ju inte av sig helt? Hon uppdaterar fortfarande i bloggen, och berättar om andra saker. Att hon väljer att inte prata om honom är ju helt upp till henne då det är väldigt personligt.
   Hade hon sjukskrivit sig hade hon väl antagligen inte uppdaterat bloggen alls??
   Förövrigt väldigt onödigt att kommentera då du uppenbarligen inte tänkt igenom det du skriver, och dessutom finns det ingen som tvingar dig att läsa hennes blogg om du nu stör dig så mycket på detta. Lägg din energi på annat istället för att sprida negativ energi då det förmodligen är det sista Bianca behöver just nu.

   • Sofia skriver:

    Och glömde, styrkekramar till dig Bianca. Du är en sån underbar förebild för både ungdomar och äldre! Hoppas verkligen du får må bra så snart som möjligt ❤

  • Veronica skriver:

   Herregud Gabriella du vet verkligen inte när det är läge att dra igen kakhålet va?? Din första kommentar var väl vidrig nog?? Och så bestämmer du dig trots alla som skriver till dig och säger åt dig att din kommentar inte är ok att skriva en till!!?? Allvarligt?? Vad är det för fel på dig?? Men det är väl så att alla som inte löser sina kriser som du är själviska och har offerkofta. Tycker du borde ta och söka hjälp för nån empati är du INTE begåvad med, däremot en stor dos egoism och kallsinnighet. Hoppas vid Gud att du inte är psykolog eller jobbar med annat som har med folk i nöd att göra.

 • Chanapha skriver:

  Skickar massa med kärlek till dig <333

 • Becka skriver:

  Hej fina Bianca! Jag är exakt lika gammal som dig och går igenom det du går igenom just nu. För mig och min kille tog det slut i början på februari och jag förstår precis vad du menar med det du skriver 🙁 Om du vill ha en jämngammal kompis i samma ålder här i stockholm som går igenom samma sak så hör gärna av dig <3 Kanske kan vara skönt att ventilera med någon som går igenom samma sak, tror jag skulle tycka det iaf <3 Jag och min kille hade också distans, jag vet hur det tär 🙁
  Hör gärna av dig om du vill även om du inte känner mig <3 kram!!!!!

 • Nina G skriver:

  Du behöver aldrig berätta vad som hänt. Låtsas som ingenting. Du är inte skyldig någon något från ditt privatliv. Hoppas att du mår bättre snart dock <3

 • Sofi skriver:

  Heja dig Bianca!?

 • Maria skriver:

  Styrkekramar!
  Det är så grymt jobbigt att leva mitt i sorgen o smärtan…men man måste… Leva sej igenom timme för timme, dag för dag….var rädd om dej!!!!

 • Lovisa skriver:

  Undrar lite random varifrån den snygga toppen på bilden kommer? Har letat efter något liknande. Älskar att läsa den här bloggen, kärlek till dig, så är så bra <33

 • Linda skriver:

  Massor med kramar till dig Bianca!

 • F skriver:

  Kram, Bianca ❤❤❤ du är stark!!

 • Sofia skriver:

  Detta är inte okej! Det som är sorligt är att ha en mamma som sitter och lägger så mycket negativ och elak energi på en person! Jag hoppas du känner dig nöjd att du upprört många ikväll! För det var säkert det enda roliga som hände dig idag! gå nu tillbaka till ditt egna lilla liv som verkar vara ”underbart” och låt oss sprida så mycket positiv energi som möjligt! Denna värld behöver mer biancor som vågar öppna sig och inte leva i en så kallad fantasy world där man ska vara som alla andra tycker att man ska vara! Vilken start på veckan! Så ledsen Bianca och alla andra tjejer med styrka och positiv energi att någon ska komma och klampa rakt på er!

 • Elin skriver:

  Vackra fina underbara Bianca! <3 <3 <3 <3 <3

 • Frida skriver:

  Förklarar varför du inte är så ”pigg” på att svara. Ber om ursäkt om mina kommentarer verkat negativa. Kram på dig och hoppas allting löser sig på ett eller annat sätt. Du förtjänar inte att ha ett tungt hjärta med tanke på all godhet som du verkar ha inom dig. Var så man uppfattade dig från ”Wahlgrens värld”. Ha det så bra!

 • caroline skriver:

  När en dörr öppnas 1000 andra, glöm aldrig det<3 Massa kramar och ta hand om dig:)

 • Åsa skriver:

  Fokusera på dig och ditt välmående, du har ingen som helst skyldighet att berätta om saker och ting, det är jobbigt nog som det är. Känn inte att du måste redogöra för någon, det är ditt privatliv ❤️

 • Sanna skriver:

  Styrkekramar till dig fina bianca<3 Du som har så mycket kärlek inom dig och ger så mycket till folk du älskar, den killen som har dig ska vara lycklig att få ha dig. Du förtjänar inte att gå igenom detta. Har gått igenom samma och förstår precis hur det känns. Du är grym som hittar på saker nu, och du kommer att må bättre även om allt känns hopplöst nu<3 ta hand om dig!

 • Ellinor skriver:

  Gabriella, du får tycka precis vad du vill och har rätt till din åsikt. Du får till och med uttrycka din åsikt, men du kan iallafall tänka på vad du skriver. Kom med konstruktiv kritik eller håll tyst. Din kommentar är ingenting annat än nedvärderande och elak…
  Vad är ett riktigt jobb? Och vem bestämmer det? Jag förstår inte heller varför du bara antar att Bianca ligger hemma och tycker synd om sig själv bara för att hon mår dåligt. Hon skrev ju till och med i inlägget att hon var på filminspelning, det är också hennes jobb. Du har ingen aning om vad hon gör om dagarna.
  Och till skillnad från dig som har ”ett riktigt jobb” så jobbar inte bloggare 7-4, de jobbar snarare 24/7 och har precis lika mycket rätt att ta ledigt från bloggen två dagar som du har rätt att gå på helg fredag eftermiddag. Så sluta dra alla över en kam och klanka ner på människor som du inte känner. Du har ditt sätt att leva och andra har sitt.

 • Emelie skriver:

  Gabriella du är för fan ond!!! Vad sitter du här o spyr galla för, tror nog du aldrig skulle våga säga det du säger direkt till Bianca. Hon kanske inte menar att hon ”stänger av” = slutar jobba, för som vi ser bloggar hon ju hela tiden och håller igång? Och även OM hon skulle skita i sin blogg i tre månader är det väl upp till henne, är du hennes arbetsgivare eller vadå? Vad tjänar du på att våra så elak? Alla människor har SIN tid och det är INGEN ANNANS BUSINESS hur den spenderas, vad som görs eller INTE görs. Alla handskas med sitt på olika sätt, och det är nästan bäst att ta itu med saker och ting och sina känslor och låta dem vara istället för att ignorera dem och låtsas som att de inte finns och förtrycka dem för att sedan börja tänka på det efter ett år. Allting tar sin tid!! Låt människor läka hur fan dom vill.

 • Therese skriver:

  Kramar till dig <3

 • Lovisa C skriver:

  Skickar massa positiv pepp och hoppas att du får en härlig vecka ☀️?
  Sök på quotes, lyssna på feel-good musik, umgås massa med familjen och unna dig något mysigt!
  Kram och tack för grym mode-inspo?

 • Emma skriver:

  Sänder massa styrke kramar. Du är så skön ?. Åk förbi TV4. Häng med lets dance gänget och dansa lite. Hitta tillbaka till något som du tyckte var kul och Sjukt duktig var du också. ????Ellen B går väl igenom samma. Styrke kramar till er båda.

 • Emma skriver:

  Vet hur det känns när livet är tufft!! Genomgår själv en tuff period med mitt liv & vet inte vart jag ska göra!!
  Men vi finns här för dig i med/motgångar!! ❤️❤️
  Kämpa på!! ❤️❤️

 • Ann-Sofie skriver:

  Man blir ju mörkrädd när man läser kommentarer här. Hur kan tjejer välja att vara så elaka mot varandra istället för att lyfta och stötta varandra? Har man inget snällt att säga är det lika bra att vara tyst kan jag tycka.

  Bianca, jag hoppas du får ordning på tankarna och känslorna och att du snart mår bättre. Framförallt tycker jag inte du ska behöva känna att du måste förklara dig för någon alls.
  Njut av det du kan och gör sådant du gillar, det bli bättre med tiden ❤
  Kramar till dig

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!
  Du gör helt rätt i att hålla saker privat. Det är ingen skyldighet att berätta allt i bloggen. Ni offentliga personer får utstå massor av skvaller ändå.
  Ta hand om dig!
  Kram

 • Lena Eriksson skriver:

  Herregud! Man ska inte ha sådana fasta förhållanden när man är 22 år och tro att det kommer att hålla. Man ska inte heller flytta samman med någon i den åldern pga att det troligen inte håller så länge. Suck! Kärlekssorger har vi alla och i den åldern ska man härdas tills man till slut hittar den man tror man vill dela livet med och få barn. Och inte ens det lär hålla för livet. VI lever i slit o släng åldern mina vänner. Kram

  • Tanja skriver:

   Lena Eriksson, jag förstår din tanke att det är inte kul att bli sårad av kärleken i denna ålder men på samma gång kan du ju inte säga att ingen ska ha förhållande i den åldern. Alltså det spelar väl ingen roll vilken ålder det beror ju på vad det är för personer och om personkemin, livsförhållanden ser ut. Finns ju 40 åringar som gör slut med.

   Vissa kanske vill leva med någon när man är ung och ja för en del håller det livet ut, att man har hittat den rätta.

   • Lena Eriksson skriver:

    Självklart hör det livet till att man blir kär fr o m man är i 12-årsåldern o det är man sedan hela livet fast föremålen kommer växla. Man kanske borde förstå att kärleken kommer och går i unga år innan man vet vad man vill ha. Inget konstigt med det o tillhör livets gång. För en del håller det hela livet ut men man borde med sunt förnuft förstå att man utvecklas väldigt mycket i unga år och faktiskt hela livet, jag är äldre och talar av erfarenhet av livet, Blir fortfarande kär, krossad och går vidare. Har ett ett lite facit kan man säga. Både gift mig 23 år gammal och skiljt mig efter 23 år. Sedan har kärlek blommat , och vissnat och man undrar HUR många ggr till ska man gå igenom detta. Så slutsats, förälska dig ofta, förlova dig ibland men gift dig för sjutton så sällan du kan. Ett litet sunt förnuft..och lite fånigt att tro att det skall hålla. Man får vara glad den tid man delat med sin kärlek. Och oddsen att det håller i den åldern länge, är ganska låg. Men grattis till er som klarat det. Jag fixade 23 år! Sen hade vi växt ifrån varann och vad härligt det är varje gång man får bli kär igen med allt det innebär. Kram till alla både arga och glada.

  • Lotta skriver:

   Haha, tillåt mig le lite grann nu! Bara för att det inte håller för vissa, betyder det väl inte att det gäller alla?
   Jag och min man blev tillsammans och flyttade ihop när vi var 19 år. Nu snart 23 år senare, är vi gifta och har två underbara ungar.
   Så det går visst. Kanske beror på hur bitter och negativ man är………?

   • Lena Eriksson skriver:

    Som sagt…23 år du med..haha..men hoppas du är lycklig och hoppas du avbryter om ni ledsnar en dag. Livet,,är inget genrep utan själva föreställningen som någon klokt uttalat..och det finns så många människor på jorden att bli kär i igen..så se det som en gåva. Är man i lyckligt förhållande så får man vara rädd om det men inte förvånas om den andre parten ”längtar ut”. Gråt ett tag och res dig upp,,gå vidare. Mitt råd till alla ni som kommer att vara med om detsamma.

    • Emmy skriver:

     Nej hon är inte 23 år hon med, hon skrev att det nu är 23 år senare… Kanske ska läsa ordentligt innan du går på?

  • M skriver:

   Hej Lena Eriksson, vilken tråkig syn du verkar ha på livet. Vi lever ju bara en gång så varför ska man tänka sådär cyniskt när vi bara har ett att leva? Och självklart, statistiken talar för att vi i moderniteten inte håller hela livet ut med en och samma partner, det innebär dock inte att t.ex. din syn på livet har rätt till att förminska andra människors livsöden. Om du menade att vara snäll i din kommentar så uppfattar jag dig inte så, snarare att du knäpper Bianca på näsan och förminskar hennes hjärtesorg för att hon är 22 år. Folk verkar ju vara fixerad vid att Bianca är 22 år gammal, tycker det är så himla förminskande.

  • Dixi Wonderland skriver:

   Dummaste jag hört! Jag och min sambo har varit tillsammans i över 8 år. Han var 16 och jag 18 när vi blev ett par. Min bästa vän har varit tillsammans med sin sambo i 10 år.

   • Lena Eriksson skriver:

    Hm..åtta är..ja det är oftast en gräns för om man kan gå vidare eller avsluta. Jag har haft ett underbart förhållande nyss i 7 år, där vi bröt pga andra orsaker än kärleken som fanns kvar..men efter att man gråtit,, vilket hör till livet,,i några månader..så finns en ljusning runt hörnet o nu är jag kär o galen i en underbar man..Det är nåt märkligt..de blir bara underbarare ju fler man träffar. Så står det ju ofta när s k kändisar uttalar sig.”Att nu minsann har jag äntligen hittat den rätta” (inte särskilt snällt att säga för man glömmer bort då att man faktiskt älskat ett gäng tidigare”.)

    • Tara skriver:

     Lena Eriksson – Nu får du väl ge dig! Bara för att du, antagligen, är bitter över förlorade förhållanden, betyder det INTE att inga andra kan hålla ihop från tonåren till åttio-nittio års åldern!

     Patetiskt!!

  • Pernilla nilsson skriver:

   Det är väl upp till var och en ?. Jag flytta ihop med min när jag var 20 och nu är jag 25 och vi bor fortfarande ihop

  • Monica Karlsson skriver:

   Det hör väl inte hit egentligen,men jag reagerade på det första du skrev om ålder och fast förhållande
   .Kan tala om att min sonhustru var 15 år när hon och min son blev ett par och dom gifta sen många år och har 6 stycken barn ihop…..sonen är nu 50 år och sonhustrun är 45 år.
   Tack för ordet!

 • My skriver:

  Stor kram till dig! Du är stark, glöm aldrig det <3

 • Jenny 52 år skriver:

  Sluta nu alla bittra kvinnor! Bianca jobbar på för fullt med många olika jobb, inte ”bara” bloggen. Hon ligger inte hemma och gråter utan har fullt upp och var någonstans har hon skrivit att hon inte jobbar p.g.a. att förhållandet tagit slut?
  Kram till dig Bianca

 • Anette Hbg skriver:

  Hoppas att den här konversationen ebbat ut och att ni som har problem med B:s privatsak försvinner härifrån för gott! Å fina Bianca, hoppas att allt löser sig på bästa sätt <3

 • rubin skriver:

  Gabriella: Du skriver att du bara hört 90-talister uttrycka sig så, men om du är 28 betyder det ju att du snudd på SJÄLV är 90-talist!! ? du kan ju bara ha upplevt Max 1-2 år av 80-talet.

  Jag vill inte spekulera i vad som hänt, människor måste själva få välja när och vad de vill dela med sig av och även som offentlig person så är man fort. människa. Men vad det gäller när det är slut har även olika sätt att sörja på och känslor kan inte mätas i tid, barn, boende osv så man får göra vad som fungerar bäst för sig själv istället för att följa en ”mall” på hur man ska reagera och agera (tex. Gabriella mallen ??)

 • Rodhe skriver:

  Bianca! ?Det spelar ingen roll hur gammal man är eller vilket jobb man har när man går igenom en kärlekssorg eller något annat som gör ont. Det gör det knappast lättare att vara offentlig person och få en massa idiotiska kommentarer från människor som tror att de känner dig. Jag hoppas och tror att du kan bortse från människor som den här Gabriella, som antagligen har ett fruktansvärt tråkigt liv och som inte unnar någon att ha det bra och bara vill gotta sig i andras olycka och sätta igång bråk. Jag undrar om hon mår bra nu när hon fått igång det här bråket på din blogg? Strunta i henne och andra som bara sprider negativ energi omkring sig. Du har så många omkring dig som vill dig väl och som stöttar dig, det vet jag. Fina Bianca. Massa styrkekramar till dig ???

 • Emilie skriver:

  Bianca, stor kram till dig! Modig du är som delar med dig av så mycket i bloggen.

  Apropå Gabriellas kommentar: Låt oss vända oss till forskningen istället för att bara tycka och komma med osanningar. Fler och fler unga tjejer blir utbrända, tjejer mellan 16-25 är särskilt utsatta. Det sista de behöver höra är att de är söndercurlade. ”Det är en tickande bomb” säger stressexperten Tomas Danielsson. http://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/fler-unga-blir-utbranda/

 • [email protected]/ me myself and I skriver:

  Livet är inte så enkelt, men när det är mörker fortsätt kämpa, det kommer bli ljust igen.✌??

 • Nathalie skriver:

  Styrka till dig Bianca ❤

  Du är fantastisk på många sätt:
  Fantastisk smart
  Fantastisk rolig
  Fantastisk vacker

  Det är bara några få men du är verkligen en grym tjej. Fortsätt med det ❤

  Kram N

 • Onna skriver:

  Det kan göra jäkligt ont, länge. Men det blir bättre, med tiden. Det lovar jag.
  Du är en jättefin tjej! Glöm aldrig det!
  Kramar i massor ❤

 • Elin skriver:

  Men alltså alla som gnäller ? Patetiska är vad ni är! Alla hanterar olika situationer på sina sätt, det är det som är så härligt med att alla är olika! Sen att Bianca skriver att stänger av, känslomässigt?!? Hon bloggar, instagrammar och snapchatar som vanligt?! Och sköter sitt jobb uppenbarligen? Att va hjärtekrossad eller vad som nu än har hänt är fruktansvärt jobbigt känslomässigt, dessutom ingens business. Att sitta och gnälla och läsa en blogg som man uppenbarligen inte tycker om och sprider så negativa kommentarer?!? Dessutom, barn?! Tänk på vad du är för förebild för dina barn, ska dom göra likadant när dom växer upp? Nät-troll… suck… sluta läsa hennes blogg?
  Jag gick in i väggen när jag var 21 år gammal.. utan barn och vabb… att jobba 280 timmar/månad så håller man inte i längden oavsett hur gammal man är eller om man har familj.. tänk lite längre?!?

  You go Bianca! Älskar din blogg och alla andra sociala medier som du driver! Och wahlgrens värld är bästa programmet! Hoppas det blir lättare med tiden och passa på att bara ta hand om dig själv och se till att göra saker du mår bra av och tycker är roliga! Kram!!!

 • Janne skriver:

  <3

 • Hilde skriver:

  Let’s face it, Bianca är bipolär! Höga berg och djupa dalar, men det finns hjälp att få, kontakta läkare.

  • Anette Hbg skriver:

   Nu tog du väl i så du sprack? Jösses! Vem är du att ge diagnoser på det sättet?

  • M skriver:

   Om jag var du skulle jag vara väldigt försiktig med att diagnostisera andra människor på det där sättet som du gör. Också oerhört kränkande att du baserar det på en person du förmodligen aldrig har mött eller att du ens uttalar dig om en psykiatrisk diagnos utan belägg. Lägg ner.

   • V skriver:

    Varför talar du om diagnoser som en kränkning? Sjukt diskriminerande att tala om en diagnos så negativt.

    • Hilde skriver:

     Bra där V, mitt svar var menat till M.

    • M skriver:

     Är själv bipolär och tar illa upp när folk slänger sig med det till höger och vänster utan att veta vad dom egentligen pratar om. Det är en personlighetsstörning och inget man bör varken skämta om eller ens använda som skällsord vilket jag upplevde att H gjorde i detta fall. Det är kränkande mot alla som lider av psykisk ohälsa. Diagnosen i sig är inte kränkande.

   • Hilde skriver:

    Och vad faan vet du om det?!

 • Sandra skriver:

  Gabriella verkar vara lite bitter. Eller sosse. Kan inte riktigt bestämma mig, men det måste vara en kombination av båda om hon inte förstår att tillgång och efterfrågan avgör arbeten och sedan försöker blame:a Bianca för att ha glidit på en räkmacka. I detta fall om en kvinna/man tjänar pengar på click/trafik via en blogg/websida är ingen skillnad på hur ett större företag gör samma sak (nyhetsblaskor,proffsbloggar etc eller wtf alla företag horar ut sig på nätet mer eller mindre och tjänar pengar) vad är problemet? Att hon föddes av en känd morsa? Eller att du valde skolbänken och tycker att du förtjänar mer credd? Nä fan va osexig din kommentar var. Att du dessutom läser hennes blogg gör dig bara mer patetisk.

  • Matilda skriver:

   Tycker att det är lite osexig kommentar att dra in någons politiska värderingar sådär också. Jag är långt mer vänster än sosse, ska jag då hata ännu mer på Bianca än denna Gabriella gör?

 • Sofia skriver:

  En massa kramar till dig! Sånt här suger big time. Varje dag kommer det bli LITE lite bättre – även fast det inte alltid känns så till en början.. ❤ Kram

 • enns skriver:

  Massa styrk kramar! <3 <3

 • Linn skriver:

  ta inte åt dig av elaka kommentarer… massor med styrkekramar till dig ❤

 • Sarah skriver:

  Kärlek till dig Bianca ❤️

 • Josephine skriver:

  Kärlek till dig Bianca, ta den tid du behöver och prata om det när tiden är inne om du känner för det. Så länge tar du hand om dig själv och skiter i alla idioter där ute, finns gott om hemska människor, man slutar aldrig förvånas. Kram❤️

 • Sofia skriver:

  Går igenom samma sak som dig just nu. Också 22 år gammal. Jag och min pojkvän blev tillsammans när vi var 18 år och jag har alltid sett hela min framtid tillsammans med honom. Bara gått ca. en vecka sen vi tog beslutet att flytta isär och jag kunde aldrig tänka mig hur fruktansvärt jobbigt detta skulle vara. Jag har isolerat mig och legat i sängen och bara sörjt senaste veckan och det är okej! Steg 1 för att gå vidare är att sörja och känna att det FAKTIST ÄR OKEJ att tycka synd om sig själv ett tag. Det är en stor omställning i vardagen att förlora sin kärlek. Så självklart får du vara ledsen över detta och ta din tid att bearbeta allt på ditt eget sätt! Och personligen tycker jag du har kämpat på otroligt bra för att gå igenom det du gör!

  Anledningen att jag skriver det här är för att jag själv på något konstigt sätt kan trösta mig lite i att jag inte är ensam om att gå igenom det här! Hoppas du känner dig bättre snart och kan gå vidare i ditt liv! <3

  • Lena Eriksson skriver:

   Alla ni som tycker så synd om Biancas hjärtesorg. Välkomna att vakna upp,,,detta är livet…är det något NI INTE FÖRSTÅR eller uppfattar som konstigt?

   • Matilda skriver:

    Ja, det är livet. Vi förstår det. Bianca förstår det säkerligen också.
    Men det gör ont. Är det så svårt för dig att förstå?? Sluta förminska andras känslor bara för att du är sk gammal och vis.

 • Pernilla skriver:

  Men seriöst, ALLA får ett brustet hjärta och Bianca, sorry nu vet jag inte hur gammal du är men du kommer säkert gå igenom detta fler gånger i ditt liv. Det hör liksom till livets gång. Och ja det suger, det smärtar, man tror aldrig man kommer bli lycklig igen MEN det blir man och…livet går vidare. Inget som varken får eller ska gå ut över sitt jobb. Du får ju betalt för att blogga (hur fan man nu kan få pröjs för det men det är en helt annan sak) så kamma till dig och väx upp!

  • Linda skriver:

   Alltså vad är det för fel på er människor som sitter och viftar bort ett brustet förhållande med ”sånt händer” och det kommer du få vara med om flera gånger om??? Ni fattar antagligen inte hur ont det gör när man brutit med en person som betytt mest i ens liv och som man verkligen älskar och har sett framemot att få dela resten av sitt liv med. Det spelar ingen roll att de inte var gifta, hade barn, bodde tillsammans osv. Det smärtar lika mycket ändå. Sluta nedvärdera någons känslor när denne mår som allra sämst. Sprid kärlek istället!!! Tack!

   • gurra skriver:

    Men då får hon väl för helvete sjukskriva sig då och lägga ner bloggen tills vidare, inte va nån dramakärring och sko sig på situationen!

    • Josefin skriver:

     Håller med dig Gurra! Och många andra här, bl.a Gabriella!
     Livet är inte kul å glammigt, kära 90-talister. Man måste faktiskt skaffa sig ett jobb för att kunna ägna sig åt triviala saker som kläder, nagelfil, bloggar och att sitta på krogen. Och att bli dumpad eller att relationer tar slut, ja så är livet. Inget man behöver söka psykakut eller sjukskriva sig för.
     Vem har lurat i er att livet ska vara roligt, lätt och lyxigt och utan motgångar? Om ni vill bli sedda som vuxna, få respekt är det dags att börja uppföra er som såna. Sorry, men så är det. Hur upprörda ni nu än blir över detta faktum.
     Att Bianca Wahlgren väljer att blogga är hennes val, javisst. Men hon får även tåla att inte alla stryker medhårs i alla lägen. Det ingår också i vuxenlivet. Man kan inte vara ”offentlig”, delta i jippon/event/premiärer/tv-program och sen tjura som ett litet barn för att man får kritik eller för att det inte blev som man tänkte.
     Så, sammanfattningsvis, väx upp och börja bete er som vuxna människor om ni vill bli tagna på allvar.
     Fram tills ni börja göra det, kommer ni fortsätta ses som de bortskämda snorungar ni är och beter er som. Tyvärr.

     • Josefin skriver:

      *nagelfix, skulle det stå

     • P skriver:

      Visst kan jag hålla med om att många av 90-talisterna är mer curlade än andra generationer. Men så har föräldrar alltid sagt. Jag har två söner som är födda på 90-talet och jag har curlat de mer än vad jag själv blev curlad. Men det är väl inget fel i att man ger kärlek, varken mina söner, eller Bianca har landat i att de lever på samhället. De jobbar, försörjer sig själv, är kärleksfulla människor som är i kontakt med sitt känsloliv. De har gott om vänner och står sina närmaste väldigt nära, vilket i min värld betyder att de är fina, generösa personer som fungerar väl. Precis som jag hoppades att mina söner skulle växa upp och bli.
      Ingenting säger att Bianca är sjukskriven. Hon styr sitt eget arbete och när hon jobbar mindre, tjänar hon mindre. Precis som alla egenföretagare. Hon är framgångsrik och har lyckats väldigt bra med att sälja sitt eget varumärke. Varför inte låta henne vara den person hon är och visa henne respekt. Hon visar sina bloggläsare respekt genom att antyda vad som är på gång för att många undrar. Snälla, tagga ner! Låt människor leva som de vill så länge det inte skadar andra.

    • u skriver:

     Menar du att man skall sjukskriva sig för hjärtesorg. Att det är en sjukdom som skall bekostas av sjukförsäkringen? Att det är det mina skattepengar skall gå till – samtidigt som sjukförsäkringen inte täcker cancersjuka utan de blir utförsäkrade för att de tagit slut på sina sjukförsäkringsdagar? Det är skillnad på att vara sjuk (vilket sjukförsäkringen är meningen att träda in för o ge ekonomisk ersättning) eller att bara må dåligt.

  • Josefin skriver:

   Exakt!

 • C skriver:

  Jag brukar aldrig och då menar jag aldrig kommentera bloggar, men seriöst och framförallt Gabriella har du/ni ingenting bättre för er än att sprida negativitet? Förstår inte vad er poäng är att klanka ner på Bianca. Känns sorgligt att ni inte har något annat att lägga energi på.

  Lycka till Bianca! Massa stykekramar!

 • Ann skriver:

  Klart man mår dåligt när de sker känslomässiga jobbiga saker.man måste få läka ifred …Bra att hon inte gråter ut i pressen.Helt rätt Bianca….Du gör helt rätt

 • Eva skriver:

  Bra skrivit Pernilla 20.55 .Och bra skrivit Gabriella.

 • Sara Backlund skriver:

  Hej medmänniskor; Visa alltid respekt mot andra. Vare sig du förstår dennes situation eller inte. Kasta aldrig skit på andra. Inte heller på dig själv. Kasta den i soporna. Låt den rinna av dig när du svettas på gymmet. Trampa sönder den med fötterna. Men låt den aldrig komma ut med ord ur munnen. Take care.

 • Johanna skriver:

  Vad är det för fel på människor haha? Sjukaste kommentarerna jag någonsin läst…

  Bianca du är fantastisk, du inspirerar mig och tusentals tjejer varje dag med din personlighet och utstrålning! Du pratar öppet om problem som finns i de flestas vardag, visar att man ska va sig själv och stå för vem man är.. Det är en ganska viktigt roll i dagens samhälle kan jag tycka! Att du inte skulle ha något riktigt jobb är för mig rent skitsnack! Vi behöver fler som dig ❤️

  Styrkekram till dig ❤️

 • Elin skriver:

  Om alla låter bli att kommentera alla onödiga och elaka kommentarer så får de inte vad de vill ha. De älskar att provocera.
  Och har någon problem med Bianca, ja men sluta läs hennes blogg. Så enkelt är det faktiskt. Det är valfritt.

  Bianca, du är en fantastisk tjej och förstår att det är jobbigt att vara en offentlig person. Stå på dig och var den du är för det finns ingen annan som du!

 • Amanda Higgins skriver:

  Hej jag är en tjej på 23 år som inte driver någon blogg men gillar din blogg som fan! Har aldrig lämna någon kommentar eller liknande tidigare men blev så jävla irriterad på folk och kunde inte sitta och vara tyst!!
  Hur kan man klanka ner på någon som redan mår dåligt…?? har självt gått genom skit och har blev otroligt utnyttjad i mitt senaste förhållande och förstår till 100 % hur det är när man stänger ner sig och orkar inte prata med någon och tänk själv då att vara tvungen att skriva en blogg ( hade aldrig klarat de själv) tycker inte att man har rätt att kommentera taskiga saker om något som man inte har en jävla aning om! Tänk själv att få skit för att man är ärlig….tycker att vi tjejer ska lyfta varandra ist!! Så till alla som mår dåligt över förhållande eller liknande så ska ni veta att ”tiden läcker alla sår” låter jävligt töntigt men är så sant!!

  Ta hand om dig och skit i alla elaka människor!!❤❤❤

 • Gabriella skriver:

  Vet ni vad? Väldigt många av er här framstår inte som ett dugg bättre personer och förebilder. Jag har min åsikt och den står jag för. Det är valfritt om man vill hålla med eller inte men allt detta slängande med svordomar och skrik (versaler) känns bara ovärdigt. Nej alla behöver inte studera på högskola, nej alla behöver inte bilda familj tidigt, det är helt upp till var och en. Men ja jag tycker det är beklämmande att många unga idag inte är intresserade eller disciplinerade att ha ett jobb med arbetstider och arbetsplats. Det är mycket glida runt och bara vilja göra det som är kul. Och jag håller inte med om det och tycker heller inte att dessa personer är bra förebilder för andra. Bianca har själv berättat om att hon inte fullföljde gymnasiet för att hon mådde dåligt (vem mår inte upp och ner som tonåring..?) sen har hon jobbat lite i sin mammas butiker men inte särskilt länge och bara när det verkat passa henne. Därefter glidit runt som bloggare med X antal pauser och prat om att hon har det SÅ jobbigt. Och ja, jag tycker det är slappt, omoget och dålig förebild. Sen får ni tycka vad ni vill. Många har spekulerat i om jag är olycklig och bitter, vilken parti jag röstar på, om inte jag också är 90-talister etc. Jag är född 88, tvåbarnsmamma, sambo och heltidsarbetare. Är varken bitter, olycklig eller lever på rosa moln. Utan lever i verkligheten. Vad jag röstar på känns knappast relevant. Alla väljer sitt liv, men alla kommer inte alltid hålla med eller stryka medhårs. Och alla kommer råka ut för hjärtesorg, stress, hög berg och djupa dalar. Tyck gärna helt tvärtemot mig men lägg ner svordomarna och skriket om ni man ska lyssna och ta era åsikter på allvar.

  • Johanna skriver:

   Men snälla du, håll din åsikt för dig själv då! Va inte här och läs, för det verkar ju inte falla dig i smaken? Förstår inte vad vill få ut av att sitta här och kommentera massa negativa saker! Helt patetiskt.

  • Sofie skriver:

   Gabriela, du verkar vara en duktig kvinna och bra jobbat av dig att ha en utbildning, familj och heltidsjobb. Jag kan hålla med dig om att det finns många av dagens ungdomar som är bortskämda och framför allt curlade av sina föräldrar där konsekvenser av ens handlade inte finns. Däremot kan jag inte för allt i min värld förstå varför du känner att du har rätten eller överhuvudtaget kan med att trycka ner en ung tjej när hon uppenbarligen mår dåligt? Visst, hon skriver en blogg och du har rätt att kommentera den. Däremot har du inga rättigheter att bete dig illa eller sprida elakheter. Du har inga som helst rättigheter att tycka ner på en människa som du inte känner, som du inte har en aning om hur hon mår. Vi får antagligen bara se en liten promille av Biancas vardag.

   Tycka vad du vill, men sprid inte massa negativitet – det hjälper inte Bianca och speciellt inte någon annan. Lyft människor istället, annars låt bli att kommentera.

   • Sandra 45år skriver:

    Så bra svarat Sofie.
    Som många andra ungdomar är mina två barn mycket aktiva på nätet och jag hoppas att jag som förälder är en god förebild och som även framför tydligt att aldrig skriva något nedlåtande om andra människor som de inte känner och inte heller skriva något som de inte kan stå för om de bli konfronterade i den ”fysiska” världen. Man får självklart tycka och tänka vad man vill, men jag tycker man kommer långt med att hålla en dialog som innefattar att man behandla människor som man själv vill bli behandlad.
    Kram på er alla och ta vara på varandra.

  • Alex skriver:

   Men herregud!!! Vad är ni för människor egentligen? Sitter ni helt seriöst hemma och skriver era fula kommentarer på Biancas blogg än att umgås med era barn?? Ni är ju helt dumma i huvudet! Gabriella?? Du sa att du va 28 år och har två barn.
   1. Stackars dina barn. Är så glad att jag inte har en sån bitter mamma som dig.
   2. Alla här förstår att du egentligen inte är bitter över vad Bianca nyss skrev i sitt inlägg. Allting grundar sig i att du egentligen mår riktigt riktigt dåligt och är så missnöjd med ditt liv.
   3. Lägg ner tid på dina barn istället än att sitta här och sprida din galla.
   4. Lena!!?!? Alla vill olika i livet och vissa vill skaffa barn tidigt och bo med sin partner redan i 22 års ålder. Du har ingen aning om vad vissa personer är mogna för och jag tycker hellre att man kan skaffa barn i den åldern (om man har ekonomin samt en stabil partnern för det), än att sitta 28 år gammal med två barn och försöka trycka ner en ung tjej på hennes blogg.
   Ni är så sorgliga och det märks så tydligt att ni är sååå missnöjda med era liv och avundsjuka på Biancas.
   5. Bianca!! Du är en gym tjej och fortsätt med det du gör och strunta i dessa bittra kärringar som inte har något roligare i livet att ägna sig åt. Lev livet och gör precis som du vill låt inte Gabriella och company försöka trycka ner dig för att må bättre själva. Det är dom inte värda.
   Kram <3

  • Lena Eriksson skriver:

   Vill bara säga att jag håller med dig till mycket stor del. Dagens unga är supercurlade med både pengar och dalt. Men deras föräldrar har inte lärt sina barn sunt förnuft och talat om hur relationer fungerar och hur man vårdar dem för de har inte tid själva med sina relationer utan byter man som en del byter trosor. Se bara på hennes egna mamma som kanske missat en del av uppfostringen pga för mkt självupptagenhet. Att ta hand om barn o göra dem till självständiga individer och förbereda dem på både fysiska o psykiska utmaningar som vi alla får ta del av under livets gång. Snyft..det är så synd om dom?

   • Isabelle skriver:

    Alltså fyfan vad jag stör mig på detta tjat om 90 talister. Jag är född 93 och jag känner inte alls igen mig eller många i min närhet i ert jävla tjat. När jag gick i gymnasiet så hade jag 3 hästar på elitnivå samt ett extra jobb. Jag slet häcken av mig och efter gymnasiet fortsatte jag att tävla på hög nivå samt drev restaurang med min pappa. Jag har jobbat sjuk, skadad och med hjärtesorg. Jag träffade min pojkvän när jag var 14 år och vi hänger ihop fortfarande. Mina föräldrar har varit ett par i över 25år etc. Jag har haft en sund, stabil och kärleksfull uppväxt. Jag har haft turen att komma från en väldigt ekonomisk stabil familj med föräldrar som alltid ställer upp. Dock har jag alltid fått jobba hårt för det jag vill ha, visat respekt och varit ödmjuk. Idag pluggar jag 150% (högskola på högre hastighet), jobbar 70% och har häst, hund, sambo osv. Och jag tror inte jag är ensam om det här.

    Men går jag igenom något tufft stänger jag av psykiskt, jag jobbar, rider osv som vanligt men jag stänger ner för jag orkar inte känna efter. Läser ni om Biancas text så ser ni att hon menade ungefär så. Hon slutar inte jobba eller går och lägger sig och gråter i sängen hela dagarna men hon vill inte dela med sig av sitt privatliv. Vad är det ni har svårt att förstå?! Jisses..

    Kärlek till dig Bianca <3 vi är många som hejar på dig! Och förstår dig.

  • Lena Eriksson skriver:

   Gabriella! Du har båda fötterna på jorden och vettiga åsikter. Fortsätt så…övriga lever i en bomullsvärld.

   • Veronica skriver:

    Lena, seriöst?? Här sitter man med sin frukost som man uppskattar att få i sig och så kommer du med din kommentar. Mår ju för fasen illa.

  • Agneta skriver:

   Gabriella…två barn! du måste ha mkt tid att läsa B blogg?!

  • Matilda skriver:

   ”Vem mår inte lite upp och ner som tonåring” jo det stämmer kanske men vissa mår lite mer ner än andra. Att du förminskar en annan människas psykiska mående sådär gör mig illamående.
   Jag har själv inte slutfört gymnasiet pga psykisk ohälsa. Jag har inte heller körkort. De jobb jag haft har varit som timvikarie inom vården och barnomsorgen. Jag bor fortfarande hemma trots att jag är 22 år. Min självkänsla och mitt självförtroende är i bott, jag ser mig själv som värdelös, en parasit på mina föräldrar och samhället (nej, jag har inga bidrag). Jag lider av en svår depression och har mycket ångest.
   (Har jag tillräckliga problem för att få din tillåtelse att bli sjukskriven förresten? Eller är jag för ung för att må psykiskt dåligt kanske? Tänkte på din kollega som blev utbränd…)

   Under mellan- och högstadiet och gymnasietiden hade jag stora problem med social fobi, ångest, panikattacker, självskadebeteende och ätstörning. Kanske inte helt olikt Bianca, jag vet inte hur hennes skoltid sett ut och jag är inte heller särskilt insatt i hennes liv nu men jag vill minnas att hon lidit av åtminstone ätstörningar. Jag valde att hoppa av gymnasiet då jag spenderade mer tid inlåst på en skoltoalett med tårarna rinnande än i skolbänken.

   Jag skulle vilja säga att det är en ganska stor skillnad på tonårsmående och ”riktig” psykisk ohälsa. (Sätter riktig inom citationstecken pga ALLT dåligt mående är självklart riktigt, men ni förstår nog vad jag menar — missuppfatta mig inte.)

   Jaja, jag babblar – min poäng var att du vet inte hur Bianca mådde när hon valde att avsluta sin utbildning eller hur hennes liv såg ut just då. Du vet inte vad som försiggår i hennes hjärna nu. Du har ingen aning. Så sluta förminska hennes smärta och mående.

   mvh/ söndercurlad nittiotalist. :))))

 • Märta skriver:

  Kramar till dig, fina Bianca!

 • Felicia skriver:

  GUD vad upprörd jag blir av att läsa dessa kommenterar. HUR orkar folk lägga så mcket tid på att klanka ner på andra och dessutom vara så j*vla negativa? Tycker synd om dig Bianca som måste ta alla dessa kommenterar, vissa människor är ju helt tappade verkligen… Hoppas du vet om hur bra du är och inte tar åt dig utav dem. You go girl!!! Ta den tid du behöver för att bearbeta allt, du har ingen rätt eller skyldighet till att berätta om ditt privatliv till oss. Försök att göra saker du älskar så som dansa, träffa kompisar, träna eller vad som!!! Det värsta du kan göra är att stänga in dig.. Även hur mycket man känner för att bara dra täcket över huvudet så känner det tyvärr inget på det..
  Du verkar som en sån himla härligt och bra tjej så det gör så ont i mig att höra detta. Men allt kommer ordna sig i slutändan, tro mig.<3 Skickar TUSEN styrkekramar till dig, glöm aldrig av hur grym du är!!!! KRAM!!!<3

 • Josefin skriver:

  Fina Bianca! Går igenom nåt liknande och när jag läser ditt inlägg känner jag sååå igen mig. Du lyckas trots den korta kommentaren om hur du mår sätta ord på de känslor som jag själv inte kunnat förklara! Omge dig med människor som gör dig glad och försök inte tvinga fram ett välmående utan låt det ta den tid det behöver!
  Stora kramar till dig ❤

 • Felicia skriver:

  Vill bara förtyda att jag inte menade att du stänger inne dig, det var bara ett tips på hur man ska må bättre överlag och ”överleva” en sån här sak… <3 Här kommer ännu mer kärlekskramar dig!!

 • Sara skriver:

  Blev nyfiken på vad folk kunnat skriva om uppbrottet så var tvungen att gå in och läsa kommentarerna. Blir helt förbluffad över vilken vidrig hobby vissa människor här verkar ha? För ja, hålla koll på ett kommentarfält och upprepande gånger skriva hemska kommentarer om någons mående, som de omöjligt kan ha koll på, kräver engagemang och tid på samma sätt som hobbys gör. Krävs också en hel del för en person att finna den drivkraften att offentligt nedvärdera någon på det viset, helt obegripligt.

  Håller med som någon annan sa att göra slut med någon är en sorg, sörjer som vi alla vet gör alla på olika sätt och tar den tid det tar. Det är inte något som Bianca i min mening behöver gå ut med i sin blogg, Biancas ”varumärke” är detsamma med eller utan pojkvän . ❤️

 • P skriver:

  Jag är FÖR kritik alla dar i veckan, om den är befogad, absolut. Men Gabriella, jag tror du missförstod lite i hennes inlägg. Hon menade ju att hon stänger av känslorna, det privata, inte pratar om det, just för att klara av vardagen, bloggen och allt annat. Håller med om en hel del av det du skriver, men det som väl startade hela den här cirkusen var nog faktiskt en liten feltolkning…eller?

 • Mellis skriver:

  Fattar inte varför en del är så Elaka? Varför ens läsa denna blogg. Lägg energi på nått annat än att trycka ner någon som redan är ledsen..
  Som många andra bloggare så är det säkert massa samma IP nummer som svarat sig själv, om Bianca kollar. Annars så tänker jag, varför är man så elak? Om man är mamma själv? Om ens egen dotter fick sånna kommentarer.. inte okej…
  Bianca, bry dig inte om dessa kommentarer, det kommer alltid att finnas människor som orkar skriva elakheter. Men skulle gissa att du kan kolla IP nummer här och det finns flera olika namn bakom det.. Annars blir man ju riktigt orolig.
  Ta vara på dig… ❤

 • T skriver:

  Bästa Bianca! Hoppas alla trista kommentarer går in genom ena örat och ut genom andra. Ingen av oss här känner dej, men jag vill att du ska veta att du är stark, rolig och fanstastiskt inspirerarnde i allt du gör. Ingen kan ta ifrån dig vad du känner just nu, och ingen har rätt att göra det heller.

  Bästa jävla puckon till nättroll! Ert återkommande argument om att ”det är livets gång” är i och för sig alldeles sant. Vi går alla igenom förjävliga saker ibland, och man går i något skede vidare, man blir lite starkare och tar förhoppningsvis emot nästa motgång lite bättre. Men man måste få uppleva all djävulskap själv, inte bli piskad till förstånd av nån jävla moraltant. TROR NI FAKTISKT ATT DET HJÄLPER? Har ni kommit till den fantastiska insikten om ”livets gång” för att nån äldre person sagt det till er? De tror jag knappast, det är nog för att ni har levt, kännt, misslyckats och stängt av och öppnat upp igen. Så låt unga leva sitt liv utan pikpinnar och skamhörnor, för de hör inte till livets gång! (Eller jo tyvärr gör de ännu det, men jag hoppas att de slutar mer er generation).

  P.s. Det är också livets gång att det kommer en ny generation då och då som leder till paradigmskiften. Vi kan ju alla ta lärdom av att det här inte är hur man bemöter förändring. Aldrig någonsin under historiens gång har bakåtsträvarna stått på den vinnande sidan.

  • Hilde skriver:

   Det största puckot här verkar va du själv. En skriven kommentar går knappast genom örat, och ”ingen här känner dig”, vad vet DU om det? Slutade läsa där, orkar bara inte med idiotkommentarer….

   • T skriver:

    Sorry, du läste nog fel.Det var den senare delen av min kommentar som var menad för dig, du refererade just till den del som var riktad till Bianca.

    Men jag ber om ursäkt, för jag vet faktiskt vilka här som känner Bianca eller inte. Det var mitt sätt att ta avstånd till de personliga problem Bianca kanske går genom just nu, men det kan såklart lätt missförstås.

    Att något går in genom ena örat och ut genom andra är ett talesätt jag ville ta till hjälp för att illustrera att man inte ska ta till sig all skit som slängs på en. Sorry för det missförståndet också, slarvigt använt uttryck.

    Nu när vi kommit förbi dina verkligt duktigt framtagna argument för att jag är en idiot kanske du kan läsa resten av min tidigare kommentar också och ta till dig det jag faktiskt ville säga.

    • T skriver:

     TYPO! Ska såklart stå att jag INTE vet vem som känner Bianca eller inte. Äsch, blir så lätt fel när man skriver i iver.

 • linnea skriver:

  Du verkar vara en super go och trevlig, positiv tjej som trots motgångar ändå orkar leva ett normalt liv. Jag skäms över alla kvinnor/tjejer som skriver elaka kommentarer om dig Bianca! Har ni ingen självrespekt eller? Ta o skaffa er ett liv istället för att sitta bakom en skärm och skriva elaka saker till Bianca !!

  Fortsätt med det du gör B du är fantastisk, underbara människa <3<3

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca, jag brukar aldrig kommentera bloggar men vill bara säga detta pga ett flertal sjuka människor här: bry dig inte om vad folk säger här, när de börjar babbla om att ditt jobb inte ett riktigt jobb? de kan tycka vad de vill om att blogga som yrke men det enda du har sagt är att du stänger av pga att du mår dåligt, förmodligen menar du känslomässigt eftersom du faktiskt jobbar och uppdaterar, filmar osv vilket de inte verkar förstå. självklart mår man dåligt, jag har också precis gjort slut med min pojkvän för ca 2 månader sen och det är sjukt jobbigt.

  sedan är det folk som sitter och diagnostiserar bipolär? vad är problemet i människornas hjärnor? för det första är det inget fel att ha en psykisk sjukdom, för det andra sen när har man rätten att sitta och spekulera i vad andra har för sjukdomar? oerhört konstig människosyn. lyssna inte på de människorna som bara verkar kommentera skit. hoppas du kommer må bättre snart, du verkar vara en snäll och go tjej. kör på och lyssna inte trollen!

 • S skriver:

  Alltså WOW!!!! Vilka bittra människor det finns.. varför ens läsa Biancas blogg om man inte klarar av att läsa om någon annans liv?
  Tycker vissa kommentarer är så sjukt orättvisa och vissa helt åt helvete faktiskt.
  Oavsett vad man jobbar med så har man all rätt i världen att må dåligt! För vrigt blev jag sjukskriven vid 24 års ålder pga av utbrändhet, åldern spelar ingen som helst roll!

  Till dig Bianca, ta för allt i världen inte åt dig! Du är en tjej som jobbat och jobbar hårt för dit du kommit idag, vi är många som ser det! Du är en grym tjej, tro inget annat!!! Blir på riktigt så ledsen för såna elaka kommentarer folk skriver bara för att du delar med dig av ditt liv i en blogg..
  Hoppas allt blir bättre, låt det ta tid!!!!

  Du är GRYM, glöm inte det!!!!!

 • Petra skriver:

  Ta det bara lugnt Bianca! Om du någon dag VILL prata om vad som tynger dig, så är vi här för att lyssna❤ Men orkar och vill du inte, så måste du inte ❤ vi finns här oavsett! Hursomhelst,vad det än gäller, så skickar jag en stor kram till dig. Du är så fantastisk, hoppas att du vet det! Kram på dig

 • Therese skriver:

  Jag förstår verkligen inte hur människor orkar känna så mycket hat eller orkar lägga ner tid på att gå in här och kommentera massa hemskheter. Motgångar är en del av livet och jag tror vi alla stänger av ibland för att orka, man är inte mer än människa för guds skull.

  Styrkekramar till dig Bianca <3 Du verkar vara en genuint härlig tjej som tyvärr får ta alldeles för mycket skit för ingenting. Kram

 • S skriver:

  Nä man blir mörkrädd. Ta inte åt dig Bianca, alla idioter som har kommenterat här har inte hängt med i svängen. Jag är själv en influencer och tjänar förmodligen hundra gånger så mycket som alla bittra människor som har kommenterar här. Livet = att må bra och jobba med det man brinner för, inte att ha ett jobb mån till fre 9 till 5. MELLANMJÖLK. JANTELAGEN. DET FÅR INTE GÅ BRA FÖR UNGA HÄRLIGA TJEJER. Skit i dom, det är bara bitterhet. Annars har man aldrig energin att kommentera som dom nyss har gjort. Kram till dig, även hjärtesorg går över tillslut.

 • Alina skriver:

  Wow. Man blir ju mörkrädd när man läser alla dessa kommentarer och att dom dessutom kommer från föräldrar, att gå in på en ung tjejs blogg och kasta ur sig en massa dumt, speciellt när det är personangrepp. Det måste finnas något bättre ni kan göra?

  Kärlekssorg är bland det värsta man kan uppleva i den stunden det gäller, självklart finns det värre saker men alla har rätt till att vara ledsna, av sina egna anledningar. Tror knappast att Bianca tror att hennes kärlekssorg är det värsta som hänt världen, men för HENNE är det säkert bland det värsta. Det är HENNES blogg, passar det inte så läs inte, sitt hemma och beklaga er över hur vi 90talister beter oss men kom inte hit och spy upp massa och få henne att må ännu sämre. Hör till hyfs, det borde ni ju ha koll på som är så vuxna, visa och vet allt om livet.

  Styrkekramar till dig Bianca, oavsett vad som hänt!

 • Robin skriver:

  Seriöst? Really?
  Jag kommenterar ALDRIG men nu jävlar får det vara nog, ni sitter här och attackerar en stackars människa som ni inte ens känner? Hur kan ni för det första döma någon som ni inte ens känner? Bara bloggar? Ja, för hon är ju inte iväg på plåtningar, resor, modevisningar, tv-program osv osv. Tror faktiskt att Bianca jobbar mer och hårdare än de flesta av er. De som har ett 7-16 jobb kan gå hem efter 16.00 och slappna av. Att jobba som influencer har jag aldrig gjort men jag kan tänka mig att det inte bara är champagne och lyxiga ostar. Här snackar vi att tjejen får åka till Paris och jobba, till USA, hon får resa hela världen runt och jobba, ha kameror på sig dygnet runt. Om ni inte tycker om henne så behöver ni inte ens läsa hennes blogg. Jag menar? Varför slösar ni ens tid på en människa ni stör er på? Naaaw, undrar att jag om ni är lite avundsjuka? För att ingen är intresserad av era liv? Ja, det är ju ingen som är intresserad av att följa en elak människa som behöver trycka ner andra för att själv må bra. Herregud. Lägg ner för i hela helvete.

 • Josefin Vaneh skriver:

  Pro bloggerskor är jordens avskum – fy fan..

 • Madeleine skriver:

  Två fel blir aldrig ett rätt. Påhopp är aldrig okej punkt. Om fler människor slutade vara antingen offer eller förövare hade vår värld sett annorlunda ut. I Sverige har vi yttrande och åsiktsfrihet (på gott och ibland ont), vilket innebär att även ointelligenta, elaka och enfaldiga får uttala sig. Om vi började bestämma över allt som sades hade vi blivit avtrubbade robotar med allt vad det innebar. Bianca har valt en offentlig blogg och utsätter sig får man förmoda av fri vilja granskning av allmänheten. Är det bra? Det kan bara hon svara på. Måste man tåla vad som helst som offentlig person? Nej. Var och en måste själv (ingen annan) avgöra var gränsen går för insyn i privatliv. Men att åsikter hur hemska de än må vara existerar och talas ut kan vi aldrig radera i en demokrati. I en diktatur däremot går det utmärkt att ”skjuta” alla avsändare. Så om människor väljer att tycka illa om det Bianca skriver är det medaljens baksida. Men det hade inte blivit så uppförstorat om inte folk velat ”försvara” och kasta verbala stenar på belackare. Våld föder våld i alla dess former. Jag har själv som bloggare blivit utsatt för det mesta och mitt beslut blev då att hålla koll på kommentarsflödet. Genom att godkänna kommentarer innan de publiceras kan man förhindra mycket elände. Yttrandefriheten är att alla får uttala sig om vad som helst, men vi har ingen skyldighet att varken bemöta eller offentliggöra intoleransen. Bianca är en stark tjej som också har rätt till sina känslor, frihet och privatliv. Därför kan bara hon dra gränsen för vad hon tillåter i sitt liv. Att hon inte vill delge andra allting visar på integritet och den är vacker att värna. Ljus och kärlek till den som vill ???

 • Clara skriver:

  Alltså snälla!! vad är det här?? Tycker ni att Bianca klagar eller gjort fel i livet LÄS INTE HENNES BLOGG DÅ!! Jag förstår som många andra att det ända Bianca vill är att sprida positiv energi, och då är det nog inte så lätt att sitta och försöka skriva något positivt när man mår dåligt. På en blogg är nästan alltid tanken att man skriver om sin vardag men vissa jobbiga saker kan man helt enkelt inte tala om och troligen därför hon inte uppdaterar för hon vill inte sprda negativ energi till oss. På ett vanligt jobb är det ingen kund eller arbetskompis som bara ”hur går det nu med din pojkvän?” för det är inte ens ensak (stav) att fråga det. Men så fort man är offentlig är det helt plötsligt öppet att fråga och då måste man visst svara. Sen har Bianca bara sagt att hon skulle ta en liten paus med bloggen inte hela hennes jobb. Hon spelar in ett program, hon jobbar på insta osv så tro inte att hon bara ligger och slappar.
  PS! All kärlek till dig Bianca<3<3<3<3 XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *