PARIS SNAPSHOTS

Första kvällen som vi anlände i Paris så sket vi i middag ute på stan då vi alla var rätt sega så jag bjöd över alla till mitt rum där vi beställde in massa room-service som vi avnjöt medan vi snackade om allt möjligt 🙂

snao13

Bild lånad Kenza

 

ysl bianca

Eftersom att vi var där med Ysl-Beauty så fick vi åka till deras fabriks om ligger lite utanför Paris och se hur det hela går till när de tillverkar deras läppstift exempelvis. Detta är alltså den enda fabriken som tillverkar Ysl-läppstift, så har du ett läppstift ifrån YSL så kommer det därifrån 🙂

De tillverkar ca 100.000 läppstift om dagen som sedan skickas ut till hela världen, hur coolt?!

Tog en bild på vackra Lisa  när hon satt på denna vackra restaurang. Herregud vad hon är vacker alltså, jag har sagt det förut men om det är någon som borde vunnit ”Årets Look” på Elle-Galan detta år så borde det ha varit hon! Hon är så fruktansvärt snygg & klär sig som en gud!!

Vår andra dag hade tjejerna ifrån Ysl bokat bord på Market 

market bianca

Vi tog in lite allt möjligt så som fried tempura, kale salad, fries osv..

IMG_0114

Maten där var väl inte fantastisk så inget jag kanske skulle rekommendera jätte mycket men det var helt okej 🙂

IMG_0096

Me and Kenza 

snap6

2 bilder lånade av Kenza 🙂 

Hade lite bilder ovan kvar ifrån Paris så slänger upp de här nu i brist på material här hemifrån. Vädret suger ju så man får ju inte direkt snygga bilder :/

En rolig nyhet är dock att jag åker tillbaka till Paris redan på måndag, weeeeiiii 🙂 Jag åker dit med mamma & mormor denna gång samt filmteamet för om ni inte såg det på min Instagram så får vi nu gå ut med att det blir en ny säsong av ”Wahlgrens Värld” och vi har redan börjat spela in för fullt! Så i höst är vi tillbaka i rutan <3

Sen vill jag egentligen inte ens ta upp vad som hände igår bland kommentarsfältet här, men jag är i chock och ganska besviken om jag ska vara ärlig på vissa som kommenterar här. Tycker vissa borde lägga energi på annat och först och främst kanske ta och google mitt yrke ”social media influenser” så kan ni sluta sitta och spekulera i mitt jobb som enligt er inte ens är ett jobb 🙂 Till er vill jag också säga att jag Aldrig sagt att jag är den Enda i världen som mår dåligt just nu, men nu är detta MIN blogg där jag betätter om MITT liv och just nu ser mitt liv ut såhär.

Det jag menade också med att jag ”stänger av” är ju inte att jag stänger av mitt arbete, utan att jag värnar om mitt privatliv. Som ni märker så filmar jag varje dag, jag går på möten, är på fotograferingar, reser & gör allt som jag brukar MEN att jag stänger av om att skriva öppet om mycket just nu här på bloggen. Mitt jobb är ju som sagt inte bara att gå in här och blogga om mitt liv utan det är SÅÅ mycket mer jag gör som ni inte vet om. Nu lämnar jag det så, tack <3

42 reaktioner på “PARIS SNAPSHOTS”

 • Linda skriver:

  Du är bäst Bianca, en riktig inspiration för många, och jag ser fram emot att se säsong 2 i höst!! 🙂 keep doing what ya doing!! Kram

 • Amanda skriver:

  Du är bra som du är Bianca!
  Vet att många stora bloggare har någon funktion (eller faktiskt person?) som rensar bort hatkommentarer, men vidarebefordrar saker som kan anses vara konstruktiv kritik osv… Kanske skulle vara skönt, vad vet jag <3

  • P skriver:

   Men det skulle ju också leda till färre kommentarer=mindre klirr i kassan, så det vill hon nog inte…

 • Angelica skriver:

  Du ska inte ens behöva förklara dig, Bianca. Upplever att många ”äldre” tycker att vi 90-talister bara är söndercurlade och inte vet vad ett liv faktiskt går ut på, men vad samma personer inte verkar förstå är att vi 90-talister har utvecklat nya sätt att jobba på (t.ex social media influenser/youtuber etc), vilket innebär att vi jobbar som vilka andra människor som helst. Som med allt annat ser jobb olika ut. Tjänar man pengar på något så är det ett jobb, punkt.
  Vad det gäller ditt privatliv så skriver du exakt vad du vill att vi ska veta. Vill du dela med dig av allt, gör det. Om inte, skit i det. Ingen annan ska avgöra vad du ska berätta och inte. Grymt bra att du däremot kan besvara sån här kritik på ett positivt och professionellt sätt! En av anledningarna till att jag ser upp till dig så mycket! Du har blivit lite av en förebild ska du veta.
  Walhgrens Värld säsong 2 är på tok för långt bort!!! Behöver säsong 2 NU! Min pappa har alltid tyckt att Benjamin är så otroligt gullig och passionerad! Och jag avgudar dig, så då är torsdagkvällarna räddade i höst. haha!

  Ta hand om dig, hjärtat!!!

  • Josefin skriver:

   Angelica, du satt ord på precis allt jag ville skriva till Bianca! Jag tror också att det är väldigt svårt för vissa att begripa vad dessa jobb inom sociala medier innebär. Utifrån ser det väldigt lätt men jag vet att den här branschen är otroligt tuff och framförallt energi- och tidskrävande. Därför ser jag upp till Dig Bianca och alla inom blogg och youtubebranschen, redigerar och jobbar på inlägg dag ut och dag in. Och som Angelica sa, det är ditt liv och din blogg och du delar med dig av precis vad du vill. Jag tycker redan att du är otroligt aktiv, och om du skulle vara mindre aktiv så skulle det vara bra nog:)

   Sen till själva inlägget, guuud så härligt att du ska tillbaka till Paris, det är ju drömresmålet! Sen ser det så himla kul ut att få åka till en fabrik och se hur man tillverkar produkter. Gud vad glad jag är för att du får sådana här möjligheter! Sen att det kommer en säsong till av Wahlgrens värld, hösten är förgylld!! <3 <3 kram på dig.

  • 70-talist skriver:

   En liten lustig detalj bara, de som klagar på 90-talisterna vilka är det? Ja, det är de som uppfostrat 90-talisterna 😉
   Man ska kanske inte kasta sten i glashuset 😀

 • Annica Andersson skriver:

  Hej Bianca !

  Det är DIN blogg å du väljer vad du ska skriva om.
  Styrkekramar till dig.

  Åh vad kul att Wahlgrens Värld kommer tillbaka.
  Jisses vad jag och min dotter har skrattat åt er.
  Ni är så härliga.

  Var rädd om dig !

  Kram 🙂

 • Ellinor skriver:

  Förstår inte hur ni bloggare och offentliga personer orkar ibland! Det krävs mycket av en person bara att stå ut med all skit ni får ta.
  Fortsätt gå din egen väg, lyssna inte på alla de människor som hela tiden måste trycka ner dig. Skit i dem, släng ut dem härifrån. Om de stör sig så mycket på ditt sätt att leva förstår jag inte riktigt vad de gör här över huvud taget. Vi är iallafall också många som står på din sida, känner med dig och stöttar dig. <3
  Du är en smart, driven och otroligt stark person. Låt ingen annan få dig att tvivla på det.

 • Ewa skriver:

  Hej Bianca
  Gud va kul att Wahlgrens kommer tillbaka:)
  Jag tyckte du var så fantastisk i den serien du tog hand om både hemmet och
  din lillebror när mamma var ute på jobb.
  Och så bjöd ni på så många ljuvliga skratt ser fram emot hösten
  Du är fantastiskt glöm aldrig det
  Kram från en 50talist

 • Anette Hbg skriver:

  Så kul att en säsong 2 kommer! Just löööv it! Kram på dig vackra människa <3

 • Sara skriver:

  Skit i de dumma kommentarerna Bianca. Vi som varit med om en separation vet hur mycket det svider.
  Roligt att det blir mer Wahlgrens värld (eller heter ni Gunnarsson som en trodde i vet vet bäst haha)
  Ta hand om dig!

 • Caroline skriver:

  Keep up the good work, Härliga du❗️

  Du kommer alltid råka ut för syrliga kommentarer..
  Just pga av vem du är, hur du ser ut…etc
  Du har allt & på ett visst ”klientel”
  ”sticker det i ögonen”..
  Tycker du är grym Bianca?

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca. Jag kommenterar sällan här fast jag följer din blogg & insta troget men nu känner jag mig illa tvungen!
  Jag tycker att du, om du kan, ska blockera de som skriver såna fruktansvärda kommentarer som de du fick i förra inlägget. De ska inte få ta din tid och energi! O ingen ska heller kräva att få veta allt som rör sig i ditt liv. Nä, läs inte ens igenom såna kommentarer utan bara blockera/radera whatever o ägna dem inga tankar o känslor.
  Sen vill jag säga att du ska veta att du INSPIRERAR! Med din humor, klädstil, personlighet.. And so on. Vi är nästan jämnåriga (tror jag är ett par år äldre) och jag tycker du verkar va en sån fantastiskt skön, rolig, härlig tjej med hjärtat på rätta stället! Jag har precis som dig mått dåligt i perioder och jag kan verkligen känna igen mig i att ha en sk dålig period. Det är inte lätt! Dock tror man inte det ibland men: man är ju faktiskt aldrig ensam <3 så viktigt att komma ihåg det ibland kan jag själv känna iallafall.
  Speciellt när du var med i let's dance blev jag så impad av dig, hejade o röstade in i det sista! Du "blommade ju ut" som du pratade om i let's dance och då kände både jag o min mamma att det kommer hända även mig en dag, jag har inte riktigt hittat min grej ännu bara men jag längtar tills jag gör det och då ska jag också verkligen ge ALLT 🙂 Så tack för att du visar alla sidor och känslor av hur en ung människas liv kan se ut idag. Stå på dig o ha det så bra som du kan <3 stor kram!

 • Anna skriver:

  Snälla Bianca

  Ja har frågat dig förut . Utan svar. Vart är din ryggsäck ifrån. Snälla svara.

  Vänligen en som letar som en galning efler en ryggsäck.

 • Michaela skriver:

  Blev så glad när jag läste på Linn Herbertssons blogg för några veckor sedan att det ska komma en säsong 2! 🙂

 • ISA skriver:

  orkar inte ens gå in och läsa vad alla skrivit för skit. Slutar aldrig fascineras. Försök stänga av all sån negativ energi, DU vet vad som är rätt <3 PS. dy har världens finaste hår.

 • Ellen skriver:

  Jag hoppas så att du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer. Det lyser avundsjuka genom dem. Jag, som till och med är äldre än dig tycker att du är oerhört inspirerande och härlig människa! Kämpa vidare och var alltid dig själv för det finns bara en DU! Och glöm inte av att låta dig själv vara ledsen, många av oss, inklusive mig vet precis vad du går igenom. Kram fina Bianca ❤

 • Kerstinmaria skriver:

  Bra att du biter ifrån! Men gissa om trollkommentarerna kommer att fortsätta? Du är supersöt, klok, rolig, kaxig look, professionell modell, gjort succé i Wahlgrens värld (Tack för att det blir en säsong till!) och massor med olyckliga personer kommer att fortsätta störa sig på dig. Men fortsätt att vara den härliga tjej du verkar vara så ordnar sig det mesta. Go Bianca!

 • marie skriver:

  Hej fina Bianca
  En del tror de kan skriva vad de vill bara för att du är offentlig. De sitter där bakom sin skärm och gömmer sig, fy attan för sådana människor. Du vet ju ändå att de flesta här, står upp för dig och önskar dig all lycka till i framtiden. Ser verkligen fram emot en ny säsong av ert roliga program.

 • Sara skriver:

  GO BIANCA! Skit i alla hjärtlösa människor. Du äger.
  Kram

 • Stina skriver:

  Jag är en 32 årig 2-barns mamma som följer din blogg för att du är du och jag tycker om den du är! Jag fick ont i magen av de där bittra och sjuka kommentarerna sist! Tänk på vilka dessa människor är bakom skärmarna! De mår inte bra! De vill bara få andra att må lika dåligt som dom själva gör! Låt dom inte göra det! Jag följer endel bloggar och blir lika chockad varje gång jag läser kommentarer! Min fråga är.. varför ingen sållar bort dessa kommentarer? Alltså raderar dom så dessa sargade människor inte får utrymma att synas? Jag vill verkligen veta varför man inte tar bort dom? Hur som Hellst så längtar jag efter att få se er i rutan igen! Jag känner så mycket igen mig i din och din mammas relation. Det är helt sjukt va likt! Och folk som klagade på hur du pratade om och till din mamma! Så får jag jämt höra också men det är ingen som förstår., precis den humorn är svår att förstå för många. Det är kärlek! Nädu skit i alla troll för du ska veta att det är inget större fel på dig utan de flesta tycker ju om dig! Jag menar du e ju fantastisk! Jag kanske tycker det för jag känner igen mig så mycket i dig hehe! Förstår att vi inte ens vet hälften av vad som händer i ditt liv och du har inte skyldighet att berätta allt så ingen läsare ska kräva någonting av dig! Bort med alla negativa kommentarer nu! Radera radera radera!! Kör hårt nu, vi alla hejar på dig och önskar dig all lycka i livet!

 • Ullis skriver:

  ”Halkade” in här av nyfikenhet när mina döttrar som är en del av de ”söndercurlade 90-talisterna”, började diskutera några kommentarer här.
  Tror det finns curlade människor i varje årtionde-talister varken mer eller mindre i någon kull. Mina döttrar (22, 23)får ni gärna kalla söndercurlade, de jobbar, pluggar högskola på 100%, parallellt. Men jag servar dem absolut eller om ni vill kalla curlar dem. Skjutsar (båda har körkort), tvättar åt dem, vi hjälps åt med städning, jag handlar så det finns matvaror och frukt/gott hemma, fixar matlådor, tjejerna o jag lagar ibland mat tillsammans men min man jag vi skämmer bort dem. Men de är som vilka andra som helst, har mode som intresse, de idrottar, hänger med kompisar, reser, de som många andra 90 talister njuter av livet tar vara på livet! De har pengar och kan spara undan en hel del. Så glad att jah inte behöver eller ha behövt jaga dem på stan fundera var de är och de får gärna bo hemma så jag kan curla dem tills högskolan är avklarad. Så de är kriminella som Bianca: jobbar, har sina intressen, tjänar pengar och hamnar i (som vi alla andra)i svackor så kriminellt av dem… Kram på dig Bianca och var rädd om dig. Var stolt över den du är även om man är curlad lite i kanten. ☺

  • Frida skriver:

   Vilken härlig förälder du är! Tycker det är så fint att ge så mycket möjligheter åt sina barn och stötta dom så mycket. Heja dig! <3

 • Angelica visby skriver:

  Hej Bianca! Jag blev helt chockad av förra inläggets kommentarer. Helt sjukt verkligen hur vissa uttrycker sig!
  Ville bara visa mitt stöd!
  Heja dig ?

 • Camilla skriver:

  Du och Kenza ar sjukt vackra..ni skulle kunna vara syskon!!
  Keep up the awesome blog!
  Luv your style and get so inspired.
  What color is the Michael Kors backpack?
  It looks like nude or light pink?
  Pls tell:)
  Cant wait to see Wahlgreens World again..makes me laugh!

 • Lacky skriver:

  Ser ut som om ni hade det jättekul på resan!! Och vilka fina bilder <3

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Hej Bianca det är din blogg och då bestämmer du vad du skriver.Lägg ej energi på de som anser du ska lägga ut allt om ditt liv här.Ha de bäst

 • Amina skriver:

  Bianca, åh vilken förebild du är. Det ger mig kraft att i framtiden (och nu) orka stå emot skit jag kommer få (och får). Stå på dig, du är så himla ball och härlig och ÄRLIG – och det är det finaste man kan vara.

 • Caroline skriver:

  Du är bäst Bianca! Oavsett hur idiotiskt folk kan skriva till dig så är det fortfarande du som sitter här framgångsrik och inte dem ??

 • Wilma skriver:

  Vad använder du för kamera? 🙂

 • Tina skriver:

  Jag är en gammkärring i din mammas ålder som egentligen är din mammas följare/läsare, men jag tycker du verkar vara en fantastisk tjej så var tvungen att gå in här och skriva efter jag läste i tidningen. Förstår precis vad du menar med ”stänger av”. De som inte förstår det har nog inte varit med om så mycket motgångar själva i sitt liv, det är då man inte har förståelse för sånt. Ser SÅ mycket fram emot nya Wahlgrens värld där du är min favorit, men schhhh, säg inget till mamma… 😉 KRAM på dig!

 • H skriver:

  Finns det något klipp på när Bianca sjunger?
  Någon som kan länka nyfiken ?

 • Johanna skriver:

  Ser såå mysigt ut! 🙂

 • Annika skriver:

  Tack för att du delar med dig. Blev jätteglad när jag läste att ni kommer tillbaka med ännu en säsong av programmet där du var den största behållningen! Stor kram!

 • Kim skriver:

  Det är fint att följa dig på din livsresa Bianca! Lyssna på och ta kritik från de i din omgivning som du litar på och som vill dig väl. Strunta i kommentarer som nedvärderar dig som människa.

  Det kommer komma fler tuffa stunder men jag vet att du har en fin familj som älskar dig. I tv-programmet såg jag hur mycket du och din mamma håller av varandra. Sättet hon tittade på dig med beundran, hur hon riktigt hjälpte dig att bära dina bekymmer när det var motigt. Och din mamma är lyckligt lottad som har dig som alltid backar upp henne! Tanka kärlek hos henne när det är motigt?

 • Elena skriver:

  Hej! Har frågat dig förut men fick inget svar, vart är din svarta stickade tröja ifrån? Den ser så himla mysig och fin ut! Kram

 • Emma skriver:

  KRAM! Du äger 🙂

 • Helena skriver:

  Styrkekramar till dig Bianca. Jag har en dotter som är lika gammal som du och jag ställer upp till 180 % o mer för henne. Jag skulle aldrig säga att nu är du vuxen och får klara dig själv. Hon får komma hem när hon vill och får vara dotter då. Världen är hård ibland och då måste man få vara liten någonstans.
  De som säger att du inte har ett riktigt jobb, bara bloggar. Hur fel kan de ha. Du har ett roligt annorlunda jobb. Hej Bianca och er kärleksfulla familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *