NYHETSMORGON

Jag & Benji på Nyhetsmorgon imorse 🙂 Topp liknande här (adlink) 

Godmorgon på er och glad Fredag!! Äntligen är helgen här fast för mig blir detta inte helg kan jag lova, jag ska filma hela dagarna så det blir fullt ös medvetslös haha! Mina planer ser ut såhär inför helgen:

Fredag: Filma hela dagen + besöka BikBoks showroom, sedan hem & göra mig i ordning för ikväll drar jag med mamsen till Let´s Dance & ska kolla in premiären av denna säsong!!! Är så sjuuukt taggad att få komma tillbaka till lokalen, träffa alla människor man jobbade med, heja på Ellen som tävlar i år men framförallt skönt att komma dit & inte behöva känna den där enorma nervositeten 🙂

Lördag: Filma hela förmiddagen & sedan samla hela tjocka familjen för att se Benji leverera i FINALEN av Mello på Friends Arena!! Där kan jag lova er att jag är så taggad till TUSEN!! Fan vilken känsla det kommer vara att få se honom live! Senast var jag ju i New York så detta ska bli så jävla fett!! Ni lyssnar väl på Benjis låt ”GOOD LOVIN” <3

Söndag: Fortsätta filma & sedan packa inför Paris på måndag! Shit va mys det ska bli 🙂

18 reaktioner på “NYHETSMORGON”

 • Ida skriver:

  Hej 🙂
  Undrar vart din topp kommer ifrån som du hade på dig på nyhetsmorgon? Så fin!

 • Natalia skriver:

  Tycker så mycket om hela er familj och är supertaggad inför den nya säsongen av ”Wahlgrens Värld”.
  Såg dig och din bror på TV 4 imorse och tycker att ni är grymt fina, ödmjuka och sympatiska människor! Självklart lägger hela vår familj våra röster på Benjamin imorgon.
  Trevlig helg och stor kram från Natalia

 • Shona skriver:

  Hej 🙂 jag har precis börjat kolla på Wahlgrens värld. Jag bor i Storbritannien och har inte hängt med att det tv-programmet har funnits förrän nu. De senaste dagarna har jag streck-kollat flera avsnitt för jag tycker hela er familj verkar så rolig och down to earth. Hittade sedan hit till din blogg och det ska bli kul att följa dig här. Hoppas du får en jättefin helg. Mvh Ny följare 🙂

 • Mira skriver:

  Hoppas värkligen art det går bra för Benjamin på lördag jag gillar värkligen hans låt och hoppas att han vinner, han hade varit en perfect kandidat i Eurovision<3

 • Linnea skriver:

  Jag kommer att sitta bänkad framför tvn när Mello börjar i morgon kväll ska absolut rösta på Benjamin för att hans låt är min ABSOLUTA favorit i tävlingen detta året! Så ett superstort mega lycka till Benjamin och hoppas han får representera Sverige i Kiev detta år! :DDDD

 • Mikaela skriver:

  Vill bara säga att ni är helt underbara! Man vill bara hänga med er!!!

 • marie skriver:

  Jag undrar lite vad ni gör med Dino när ni alla är iväg på olika resor och aktiviteter. Har ni någon speciell hundvakt eller är han på hundpensionat?

 • Eva skriver:

  Kan du inte skaffa ett vanligt jobb så du är ledig på helgen som alla oss andra, man blir ju trött bara av att läsa om ditt helgpass..! 😉 Ha så kul och vila sen!

 • Lisa skriver:

  Man ÄLSKAR ju er två!! Får jag bli er syster? *emojii med hjärtögon* 😉

 • Carro skriver:

  Satt med skämskudden när David H pratade med er igår på Let´s Dance. Ni har ju verkligen blivit ett objekt att driva med. Och ni verkar inte fatta någonting. Gud snälla, ni måste inte synas överallt, det blir liksom lite för mycket och jag lider med er att alla driver med er om ni verkar inte fatta någonting…

  • Bianca skriver:

   Hahaha Carro du behöver inte oroa dig!! Jag gick endast dit för att titta på min kompis Ellen när hon tävlar i år och frågade mamma om hon ville följa med för vi skulle ändå hem sen 🙂 Och tro mig, om det är någon familj som vet när folk driver med oss så är de vi!! Men bara för det betyder det inte att vi behöver driva tillbaka.

 • x skriver:

  Både du och din bror verkar vara naturliga och trevliga personer, så det är bara att önska er lycka till framöver (och för din bror redan i kväll).

 • berra skriver:

  stackars familj måste synas överallt

 • berra skriver:

  wahlgrens värld skämtar ni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *