MY WEEK

IMG_0143

philsburger 1

Träffade upp min vän Saga i onsdags för lite vin & tjejsnack på Escalier för att sedan ta oss till Phils Burger för saftiga burgare. Satan i gatan vad gott det var!! Jag älskar Phils burgare men måste ta mitt arsle till Lilys Burger som alla pratar om, vilken burgare tycker ni är bäst i Sthlm??

IMG_0153

Igår besökte jag & Benji Nyhetsmorgon som ni såg igår i videon jag länkade. Alltid lika mysigt att vara där, alla är så sjukt mysiga på plats och det känns nästan som man kliver in i någons hem haha! Jag hade redan sminkat mig när jag kom dit men fick håret fönat & fixat vilket alltid känns lika lyxigt!! Sminka mig älskar jag att göra själv men hår tycker jag fan inte är lika roligt alltså..?! Håller ni inte med?

När jag kom hem möttes jag av ett hem med kameror (som vanligt nuförtiden igen) & mamsen och mormor. Vi filmade ett tag, sedan var det dags för mamma att sätta sig i soffan själv och spela in synkar. Ni vet när vi sitter i en fotölj/soffa och svarar på frågor som alltid är med i programmet.

Topp ifrån Na-kd.com, 2 liknande här & här (adlink)

Och medan mamma spelade in synkar satte jag mig tyst i köket och käkade min dagliga frulle som jag är helt besatt av! Soy-gurt med Cleaneatings egna musli som är den bästa i hela världen (men det vet ni redan) med lite blåbär, hallon, banan & honung, MUMS!! Funkar perfekt både som frukost eller mellanmål 🙂

bikbok

Igår var jag förbi BikBoks showroom för att kolla in deras nya plagg & fick med mig en hel del snygga street peaces som jag kommer ha mycket nytta av 🙂 Såg även ursnygga jackan ovan ifrån Marlene Birger som jag blev TOKFÖRÄLSKAD i !!!

Kvällen slutade igår med att jag & mamma gick till Let´s Dance för att heja på min vän Ellen Bergström som är med och tävlar i år! FAN vad vacker hon var i denna klänning stylad av bästa Sara Biderman som stylar alla i programmet <3

Byxor & topp liknande här & här  // klackar här (adlinks)

lets dance

Det var såååå sjukt att vara tillbaka i studion, senast jag var där var jag ju med & tävlade i finalen! Men herregud vad roligt det var att träffa alla igen, alla dansare, folket i produktionen osv! Riktigt skönt att få sitta i publiken och inte känna av nervositet men FAN vad roligt det hade varit att få göra allt igen!!!

Och tro mig när jag vet hur de kände sig igår! Tröttheten blandat med den enorma energin & taggigheten man har, det pendlar under hela dagen kan jag lova. Tröttheten i huvudet pågrund av den dåliga luften inne i studion, man känner sig nästan lite sjuk i några timmar innan, stressen att man ska glömma av steg så man konstant går runt med sin partner & går igenom dansen om & om igen. Och sedan när man väl står där på golvet & sekunderna räknas ner tills musiken drar igång & det är dags att leverera det du lärt dig under veckan. Shit vad minns att jag stod där nervös och försökte känna av golvet med klackarna, hitta tyngden i fötterna och hitta lugnet i kroppen med djupa andetag, känna av peppen ifrån Alex som konstant viskade högt ”nu jävlar kör vi Bianca, nu jävlar” & sedan BAM var det bara full fokus & köra!! SÅ JÄVLA ROLIGT!!

IMG_0188
Och hur grym var hon inte fina Ellen!!?? Så vacker & graciös och hon satte koreografin utmärkt!! Jag tror verkligen på Ellen men hennes sköna personlighet & tror verkligen att hon kan få en enorm utveckling me mycket träning & stenhårt fokus <3 Och sen en annan som var AWESOME igår var ju Stina Wolter!!! WTF!?! Kan vara bland det bästa jag sett i programmet!! 

Ja där har ni lite av min vecka so far 🙂 Det är ju som sagt svårt att fota mycket nu när vi filmar heeeeela tiden men ska bli bättre, jag lovar!!

Nu ska jag stänga ner datorn & käka lunch med mamma & mormor och sedan kommer teamet hit för att filma för IKVÄLL är kvällen här!!!! BENJI ska tävla om en vinnarplats i MELLO <3 Vi är så sjukt taggade allihopa och hoppas såklart att ni alla röstar vidare Benjamin nu 🙂

Hörs senare! PUSS <3

16 reaktioner på “MY WEEK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *