SICK

Skor Adidas // Väska Ysl // Byxor Zara // Topp Zara // Jacka MissGuided 

Glad Torsdag på er! Det är en riktigt sliten Bianca som skriver till er här idag. Blev mega sjuk i Paris med både feber & halsfluss, vaknade upp imorse och idag känns allt mycket sämre :/ Trodde först att jag var bakis i 2 dagar men det visade sig att jag hade blivit sjuk delux, blivit ju väldigt sällan sjuk så när det väl kommer så kommer det som en bomb!

Jag har massvis med bilder kvar ifrån Paris men har inte hunnit sitta med datorn än. Jobbar på för fullt även fast jag är sjuk med filmningen + massa idag på kontoret så datortid hinner jag typ inte med just nu. Det är galna filmtider inför Wahlgrens Värld som tar upp all min tid just nu, men det är det värt. Det jobbiga är nu när jag har extremt mycket på gång med stora samarbeten som också tar extremt mycket tid, men jag ska lösa det! Tur att jag har mina grymma peeps på Tourn <3

Puss <3

 

16 reaktioner på “SICK”

 • Maria skriver:

  Det där fixar du?❤?
  Tänk på hur många som blir suuuper glada när säsong 2 av Eran galet roliga värld ska visas???

 • Maria skriver:

  Hej igen Bianca! Måste bara fråga om de rosa skorna är ett par Stan Smith? Krya på dig!

 • greta skriver:

  hej bianca, älskar din blogg! Skulle vara kul om du kunde göra en 10/52/100 mina drömmar/vad ni inte visste om mig. eller möjligtvis ett inlägg om kroppskomplex.

  ta hand om dig, finns bara Bianca Wahlgren Ingrosso

 • greta skriver:

  hej bianca! Skulle vara kul om du kunde göra en 10/52/100 mina drömmar/vad ni inte visste om mig. eller möjligtvis ett inlägg om kroppskomplex.

  ta hand om dig, finns bara Bianca Wahlgren Ingrosso

 • Elin Elise skriver:

  Hej Bianca, styrkekramar till dig! Beundrar dig i ditt arbete och är så glad över att det går bra för dig just nu 🙂 Hoppas du snart blir frisk och att alla samarbeten löser sig, men det tror jag absolut på (y) Vi ses i rutan när ett av de roligaste programmen sänds till hösten <3

 • Anna skriver:

  Ååå vad smal och fin du är!! Stämmer det att du har använt dig av Tarazine??

 • Sofia skriver:

  Krya på dig!

 • Stefan skriver:

  Jag kan inte hjålpa det med att du är världens vackraste kvinna. Ja, jag skulle lätt falla på knä inför Dig.

  Dina ögon får mig att gå amok.

  Du är den mest fantastiska kvinnan jag någonsin mött.

  Bara att få göra Dig en tjänst vore en ära.

  Du är söt och vacker !

  Jag vill bli Din slav !

 • Irene skriver:

  Hej ! Vad är din väska ifrån så fin?

 • Ramona skriver:

  Krya på dig <3

 • Bella skriver:

  Åh så vacker! 😀

 • kerstinmaria skriver:

  Hej tjejen! Misstänkte att duskulle åka på ett virus när Åsa skrev på instagram att hon började känna sig sjuk på flyget till Mallorca. Dessa jäkla virus!

 • Pia skriver:

  Goddag!
  Vad ska du göra i framtiden? Ska du utbilda dig? Flytta hemifrån? Om folk slutar läsa din blogg och inte efterfrågar samarbeten, ska du börja läsa in gymnasiet på Komvux då? Det är svårt att få jobb utan skolgång.

 • niklasmatrix skriver:

  Hej vilken under bar bild du har fot till på din profil kika gärna in på min blogg och följ mig http://nouw.com/niklasmatrix/profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *