2 LYXIGARE DAGAR

milles

Igår mötte jag upp Melina & Linnea på vinlunch på Milles för lite tjejsnack. Solen sken som om det vore sommar & det verkligen skrek vår i luften, sååå najs!! Tog liksom av mig jackan och typ svettades för att det var så varmt, love it!!

Jag tog in deras kyckling ”pilliard” som vanligt när jag är där, deras råbiff ska vara magisk också som Linnea tog in. Milles är verkligen ett perfekt ställe om man vill sitta utomhus i Sthlm med utsikt över vackra Strandvägen & vattnet, speciellt när solen skiner 🙂 Deras rätter är dyra men det är nog stämningen på stället som kostar för satans vad trevligt det är där!

Jag blev lite små tipsy där ett tag haha, ni vet när man dricker i solen…. då känns allt mycket mer kan jag lova haha!

Vackra Tysta Gatan vid Karlaplan <3 Påminner lite om Notting Hill i London faktiskt. Här hade ju varit en DRÖM att ha lägenhet, däremot är nog medelåldern 80år där haha så inte så festligt kanske. Även fast det varit najs med lugn och ro 🙂

riche

Idag lyxade jag till det med en bakislunch på vackra Riche med Lisa & Greta. Vi hade det supermysig och åt gott, satt där i flera timmar och pratade om allt möjligt mellan himmel & jord 🙂

riche 1

Tröja här (adlink)

Riche vet ni nog alla vad det är för ställe så behöver nog inte förklaras. Men det är nog en av Sthlms dyraste & mest eftertraktade restaurang med helt okej mat men absolut extremt överpriserade rätter. Min toast skagen som är en förrätt kostade liksom 220kr…. men det är helt klart ett extremt najs ställe att sitta på.

Jag var så hungrig att jag både tog in en toast skagen OCH en liten köttbullar haha! Det är inte de godaste köttbullarna jag ätit men de är helt klart goda, jag hade dock önskat att de var lite krispigare utanpå och mjukare utanpå 🙂 Då har ni grymma köttbullar enligt mig!!

Tjejerna avslutade med att dela på en Gino som ska vara fantastisk där, men hur svårt det är att få en Gino äcklig liksom?! 

Såhär har mina senaste dagar sett ut, lite som min senaste månad sett ut haha! Mycket häng med vänner ute på krogar och njutit av god mat och gött rose vin 🙂 Igår var jag på hemmafest till en killkompis som fyllde 24 år. Jag hade svinkul till en början men sen blev jag rätt trött så jag tog med mig Lisa och drog hem till mig, vi delade på en stor burratta & sen somnade vi i mammas sköna säng. Så najs!

Just NU sitter jag i Melinas soffa & ska äta 3 rätters med henne & Johanna 🙂 Det blir toast skagen (för 2a gången idag) sedan fondue & efter det pavlova till efterrätt, hur soft låter inte det?!

Hörs mer imorgon vänner <3 PUSS!

34 reaktioner på “2 LYXIGARE DAGAR”

 • Sophie skriver:

  Men åh så gott det ser ut! Supersnygg tröja! Hoppas du har en skön helg:-)

 • Linda skriver:

  Låter som en härlig helg! Ha det bäst fina Bianca <3

 • Hilde skriver:

  Du måste skämta?! Citronklyftan är ju fan större än den där lilla klutten med räkor och löjrom, och det betalar ni 220 spänn för. Grow up girl! Lägg pengarna på en lägenhet istället, dvs spara!

  • L skriver:

   Antar att hon e vuxen nog att bestämma själv vad hon vill lägga sina pengar på, och om man har råd att lyxa till det varför fan ska man inte göra det???

  • Anna B skriver:

   *och vad tusan ha du med de att göra hilde??*

   • Hilde skriver:

    Så du menar att jag inte får tycka något är på tok för dyrt och att hon borde spara pengarna till en lägenhet istället, utan att du/ni ska komma in och leka bloggpolis?! Tyck nånting eget, kommentera inte andra, för vad har du/ni med min kommentar att göra?

    • ISA skriver:

     haha men vad? Visst att du kan kritisera att det är onödigt att lägga pengar på så lite mat osv. Men ”lägg dem på lägenhet istället”?? Varför klassas det som den enda jävla grejen som är legit att lägga pengar på? Bara för det är DITT mål måste väl inte alla ha det som prio 1 att köpa lägenhet?

     • Hilde skriver:

      För att hon pratat om att flytta hemifrån flera gånger, dessutom den bästa investering du kan göra, och nödvändigt för att bli vuxen. Man kan inte bo hemma gratis hos lilla mamma hela livet liksom…

  • Dixi Wonderland skriver:

   Naturligtvis har du rätt att tycka vad du vill och jag tror vi är flera som kan hålla med om att det var dyrt, även Bianca om du läste texten. Det som stör mig och några andra är hur du formulerar din kommentar till Bianca. Vad får dig att tro att hon inte redan sparar pengar även fast hon går ut och äter ofta? Man kan faktiskt göra båda och bara för att man har en åsikt så behöver man inte vara otrevlig när man framför den.

   • Hilde skriver:

    Klarar man inte av lite kritik ska man inte ha en blogg. Om du stör dig är ditt problem, jag är som jag är, kritisk, och ibland behöver man få höra ett och annat.

    • Dixi Wonderland skriver:

     Men det finns ingen som helst kritik i din kommentar. Det du skrev var bara en väldigt dryg kommentar där du antar saker om Biancas liv du inte vet något om. Att du kallar dig för en kritisk person är inget som kommer fram då du framstår som en väldigt otrevlig person och såna lyssnar man inte på.

     • Hilde skriver:

      Du måste va otroligt korkad om du inte fattar kritiken i min kommentar, så lägger ner diskussionen med dig…

  • Denise skriver:

   Skaffa dig en utbildning-du kan inte åka gräddfil hela livet antar jag?! Gymnasiet är det absoluta minimikravet i dagens läge. Du kommer att få en chock den dag du behöver skaffa dig ett vanligt jobb som inte bara är att hobbyblogga och skaffa reklampengar och sponsorprylar/mat/resor mmmm.

 • Bella skriver:

  Missförstå mej inte, jag unnar dej verkligen ett bra liv!!! Men ditt leverne är verkligen som en saga för mej, efter ett 30 årigt yrkesliv inom vården är detta du beskriver med resor kläder och restaurangbesök inget jag nånsin kan lyxa till med. Men det är spännande att se vad ni som har bättre ekonomi unnar er. Allt gott till dej Bianca

 • Amina skriver:

  Söta Bianca!

  Livet är här och nu. Så lev, det gör jag också. Med guldkanter i vardagen kan man lättare hantera allt annat. Jag har ångest ibland, då unnar jag mig något som en väska, nya träningskläder eller fin mat. Jag miste mamma som tonåring och nu är även pappa borta. Så jag har bara mig själv, det är tufft och många tårar allt som oftast.

  Jag kämpar med dåligt självförtroende och svag sjäkvkänsla.

  Vissa dagar är jag stark, i dag är en sådan dag! Hurra. Solen lyser och efter lite städning här hemma ska jag ut och köpa jeans och träningskläder.

  Och varför inte?

  Vilka är ni som dömer oss? Vi gör vårt val, ni gör ert! Okey.

  Sköt om dig sötnos. Kramar

  Amina

  • gurra skriver:

   Absolut, det är ditt val, men att shoppa bort ångest låter inte som en direkt långvarig lösning, tror du behöver en tarapeut…?

 • Malin skriver:

  Jag läser många bloggar och tycker alltid det är intressant och kul, oavsett om jag alltid håller mes bloggaren eller inte. Bianca du verkar ha ett härligt driv, humor och mycket kärlek och omtanke för din famlij. Däremot är det väldigt fånigt och märkligt med dessa poliser som dyker upp titt som tätt. Bianca lägger ut delar av sitt liv, ibland håller folk med och ibland inte. Men en del läsare blir så otroligt kränkta om någon har en annan åsikt än Bianca. Gillar man inte exakt alla kläder hon använder eller ställena hon lunchar på så går poliserna i taket. Varför?? Tar ni så illa upp av att alla inte dyrkar er idol så mycket som ni gör? Bianca har dessutom tydligt visat att hon är mer än kapabel att säga ifrån och markera om någon går för långt eller är elak. Att anse att en viss restaurang är dyr och att man själv inte vill lägga pengar på det är inget som poliserna behöver slå på sirenerna för. Låt folk tycka olika, det är inte farligt.

 • Pernilla skriver:

  Bianca, som alltid, underbara bilder!!! Och Bianca lever ju livet precis som alla vill göra. Spara spara spara ja Bianca har nog hört det förut och det ena behöver ju inte utesluta det andra så låt henne vara ifred. Jesus, hon kan nog unna sig en lite dyrare skagen och ändå kunna spara till en framtida lgh. Herregud, man lever bara en gång. You go girl Bianca!! 😉 Kraaaaaam från ett superdupersoligt Stockholm!!! 😀

 • Lisa skriver:

  Har du och Filip gjort slut? ?

 • Fanny skriver:

  Ja herregud, hur ska hon ha råd med citronklyftan och allt! Alltså har jag hamnat i fel blogg, är det inte Bianca som är ensamstående deltidsarbetande lokalvårdare och trebarnsmamma i Fisksätra? Som pantar burkar och skänker pengarna till Syrien? Och lagar mat och syr kläder till de hemlösa utanför affären när hon inte har fullt upp med att läsa barnens läxor och ta hand om skadade ekorrungar. Skärp er! Sluta trycka ner andra kvinnor som uttrycker sig, få inspiration och gör nåt själva istället, och skriv om det. Men sluta dissa andra med mutt och tutt’s.
  Tack för dina restaurangtips och bilder Bianca! Snyggt jobbat att hålla igång en blogg om det du vill skriva om ❤

 • Lovisa skriver:

  Vilken storlek har du på den stickade tröjan? 🙂

 • niklasmatrix skriver:

  Super bra inlägg!!
  Kika gärna in min blogg http://nouw.com/niklasmatrix/profile

 • Ebba skriver:

  Jag döör vad bra musik Benjamin gör!! Lyssnade på din insta-story precis och ååh så bra. Måste veta: är det kommande släpp? Eller är det låtar som han har skrivit till andra? I så fall vilka? Jag bara måste kunna lyssna haha! <3

  Skulle du inte kunna göra ett inlägg eller iaf bara lägga upp på snap/insta-story alla de låtar som han har varit med och skrivit till andra? Hade varit så kul, eftersom typ allt som han skriver är så bra ;).

  Tack på förhand för svar & stor kram på dig fina du. Hoppas du får en bra måndag! <3 🙂

 • Linnea skriver:

  Hur går det med pojkvännen? När kommer du berätta om er?

 • Anette skriver:

  Såg din fina fina kille på Insta,eller fd kanske,önskar av hela mitt hjärta ni kan lösa vad det nu är som hände så tvärt. Lider med dig. Ni hade en underbar kärlek som man var avundsjuk på. Kram

  • Pernilla skriver:

   Inte riktigt vad man behöver höra när det tagit slut

   • Anette skriver:

    Pernilla nu är vi där som vissa skriver om här inne,man får INTE skriva om ngt som är för andra negativt,jag har en åsikt,tycker inte det är fel att skriva som jag gör,inte ILLA menat utan känslan jag har.
    Herregud vad ni är dryga som går i försvarsställning så fort man skriver ngt som inte passar ER.
    Jag tycker om denna familj och följer dem.
    Så sluta bry er ni bloggpoliser.

 • Emelie B skriver:

  Kan du inte skaffa en youtube-kanal! Skulle va topp!!!

 • sara skriver:

  Bianca! Varifrån är de snygga linnet du hade på snapchat ifrån? svarta med högre hals? 😀 så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *