BLONDIE

bianca blond
Iphone skal ifrån Ideal Of Sweden & topp ifrån BikBok 

Godmorgon fina ni! Satte mig vid mitt NYA sminkbord igår och sminkade mig inför ett samarbete jag har med Ellos som kommer upp i veckan. Jag ska visa er hur jag sminkar mina ögon så håll utkik här om några dagar 🙂 Satt & tog lite selfies (hehe) då och märkte då att satan i gatan vad blond jag är haha! But i löööööve it!!

Sorry för dålig uppdatering här men mitt liv är gaaaanska stressigt just nu, det är extremt mycket filmning som pågår och det tar verkligen all min tid. Det är non-stop så jag varken hinner & glömmer bort att ta bilder + att tid med datorn är knaper… mamma sitter liksom på nätterna kl 03.00 och bloggar men då är mina ögon helt döda så behöver sömn för att klara av långa dagar av tv-inspelning. Hoppas ni håller ut för jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka till normalt igen 🙂

NU – fixa födelsedags fix för lillbrorsan Theo som fyller hela 10 år idag!!!!! Galet hur stor han blivit min lilla fis <3

All kärlek <3

6 reaktioner på “BLONDIE”

 • Natalie skriver:

  du är så himla fin Bianca!! <3 längtar såååå mycket tills Wahlgrens värld drar i gång igen, älskar er familj!!!

 • Jessica skriver:

  Så nu går det bra att fixa ett sminkinlägg om hur du sminkar dig när det är ett samarbete och du får betalt. Men när fler av dina bloggläsare har önskat sig det hur många gånger som helst, nä då händer det aldrig. Det är så synd för jag älskar verkligen din blogg och din stil! Men tycker inte att du borde få betalt för att blogga för du anstränger dig inte för din blogg och dina läsare. De är alltid bara nå ursäkter om att du inte hinner osv, du har till exempel sagt hur länge som helst att du ska starta din youtubekanal men nu har du väl en ursäkt till de också ”att du inte har hunnit”. Riktigt tråkigt

  • Julia skriver:

   Håller verkligen med, så tråkigt. Tycker också om din blogg som fan men du tar den så oseriöst.
   Pengar & all glamour som följer med yrket verkar vara det viktigaste för dig.
   Du kan liksom inte ens göra ett önskeinlägg för dina läsare som dem önskat i flera år vilket är en sminkvideo.

  • Malin skriver:

   Men bara lägg av.

 • Pernilla skriver:

  Såg framsidan av Hänt extra, gud jag lider med dig när det kommer till sånna saker. Det finns en baksida med allt, tråkigt som fan bara att folk måste gotta sig i andras olycka! Du är bäst Bianca!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *