BEAUTY BY ELLOS

Jag är SÅ glad att berätta för er att jag har ett stort skönhetssamarbete med Ellos hela året OCH jag har en egen shop på deras hemsida med alla mina grymma favoriter ifrån deras sida!  Spana in den HÄR !

IMG_0785

IMG_0786

Så hörni! Det är dags för lite ögonmake, jippiiee!! Jag ska visa er hur jag lägger min makeup på ögonen med hjälp av Ellos egna ögonskuggspalett.

Here we go!

Ps. Allt ovan kommer ifrån Ellos 🙂

IMG_0787

Palett här  (adlink) 

IMG_0788

Sminkborste här (adlink)

IMG_0789

Jag börjar med den ljusaste matta färgen, lägger den som en bas över hela ögonlocket ända upp under brynen

img_0793.jpg

IMG_0790

Sedan tar jag en mindre & mer formad pensel och går direkt in på den mörkaste färgen direkt. De andra färgerna var lite för kalla för mig så använde mig bara av den längst till vänster & längst till höger.

IMG_0766

bianca ellos 3

Som vanligt så lägger jag alltid den mörkaste ögonskuggan i min globlinje och sedan längst fransade längst ut bara för att få en tydligen definition av mina fransar som jag sedan ska lägga mascara på 🙂

IMG_0791

Mina absoluta favvo mascaror finns på Ellos och du hittar de här  (adlink) & här  (adlink)

IMG_0774

ellos bianca

De 2 tillsammans ger mig bästa tänkbara resultat <3 Jag använder mig aldrig av ögonfransböjare men det finns super grymma på Ellos

IMG_0778

ellos bianca 2

IMG_0780
The result, love it 🙂 

Såhär enkelt, snabbt & billigt går det att få en riktigt snygg look med endast 1 palett, 2 sminkborstar & 2 mascaror! Som hittat 🙂 Sminkpaletten är extremt enkel att jobba med då den inte är för pigmenterad, så gillar man att jobba med lager på lager och jobba upp din ögonmake så är denna palett perfekt för dig 🙂

För mig är det den perfekta bruna färgen för att ge en smokey eye som passar både till vardag som fest då den inte är för extremt liksom 🙂 Det är definitivt paletten jag tar mig till när jag behöver göra en look som går fort men som ändå ser riktig snygg ut.

De har ju som sagt inte endast smink på deras beauty sida utan även massa fina nagellack, fransböjare, pincetter, hårborstar osv…. Ta och kolla in den HÄR så får ni allt själva 🙂

Jag tänkte fota allt med min Leica Q men färgerna på ögonskuggorna kom inte riktigt fram så därför jag körde direkt med min mobilkameran istället.

Puss <3

11 reaktioner på “BEAUTY BY ELLOS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *