BIRTHDAY BOY

theo födelsedag

theo födelsedag 1

Vi började morgon tidigt igår kl 07.00 med att sjunga för Theo i sängen. Sen drog han till skolan och jag gick och la mig igen hehe, jag är ju mega sämst på att vakna på mornarna så att få gå och lägga sig igen är rena DRÖMMEN för mig 🙂

Sedan kom filmteamet och vi filmade lite hemma, sedan vi lunch kom alla syskonen inklusive födelsedagsbarnet hem och vi käkade frukost till lunch, mums!

IMG_0846

Hahaha…..!!

theo födelsedag 2

IMG_0851

Efter lunchen så satte vi på ögonbindel på Theo & överraskade honom med att åka till Frihamnen där vi skulle åka GoKart & massa annat! Han blev SVINGLAD!!

Alltså huuuuur roligt är det inte att åka GoKart?!?!? Jag & Oliver firade vår födelsedag här också nu i December och det var lika roligt denna gången som då! Måste börja göras med 🙂

theo födelsedag 3
<3

Tårtfest 🙂

Och där har ni mina bilder ifrån födelsedagsfirandet igår för killgrodan <3 Det var en supermysig dag som slutade med kalas hemma hos oss med familj & vänner, massvis med mat & tårta såklart 🙂 Somnande ganska sent dock så var riktigt trött när larmet gick 06.30 dagen efter.

Detta är ett tidsinställt inlägg då jag är iväg på flyktinglägret här i Libanon och inte kommer ha tid idag för att sitta på hotellet med datorn.

Kram på er <3

 

7 reaktioner på “BIRTHDAY BOY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *