MY FAVES AT ELLOS

bianca ellos
Min sida på Ellos hittar ni HÄR 

Godkväll hörni! Herregud att jag är ju sämst på att uppdatera här just nu och jag VET verkligen om det, men till mitt försvar så far och flänger jag så mycket just nu och filmar 24/7 att jag inte har en enda tid över för datortid. Men nu har jag en lucka på 15 minuter innan vi börjar filma igen så nu kan jag snacka med er 🙂

Jag ska strax bege mig till Lydmar Hotel för att fira & kolla in snyggingen Molly kollektion som hon har designat för Bubbelroom!! Så det blir en titt på det och sedan ska alla vidare till Kasai för middag, så najs!!

Men innan jag stänger ner datorn tänkte jag bara påminna er skönhetsintresserade om att jag har en egen sida på Ellos där ni kan se alla mina favoriter från deras hemsida så som mina favorit mascaror, grymma hudvårdsprodukter etc… 🙂 Ni hittar min sida HÄR !

Puss på er mina fina <3

4 reaktioner på “MY FAVES AT ELLOS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *