FEETFIRST KAMPANJ

Min 2a reklamfilm med FeetFirst är nu ute och rullar på Tv runt om i Sverige, tjohooo!! Tyckte den blev sååå fin och hur snygga är inte mina kamrater Sofie Fahrman & Marcus Schuterman då?? Skit sköna att jobba med också så jag hade en underbar dag tillsammans när vi filmade in denna i 2 dagar <3

För er som inte vet det så var jag med i FeetFirst första reklamfilm förra året & nu är jag med i år igen då 🙂 FeetFirst är alltså som ett tak för skomärken som DinSko, Ecco, Jerns, Nilson, Skopunkten osv… Sveriges största skobutiker samlade på en och samma plats 🙂

Alla skor som var med i kampanjen finns ute nu och jag kan säga att alla skor jag hade på mig samt som jag fick se på plats är mina nya favoriter! Längtar sååå mycket tills våren kommer på riktigt nu så jag kan börja använda dessa skor <3

Puss <3

3 reaktioner på “FEETFIRST KAMPANJ”

 • Hedda Söderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Daniel skriver:

  Hej. Tänkte bara kolla om du har lust att hjälpa mig med en grej. Min flickvän tycker att en av kjolarna som du har på dig i reklamen är såå snygg. Så tänkte om du visste vart den går att köpa? Det är den ljusa lite kortare. Tack på förhand och snygg reklam. Mvh Daniel

  • Bianca skriver:

   Hej! Tyvärr vet jag inte var den är ifrån :/ Vet att det var något dyrt märke men mer än så vet jag tyvärr inte 🙁 Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *