MOLLY RUSTAS FOR BUBBELROOM

dsc_4289

Hur snygg får man vara…..?!

bianca molly event 2

I onsdags bjöd bästa Molly in till event på Lydmar Hotel för att fira hennes nya design samarbete med Bubbelroom 🙂

molly bianca

molly bianca event

Älskar vackra blombuketter <3

bianca molly rustas

Vi var ett gäng på 12 tjejer som hängde i sviten, drack lite champagne, snackade om killar & lite annat skitsnack samt klämde och kände på kollektionen. Så mysigt event verkligen!!

bianca molly hanna johanna

dsc_4297-3

Fina, ursnygga & supersköna Molly <3 Bild lånad ifrån hennes blogg

1125c39b1168d57c8aafe884bb3b8926

Jag hade mitt kamerateam som filmade allt så ni kommer få se allt både i en vlogg som kommer upp nästa vecka men också på tv i höst 🙂 Bild lånad ifrån Margaux

bianca awa ellen amanda

bianca hanna margaux

bianca molly kollektion

dsc_4340

Bild lånad ifrån Molly 

bianca amanda awa

Asså dessa tjejer!!! Awa & Amanda är 2 brudar jag klickar extremt väl med kan jag lova 🙂

bianca amanda molly

bianca molly klänning

Asså dööör för denna klänning!

dsc_4291-2

Bild lånad ifrån Molly 

bianca molly klänning beige

Denna klänning är min favvo! Fattar ni att bära denna i sommar när man är brun med snygga klackar <3

db7f479ce438be8560a3e89ea80666d4

Girls!

bianca kasai

Efter kanske det softaste & mest avslappnade event jag varit på så drog vi alla till mitt favvo ställe KASAI för middag med hela gänget 🙂

dsc_4447

dsc_4419-3

dsc_4439-2

dsc_4432-2

3 bilder lånade ifrån Molly 

caad888f-1f9b-4418-accc-31dadf8cdf40.jpg

Denna snygga kvinna kan ha mitt dröm utseende & dröm garderoben! Sen att hon är super trevlig och skön också, diggar Johanna starkt!

ed08b064-3c5f-4868-ade8-fc8a2aa25adb.jpg

Min absoluta favorit på Kasai är utan tvekan deras fried tempura schrimp med chili majo på <3 Allt där är extremt gott men jag har ju en stor kärlek för fried tempura!

bianca kasai hotshot
Hotshots, yum! 

Fasen vilken trevlig onsdag jag hade i veckan!! Jag filmade hela förmiddagen hemma med teamet, spelade in en video som kommer upp på söndag till min Youtube-kanal HÄR  där jag svarar på era frågor ni ställde för ett tag sen. Sedan tog jag med filmteamet och drog till Mollys event för att fira hennes sjukt snygga nya kollektion för Bubbelroom som finns ute nu 🙂

Efter middagen på Kasai så drog vi ner till nedervåningen där MetroMode hade fest, sedan drog jag med mig lite brudar till Cafet. Har inte varit där sedan jag slutade för typ 2 år sedan men fan vad roligt det var att vara tillbaka där, älskar ju Cafet haha! Efter Cafet drog vi till END som ligger bredvid Cafet och där tar mitt minne slut lite hehe, blev lite för lång kväll med kanske lite för mycket alkohol  🙂

Jag hade iallafall en grym onsdag som slutade på bästa sätt! Stort TACK Molly för en grym grym kväll med underbara tjejer & grattis till kollektionen, jag är kär i ALLT!

Puss <3

5 reaktioner på “MOLLY RUSTAS FOR BUBBELROOM”

 • Bella skriver:

  Åh vilket grymt releaseparty! Kollektionen är så otroligt snygg dessutom, älskar den.

 • Pernilla skriver:

  Wow fan va läckra kläder men en sak…om Johanna har ditt drömutseende kan jag säga att DU har mitt!!! Du är så jäkla vacker men du verkar inte riktigt förstå det själv. Du är nog den vackraste offentliga svenska tjej jag känner till, det du!!! Kram 🙂

 • Sophie skriver:

  Härligt event! Vacker du är!!!

 • Ylva skriver:

  Du glider runt, festar, sover, äter och vältrar dig. Tur att du bor hemma gratis och kan behålla reklampengarna själv 😉

  • Bianca skriver:

   Jadå Ylva! Det är väl tur att jag bor hemma gratis så jag kan spara pengar till min lägenhet som jag ska köpa nu för mina egna pengar. Hoppas du också får en super trevlig dag. Puss på dig hääärliga Ylva <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *