BOQUERIAN

middag bianca

Middag med Saga på Boquerian i Mood Gallerian 

Godkväll på er ifrån soffan!

Jag körde en hemmakväll ikväll för jag har så mycket jobb så kände att jag behövde fokusera på det. Svara mail, ta tag i bilder, planera inlägg, planera resor framöver samt planera in samarbeten osv 🙂 Så just nu ligger jag i soffan med datorn i knät & kollar på Let´s Dance, saknar det så mycket!! Måste börja dansa igen känner jag, mår ju så bra av det 🙂

Iallfall, början av denna vecka så bokade jag in en middag + bio med Saga. Vi tog oss till Boquerian i Mood Gallerian för lite käk & vin innan vi drog på bio. Jag kan varmt rekommendera Boquerian för oj vad gott det var! Detta var min andra gång jag käkade där och det var lika bra om inte bättre denna gången. Skön stämning, god & blandad meny samt väldigt trevlig personal. Mina favoriter var de små hamburguesas (jesus vad goda de var) samt pulled port fritters, mums!!

Hoppas ni får en grym fredagskväll mina vänner så hörs vi mer imorgon, puss <3

1 reaktion på “BOQUERIAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *