MORNING

bianca selfie hår
Iphone skal ifrån Ideal Of Sweden & morgonrock ifrån h&m home🙂 

Godmorgon! Jag somnade på soffan igår framför en film, men vår nya soffa är så stor & skön att det känns som en säng haha så jag klagar inte 🙂 Hade inte så mycket mat hemma så det fick bli äggröra med knäckebröd till middag haha men orkade inte sätta mig på bussen & åka och handla. När jag flyttar hemifrån ska min kyl alltid vara full med godsaker så det alltid finns något gott att laga!

Gud vad skönt det var btw att bara var hemma igår och chilla & rensa tankarna lite. Satt och svarade på alla era kommentarer på Youtube också, sååååå kul att så många redan kollat på videon på bara 3 dagar typ (redan över 63.000 visningar) samt att ni är så många som kommenterar!! Ni är bäst <3

Idag står inte heller så mycket på schemat, vädret suger ju :/ Ska försöka ta mig in till stan antingen nu på dagen eller ikväll, vi får se 🙂 Kanske ska städa lite idag…. mitt rum är så kaos att jag inte vet vart jag ska ta mig till!

Hörs senare, PUSS <3

6 reaktioner på “MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *