RANDOMS THROUGH MY PHONE

Det var längesen Benji lagade middag här hemma, eller ja det är sällan vi äter middag tillsammans överhuvudtaget nu för tiden, men för några dagar sedan slängde han ihop min favvo rätt, nämligen hans Pollo Ragu 🙂

Fyfan vad god den är!! Ska försöka få ihop receptet så ni kan laga den ni också?

Varit mycket på stan senaste veckan & fikat, lunchat & bara hängt med vänner. Här med min nya snygga jacka ifrån Zara 🙂

Käkat lunch på Creme, suprise haha? Är fan alltid där haha! Men jag är uppväxt i pappas lägenhet som låg vägg i vägg med Creme så jag har liksom alltid hängt är ända sedan jag liten.

 Jag ville vara snäll mot magen & tog in kvarg & en avokadomacka medan Benji & Saga tog in en Croque Monsieur som var himmelskt god!

bianca söt hund

Träffade världens sötaste hund (efter Dino såklart) på VadDueVille när jag var där på en fika. Alltså jag MÅSTE ha en till hund!!

Förstår ni om Dino fick en liten kompis att leka med, hade varit så underbart för honom. Men det blir ju dubbelt så mycket jobb & ansvar så får tänka vidare på saken 🙂

Ätit lunch med filmteamet inne i Mood Gallerian på en av mina favorit lunchställen i Sthlm, nämligen Icha Icha på 2 våningen. Det är så satans gott där samtidigt som det är billigt & går extremt fort. Hett tips helt klart!

Jag tar nästan alltid deras zuccini nudlar m. lax & teriyakisås när jag vill vara nyttig, annars blir det kyckling, ris & deras röda curry sås, mums!

benjamin & linus

Hängt mycket med brorsan & morbror Linus.

Hur sjukt att den vänstra bilden är tagen med min Iphone?!?!?! Alltså Iphone 7+ är bästa mobilen ever <3

Käkat middag & beställt med UberEats 🙂  

Vet att ni gillar såna här inlägg och jag älskar också det när jag läser andra bloggar så här har ni lite bilder blandat ifrån förra veckan & denna vecka 🙂 Det har varit mycket filminspelning samt mycket lunchdejter med vänner, precis så som jag gillar det!

Hörni! Nu när jag äntligen är igång med min Youtube- kanal så kan väl ni hjälpa mig med vad ni vill se?? Jag har en ganska klar ide över vad jag vill lägga ut för videos men kul att läsa om vad ni vill se också. Så kommentera gärna i kommentarsfältet så ska jag göra mitt bästa för att göra er nöjda 🙂

PUSS <3

29 reaktioner på “RANDOMS THROUGH MY PHONE”

 • A skriver:

  Kyckling med ris och röd sås är ju inte direkt onyttigt?

  • Bianca skriver:

   Nej men om man ska tänka på vad som är nyttigt för min mage. Jag är väldigt känslig för typ allt!

 • malin skriver:

  sminkvideos i massor, hauls, vloggar!! du är bäst

 • R skriver:

  Håper du lager mange flere vlogs! 🙂 Og også morning routine, forskjellige sminkevideoer og lignende 🙂

 • Caroline skriver:

  din garderob! 😀

 • Tilda skriver:

  MODE!

 • Rose skriver:

  Q&A och grwm!!!

 • Ebba skriver:

  Ser ut som du har haft en underbar vecka! ?
  Det hade varit roligt att se en vardaglig sminkning, fest sminkning, room tour, VLOGGAR(!!), hur du lockar/stylar ditt hår, typ att du bara sitter framför kameran o snackar om allt mellan himmel o jord, challenges, storytimes mm..
  Det är så kul att du ha börjat med youtube ?

  Ett recept på Benjamins rätt hade varit kul! Ser jättegott ut!

  Ha en trevlig fortsatt lördag! Kramis

 • Rebecca skriver:

  Storytime, challenge med dina syskon och vänner! Mukbang

 • Linda skriver:

  Kul att du är tillbaka med en massa blogginlägg igen!! Har saknat det!! Kan du göra en vlogg när ni lagar mat (pasta!) och delar med er av era recept? Gör en frågestund på bloggen och svara på dessa fragor i en vlogg?

  • Bianca skriver:

   Det kan jag absolut försöka göra 🙂 Frågestund i videoformat kommer ut redan imorgon på förmiddagen så håll utkik 🙂

 • Helena skriver:

  Skulle vara roligt om du gjorde olika challenges med några från din familj❤ Älskar dig??

 • Elin skriver:

  Vloggar är alltid kul att se! Även hauls, visa upp dina favorit produkter etc :))

 • ISA skriver:

  Som alltid är ju din mat heeeelt galet frestande. Icha Icha är förövrigt bästa snabbmaten – love it <3

 • Susanne skriver:

  Har man en hund kan man faktiskt nästan likaväl ha en till blir inte dubbelt jobb utan lite mer bara när valpen blivit rumsren å lydig. Så kör på så får Dino en kompis?

  • Bianca skriver:

   Jag menade mer eftersom jag tar med mig Dino överallt så blir det dubbelt så mycket jobb, sen blir det svårare också att lämna bort 2 hundar till hundvakter 🙂

   • Stephanie skriver:

    Ja, men har man en hund kan man typ lika g’rna ha 2! 😀 haha

   • P skriver:

    Hej Bianca! Min erfarenhet är att det är mycket mer jobb med två hundar. Jag hade det tidigare men kommer aldrig mer att ha det. Man går ut samma antal gånger per dag, men det är det enda, tyckte jag. Det är svårare med hundvakt och det är dubbelt så mycket hundbajs som ska plockas upp och när man släpper de lösa springer de åt olika håll…tyckte också det var svårare att fostra hund nr. 2 då det nästan krävdes att jag skulle ta ut de och träna de vid olika tider och det hann jag inte. Dessutom, de tidigare avkopplande promenaderna blev inte lika avkopplande längre…mina två hanhundar trasslade in sig i sina koppel, och när jag köpte ett halsband så de skulle gå bredvid varandra kissade de på varandra i stället. Så var det i alla fall för mig. Men jag vet andra som inte upplevt det som ett lika stort steg som jag gjorde. Lycka till med ditt beslut, vilket det än blir. Hundar är underbara.

 • Cassandra skriver:

  Follow me around-vlog<3

 • Sophie skriver:

  Hahaha blir alltid så hungrig när jag läser din blogg! Härliga bilder:-)

 • Maria skriver:

  Skulle vara skoj att se lite schysst matlagning med brorsan????

 • Maria skriver:

  Jag menar givetvis med dej och brorsan haha

 • Isadora skriver:

  Hej!
  Jag, min syster och min mamma åker till Mallorca i början på maj. Jag vet ju att din pappa bor där och att du åkt dit X antal gånger.

  Så har du några tips, vad man ska se, äta och shoppa? (Vill helst slippa turistfällorna hehe)

  Kram I

 • Johanna skriver:

  Hej! Kan du inte lägga upp en spellista du lyssnar på. Tex med låten du spelar på instagram i bakgrunden när du gör reklam för detta inlägget
  Tack snälla!

 • Ruta skriver:

  Love this blog, I wish your posts would be in english as well 🙂

  Cheers!

  http://monkeybusiness.lt/

 • Josefin skriver:

  Men wow vilka underbara bilder! Och att en sån bra kamera finns i våra telefoner? Sjukt bra!

  Älskar att du har börjat med youtube, du är verkligen så härlig! Som andra sa så skulle en matlagningsvideo vara kul, samt någon challengevideo! En liten fråga: jag ska nämligen till new york & London i sommar, det är mina andra gånger på båda ställena, det betyder alltså att jag kan ta det lugnt och upptäcka mer av staden som jag inte gjorde när jag var en galen turist som ville se allt? Men min fråga är om du skulle vilja göra ett blogginlägg eller en video om tips på ställen/ butiker/ restauranger som man inte får missa! Vet att du tipsar då och då om sådant men ett samlat inlägg skulle vara kul att se! 🙂

 • Sanna skriver:

  Jag älskade när ni lagade mat i serien så vore fett kul om du gjorde en vlogg när ni lagade mat, helst pastaaaaaa!!! Mmmm älskar pasta<3

 • Emmelie skriver:

  Jag tycker det är såå mycket roligare och enklare med två hundar än än! Självklart kan det bli lite svårare att lämna bort dom, men bortsett från det så ger det väldigt mycket! Man behöver inte ha lika dåligt samvete av att lämna dom ensamma, då dom alltid har sällskap av varandra. Ofta lär den yngre hunden av den äldre och tar efter den så uppfostran går mycket smidigare. Visst måste du köpa dubbelt med foder och hålla i två koppel istället för ett, men tro mig, ni tre kommer att ha så roligt! Kram

 • Louise skriver:

  Åh så gott det ser ut!!
  Jag vill jätte gärna ha receptet!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *