Q&A VIDEO UP NOW!

NY VIDEO UPPE !!!

Topp ifrån MissGuided men hittade inte den så ni har en liknande här  (adlink)

Glad söndag på er!! Jag vaknade tidigt imorse (07.30) men valde att somna om haha till 10.00! Jag drömde att jag var gravid med mitt första barn och att jag sedan födde ut världens vackraste dotter. Hon såg E X A K T ut som jag alltid tänkt mig att lilla Leoni (som hon ska heta) såg ut och tårarna typ forsade när jag vaknade haha!

Iallafall!! Min 2a video är NU UTE på min Youtube-kanal och i denna video svarar jag på era frågor 🙂 Så in och kolla nuuuu vänner <3

Och JUSTE, glöm INTE att prenumerera på min kanal också!! Vi har nått 13.000 prenumeranter på bara 5 dagar så vill ni se mer tryck på subscribe 🙂

PUSS <3

19 reaktioner på “Q&A VIDEO UP NOW!”

 • Sophie skriver:

  YAAAAY! Big like på dina vloggar:-)

 • Gisela skriver:

  Du är såååå härlig och duktig. Kram!!

 • Cassandra skriver:

  Får inte nog av dig härliga människa!! Tur att du gör vloggar nu när man inte kan hålla sif till hösten med wahlgrens värld?

 • Antonia skriver:

  Underbar video!! Tycker att söndagar är en bra dag att lägga ut på om du vill fortsätta mer regelbundet 🙂 Varifrån är toppen som du bär i videon?

 • Matilda skriver:

  De som är så grymt med dig är att du framstås som otroligt snäll,varm och omtänksam på instagram och bloggen och att du faktiskt är det irl är så beundransvärt! Träffade dig på bar himmel i Göteborg en sommar och du var så trevlig och gullig när jag kom fram och ville ta ett foto även fast du var med dina vänner!

  Fortsätt inspirera!!
  ^^

 • Emma skriver:

  Har du och Philippe gjort slut? Pernilla sa det i podden idag! Hoppas att du mår bra iaf<33333 älskar dig och dina videor på youtube, du känns så genuint ärlig och snäll. Speciellt i vloggen:D Kramkram

 • Rangel skriver:

  jättebra blogg! bra youtube video!

 • Emilia skriver:

  Hej Gud vad grym du är! Så mkt girlpower på dig, när kommer du skriva eller vlogga om dig och Philippe?
  Kram

 • Sofia skriver:

  Bianca, jag har aldrig kommenterat på någon blogg någonsin förut men jag måste bara säga att du är underbar.

 • Hanna skriver:

  Oj visst inte att du ännu också även får fysiska återfall av bulimin 🙁

 • Melissa skriver:

  Lägg upp videos på måndagar , onsdagar och lördagar? ?

 • Carolina skriver:

  Så himla kul att du har börjat med videor, du gör det kalla livet här uppe i Luleå betydligt varmare och roligare, kram!

 • A.K skriver:

  Den bästa frågestundsvideon jag har sett! älskar att du är så ärlig och underbar! Keep it up 🙂

 • Emelie skriver:

  Hej!! Jag har en lite följdfråga på ett av dina svar 🙂 du sa att du nästan aldrig använder bh, har du nipple-covers, något liknande eller ingenting alls då? Skulle själv vilja bli mer bekväm i att gå utan bh i vardagen nämligen. Kram! <3

 • Emelie skriver:

  Du är en helt grym brud! Dör för din ögon/ögonskugga men nu har jag googlat ihjäl mig och även varit inne i butik för att finna den ögonpennan du brukar, vad hette den? make up store ma…? Stor inspiration.

 • Ulrika skriver:

  Så himla skön! 😀 Fortsätt med youtube!

 • helena skriver:

  Åh så skoj att du äntligen är igång med youtube! Ser fram emot nästa video 😀

 • Sanna skriver:

  Älskar såå att du börjat blogga, fyfan vilken härlig och ärlig vlogg! Du är så jäkla skön och rolig 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *