CHIMI EYEWEAR

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 7

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 10

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 13

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 16

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 4

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 5

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 1

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 3

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 6

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 8

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 9

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 14

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 15

Chimi Eyewear x Bianca Ingrosso by Fabian Wester 19
I mina olika favorit solglasögon – ni hittar alla HÄR 

Vid detta laget borde ni veta att mitt absoluta favorit märke när det kommer till solglasögon är helt klart Chimi Eyewear. Jag älskar att de kan lyfta upp en hel outfit beroende på vilken färg & modell man använder & de finns typ inget märke som hittills fått mig att Inte välja Chimi 🙂

Det roliga är att jag blev helt förälskad i ett par som Benjamin kom hem med (modellen Peach) för ca 1 år sen och fick sedan reda på att jag var bekant med killarna som äger & har skapat företaget och nu några månader senare är jag både vän killarna & modell för märket 🙂 Älskar att ett par solglasögon kan ge mig så mycket haha!

Ni minns Zanzibar resan i Januiari va?! Vi var ju där för att plåta massa brillor & oj vad roligt vi hade det! Ovan är nu några av bilderna som bästa Fabian Wester (fotografen) plåtade, vilken är er favorit? Min är nog den första 🙂

Är ni sugna på några själv (våren är ju bara runt hörnet) så får ni 10% vid ert köp av ett par med koden Bianca1020% vid köp av 2 eller flera med koden Bianca20 🙂 Koden gäller fram till nästa vecka så 9/4.

PUSS <3

23 reaktioner på “CHIMI EYEWEAR”

 • Molly skriver:

  Jättefina bilder, MEN: Skriv ut att det är ett samarbete eller en annons! Annars kan du och företaget åka dit för otydlig marknadsföring och det kostar:( vänlig påminnelse!

 • Hanna skriver:

  Bianca!! Vart har du köpt den svarta överdelen (Hahah vet ej om det är en klänning eller jumpsuit eller blus) du hade på dig på bilden du la upp på insta igår??
  Har enorm klädkris inför en dejt i veckan och tyckte den såg snygg ut! Haha tacksam för svar mvh

 • Sophie skriver:

  Dör snyggdöden. Både du och solisarna!

 • Anna Mc Manus skriver:

  Den andra bilden, helt klart! Sexuella ?

 • Lovisa skriver:

  Vart är din röd/oranga bikini ifrån?? såå fin färg och modell

 • Anna Turi skriver:

  Helt såld på dessa glasögon.
  Undrar vilken av modellerna du har på första bilden (001,002 eller 003)?

 • Alex skriver:

  Vilken/vilka modeller har du de olika bilderna? Kram

 • M skriver:

  Med tanke på häxjakten som pågår mot bloggare som inte märker ut samarbeten och reklam på sina bloggar så skulle jag rekommendera dig att tydligt skriva ut i början av inlägget att det är ett samarbete. Kissie har ju nyligen blivit stämd på en miljon för otydlig reklam, så det är lika bra att läsa på och vara noggrann med all märkning av samarbeten/reklam i fortsättningen!

  • M skriver:

   Hoppas du ser detta Bianca! Min förra kommentar (som för närvarande inväntar granskning) kan du bortse från! Jag insåg precis att jag använder adblock på min dator, vilket blockerar din reklammarkering högst upp i inlägget. Såg att en annan läsare kommenterat att det står att inlägget är sponsrat, så jag blev fundersam och insåg precis att alla sådana markeringar syns igen om jag avaktiverar adblock 🙂 Såå, hemskt ledsen för att du blivit oskyldigt anklagad av mig (helt av misstag såklart)! För övrigt att har jag inte varit ute efter att hoppa på och kritisera dig, så jag ber om ursäkt om min förra kommentar var lite kort skriven. Hur som helst, diggar verkligen dig och din blogg och hoppas du inte blev alltför sur över min förra kommentar 🙂 Kraaam

  • Bianca skriver:

   Det har jag gjort 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Andra bilden är min favorit! Du är så fin Bianca. Blir så glad över att veta att min sambos småsystrar kan ha en så grym tjej som dig som förebild 🙂

 • Annina skriver:

  Sjukt snygga bilder! Det är svårt att välja en favorit men jag har suktat efter Peach, Litchi och Aqua ett bra tag. Klickade hem samtliga idag 😀

 • Frågande skriver:

  Lyssnade på din mammas podd och blev verkligen frågande av det hon sa, är det sant att du också har analkramp? Förlåt att jag fråga men blev så fundersam om hon skämtade eller menade allvar, förlåt att jag frågar, menade inget illa utan mest frågande 🙂

 • HERRENDEZVOUS skriver:

  The photos are absolutely gorgeous, loved this!

  XX

  Love, http://herrendezvous.com/

 • Marie skriver:

  Bild 11 ?

 • Rebecka skriver:

  Vilken modell har du på brillorna på första bilden? 🙂

 • Petra skriver:

  Men hallå hur snygg är inte du då!? Man blev ju inte mindre sugen på en solsemester och sommar nu!

 • Linn Enberg skriver:

  Åh så härligt fina bilder plus riktigt fina solbrillor!

 • Nathalie skriver:

  Kan du snälla snälla svara på var den gråa halterneck crop toppen kommer ifrån som du har på dig på en av bilderna? 🙂

 • Rebecca skriver:

  Asså du är verkligen min största inspirationskälla!! Så sjukt snygg och fruktansvärt snygg klädstil!!!

 • markus skriver:

  Hej helt såld av dina bilder. Du är ju världens finaste och sötaste tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *