MY FAVES ONLINE

— Detta inlägg innehåller adlinks —

BIANCA-KOLLAGE

Grön jacka här  // beige skor här // Vit jeans jacka här // Ryggsäck här // Vit stickad klänning här // Rosa väska här // Svarta kängor här // Rosa klackar här 

Solen skiner idag & det är ta mig fan blå himmel ute, jippiiieee!!! Jag hade möten hela dagen igår samt filmade direkt efter så hann inte bli något bloggande igår & tyvärr filmar jag just nu as we speak så hinner inte få upp mer än detta snygga collage jag & Emilie (praktikant ifrån Tourn) satte ihop igår på kontoret.

Jag absolut ÄLSKAR ryggsäcken, de rosa skorna, vita stickade klänningen & den vita jeansjackan <3 Jag ska nog ta och klicka hem allting tror jag haha 🙂

NU inte till stan för lite mer inspelning. Hörs senare, PUSS <3

6 reaktioner på “MY FAVES ONLINE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *