AMAZING BREAKFAST

frukost bianca
frukost bianca 1
frukost bianca 2
frukost bianca 3

frukost bianca 5

frukost bianca 4

frukost bianca 6
Amazing söndags frukost <3 

Vilken jäkla dag!! Det var längesen jag mådde såhär bra som jag har gjort idag! Det kan vara så att våren är här, jag har extremt roligt med mitt filmteam & att jag har FRYSTS ner till -160grader idag!! Eller alltså Jag frös inte ner till så mycket, men tuben jag var i var så kall. Haha ja ni hörde rätt, jag har alltså stått i en frystub idag i 3min och blivit så kall att det kändes som att jag låg naken högt uppe i en backa i alperna mitt i snön och inte kunnat röra mig haha. MEN fyfan vad bra jag mådde efteråt! Jag ska berätta mer sen i ett inlägg men fyfan vad allt verkligen fungerar!!

Och angående bilderna ovan, jaa detta var min fantastiska frukost vi hade här hemma i söndags med hela familjen. Ser ni hur goda dessa pannkakor ser ut eller?! Det var min morbror Linus som slängde ihop dessa och jäklar va perfekt de var!! Det saknades bara lite färska bär så hade allt varit totalt peeeerfa!

NU ska jag sätta mig och svara på lite mail och sedan fixa mig för ikväll styr min bästa Awa in till middag i samarbete med Tommy Hilfiger, ska bli as nice! Perfekt avslut på denna grymma dag <3

PUSS <3

6 reaktioner på “AMAZING BREAKFAST”

 • helena skriver:

  Käraste Bianca, hade du frusits ner till -160 C hade du varit stendöd. Rummet du var i var kanske så kallt, men din kroppstemperatur sjönk inte mer än möjligtvis några få grader 🙂
  Kram och tack för en grym blogg!

 • Felicia skriver:

  Vad heter din blogg app, Bianca?

 • Sophie skriver:

  Gjorde faktiskt american pancakes till barnens matboxar för morgondagens barnehage (men självklart utan socker). Får tummen upp här hemma!

 • Sofiealfrida skriver:

  Okej huuuur gott ser inte det där ut?? Blev verkligen supersugen på en pangfrulle nu!! Tror det får bli frukost till middag ikväll, muums!

 • OJ skriver:

  Väldans vad ni äter o äter o äter. Mest socker food, inte bra.
  Har sett USA folk hoppa in i frysarna, det är tydligen inne med is i maggen. Idrottare hoppar ner i islådor så det har funnits länge, badkar med is sen badkar med mjölk, sen badkar med whiskey, Kardashians badkars whiskey, köp en len KIM whiskey med inslag av fis. Scotts marmelad och Kaynes Wests bästa saft recept.
  Det värsta är väl Elefantbajs kaffebönor som e dyrare än guld.
  ja mamma jag kommer…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *