HÄNG MED MIG PÅ BLOGG EVENT

NY VLOGG UTE! Den blev dock extreeemt kort vilket jag inte trodde att den skulle bli hehe, nybörjar mistake 🙂 Jag skulle också ha filmat innan videon när jag fixade mig osv, men jag filmade samtidigt för Wahlgrens Värld och vi hade så jäkla bråttom med att filma annat för det så hann inte så mycket mer än såhär, bättre än inget 🙂

Nästa video ska jag försöka få upp tills på söndag så att det blir 2 dagar i veckan (onsdagar & söndagar) och då tänkte jag filma ” My Bag Collection”, hade det varit något?? Kommentera vad ni tycker nästa video borde vara 🙂 Och glöm Inte att prenumera på kanalen så ni inte missar när det kommer upp!

NU sitter jag på kontoret med mina härliga kollegor, älskar att vara här! Alla är så jäkla sköna, kontoret är så himla fint & stort och jag får alltid saker gjort här, love it!!

Puss på er så hörs vi mer senare idag <3

 

 

13 reaktioner på “HÄNG MED MIG PÅ BLOGG EVENT”

 • Thelma skriver:

  Ja en väskkollection skulle vara jätte kul❤ (vet dock inte hur man stavar det, hehe)

 • Sophie skriver:

  Yay va kul med ny vlogg! Får kolla när jag kommer hem… inte så poppis på kontoret;-) Hahaha

 • Josefin skriver:

  Älskar att du har börjat med youtube! Och din kamera har sådan himla bra kvalité, love love love!

  Kommenterade detta på ett annat inlägg men kan kommentera det igen. Om du har viljan och möjligheten så undrar jag om du kan göra ett inlägg eller en video (eller om du bara svarar mig här) med tips på ställen och restauranger man inte får missa i andra länder?? Helst typ New York, London, Paris osv. Älskar själv att resa och nu i sommar ska jag äntligen få mig iväg till New York & London och eftersom jag och min familj älskar att upptäcka nya ställen och restauranger så skulle jag bli superglad om du har några tips till mig! Tack snälla på förhand 🙂

 • Chanapha skriver:

  Håller med dig att det blev lite kort men tyckte ändå videon var superbra <3

 • Såå kul med vloggar!!
  Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som ensamstående till en nyfödd❤ kram

 • Bells skriver:

  Inget fel på korta vloggar, tycker nästan det känns mer personligt om man får hänga med lite korta stunder här och var haha :*

 • E skriver:

  Tips om Palma!!! Sevärdheter, restauranger mm!

 • Daniella skriver:

  Hej hej först kan jag börja med att säga hur jädra snygg vacker bäst du är …sen så följer både blogg och vlogg insta STALKER hahaha nhee men skämt o sido i just love you .Men jag måste fråga den klänning du hade i sista vlogg svart ,vart kommer den ifrån ????Måste ha nuuuu kram bästa

  • Bianca skriver:

   tack så heeeemkst mycket fina fina du!! Den kommer ifrån MissGuided men jag hittade den inte där tyvärr, så den kanske är slut :/

   • Daniella skriver:

    Tack bästa för snabbt svar. And ohhhh nooo är den slut i fall du någon gång tröttnar till på den så finns jag här hehe bästa

 • Leena skriver:

  Hej!

  Jättebra blogg! Du verkar så härlig.
  Jag undrar iallafall i vilket program du redigerar dina vloggar i?

  Tacksam för svar 🙂

 • Maja skriver:

  Hej finaste Bianca! Läste om allt hat du får och ville skicka dig lite kärlek. Du är otroligt vacker, du behöver inte smink eller fillers. Du är rolig, stilsäker och grym. Var rädd om dig💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *